panagi0tisgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 κομψο ναι αλλά με υψηλό sar γενικά. Επίσης κάπου είδα οτι αυτο ανοιγει με το χέρι και όχι αυτόματα που μου δίνει αισθηση ψεύτικου μηχανισμού 2
coolworm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 7 minutes ago, panagi0tisgr said: κομψο ναι αλλά με υψηλό sar γενικά. Επίσης κάπου είδα οτι αυτο ανοιγει με το χέρι και όχι αυτόματα που μου δίνει αισθηση ψεύτικου μηχανισμού το sar που το βρηκες?? επίσης όλες οι συσκευές της xiaomi είναι μέσα τα επιτρεπόμενα ορια. 1
panagi0tisgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, coolworm είπε το sar που το βρηκες?? επίσης όλες οι συσκευές της xiaomi είναι μέσα τα επιτρεπόμενα ορια. όλα τα κινητα ειναι στα επιτρεπομενα ορια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι στο όριο πάνω!
JDredd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Αντιγραφή oppo x find?Η σειρά mi mix είναι ίσως η πιο όμορφη της xiaomi.
JDredd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, gregory22 είπε όχι δεν είναι κινέζικο! Που σχεδιάστηκε?αυτό έχει σημασία σύμφωνα με μερικους.αν το σχεδίασε κάποιος ιταλικός οίκος είναι Ιταλικό.αν το σχεδίασε κάποια Αμερικανικη εταιρεία είναι Αμερικανικο.,αν το σχεδίασε η xiaomi στην Κίνα είναι κινεζια.Εχουμε χάσει τη μπάλα μ αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα. 1
luiplag Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 κάθε εβδομάδα καινούργιο τηλέφωνο και σε 2 χρόνια είναι για .......... 😂 1
JDredd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ninikar είπε Πολυ ασχημο στο πανω μερος 👽 Πιο πάνω?Έτσι είναι όταν θα ανοίγει.bezel less θα είναι.Δες το κλειστό καλύτερα για να μη μπερδευεσαι 27 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε κομψο ναι αλλά με υψηλό sar γενικά. Επίσης κάπου είδα οτι αυτο ανοιγει με το χέρι και όχι αυτόματα που μου δίνει αισθηση ψεύτικου μηχανισμού Πόσο sar το δίνει? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από JDredd 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Leo360 είπε μα δε μίλησα για αντοχή, μίλησα για το πως φαίνεται στο μάτι... Επίσης, εμένα στο 5300 μια χαρά χάλασε το slider Εδώ από ότι είδα σε ένα μικρό teaser θα ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου ... Όποτε για να λειτουργήσει θα πρέπει οι κάμερες να βλέπουν το πρόσωπο σου ... Όποτε θα το κάνεις slide κάθε φορά που θες να το ξεκλειδώσεις αν χρησιμοποιείς αναγνώριση προσώπου ... Αλλιώς παραδοσιακά το καλό και αγαπημένο σε όλους fingerprint . Η αυτό είναι χειροκίνητο... Σκέψου πόσες φορές την μέρα ξεκλειδώνει το τηλέφωνο αν ήταν μηχανικό σίγουρα θα χαλαγε . Ακόμα και ο μηχανισμός του nex λέει ότι είναι για 50.000 φορές . Αλλά.ειναι σε μια σελφι κάμερα ... Εδώ αν ξεκλειδώνει το κινητό σ 200-300 φορές την μέρα Κομόντο χειροκίνητο θα έκανε δουλειά και θα είχε αντοχή ...
kotsos1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Εμαθα θα δινουν δωρο και ενα ζευγαρι παντοφλες mitsuko
dimitrisdim14 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Leo360 είπε μα δε μίλησα για αντοχή, μίλησα για το πως φαίνεται στο μάτι... Επίσης, εμένα στο 5300 μια χαρά χάλασε το slider Εδώ από ότι είδα σε ένα μικρό teaser θα ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου ... Όποτε για να λειτουργήσει θα πρέπει οι κάμερες να βλέπουν το πρόσωπο σου ... Όποτε θα το κάνεις slide κάθε φορά που θες να το ξεκλειδώσεις αν χρησιμοποιείς αναγνώριση προσώπου ... Αλλιώς παραδοσιακά το καλό και αγαπημένο σε όλους fingerprint . Για αυτό είναι χειροκίνητο... Σκέψου πόσες φορές την μέρα ξεκλειδώνει το τηλέφωνο αν ήταν μηχανικό σίγουρα θα χαλαγε . Ακόμα και ο μηχανισμός του nex λέει ότι είναι για 50.000 φορές . Αλλά.ειναι σε μια σελφι κάμερα ... Εδώ αν ξεκλειδώνει το κινητό σ 200-300 φορές την μέρα μόνο το χειροκίνητο θα έκανε δουλειά και θα είχε αντοχή ... Πάρτε και το teaser Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από dimitrisdim14 1
keysmith Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, anamenos είπε Όταν βαρεθώ το MiMix2, είναι σίγουρα το επόμενο μου κίνητο. μέχρι να το βαρεθείς μπορεί να έχει βγει το 4.. 😏 πως είσαι σίγουρος θα πάρεις το 3..
SeXBOX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά για το πρόσωπο και το ξεκλείδωμα είναι απλούστατα τα πράγματα όπως εχω στο Poco F1 "raise to wake" και μόλις το κοιτάξεις και σε κοιτάξει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο ξεκλειδώνει.
mozozozo1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δεν γινεται να το κανουν και motorized και χειροκινητο να τελειωνουμε με το ποσα κλικς και μαλακιες εχει;?
anamenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 32 minutes ago, keysmith said: μέχρι να το βαρεθείς μπορεί να έχει βγει το 4.. 😏 πως είσαι σίγουρος θα πάρεις το 3.. Ένα δίκαιο το έχεις. 😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα