Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Xiaomi θα ανακοινώσει επίσημα το Mi Mix 3 σε λιγότερο από μία εβδομάδα –στις 25 Οκτωβρίου- ωστόσο οι τελευταίες φωτογραφίες και «press renders» που διέρρευσαν μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μία σχετικά καλή εικόνα για την εμφάνιση της συσκευής.

Η νέα κορυφαία συσκευή της Xiaomi διαθέτει «full screen design» και 24MP Dual Camera στην πρόσοψη. Οι δύο κάμερες καθώς και ένας ακόμη αισθητήρας -που φαίνεται πως είναι απαραίτητος για το ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου- αποκαλύπτονται με τη βοήθεια ενός «pop-up slider», που όμως δεν γνωρίζουμε αν είναι «χειροκίνητο» ή διαθέτει «motorized» μηχανισμό όπως στην περίπτωση του Oppo Find X. Στο «press render» επίσης διακρίνεται το ακουστικό.  

001.jpg.30bbfe9501ddeda47dd949ccd16a28d2.jpg

Σύμφωνα με μία ακόμη φωτογραφία που διέρρευσε, το Mi Mix 3 δεν θα διαθέτει οθόνη με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά θα διαθέτει ένα συμβατικό αισθητήρα στο πίσω μέρος της συσκευής. Η πλάτη επίσης είναι «γυάλινη» και επομένως υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση. Θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα και μία λευκού χρώματος έκδοση που αντί για γυαλί θα διαθέτει κεραμικό υλικό στην πλάτη. Στις 25 Οκτωβρίου θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

003.jpg.64d0ebda4b437b47ca813a2c4aec40dd.jpg

GSMArena

View full article

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βαρεθώ το MiMix2, είναι σίγουρα το επόμενο μου κίνητο. 

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 1
Δημοσ.

Στενομακρο γενικα και δεν μπορεις να καταλαβεις με την πρωτη που θα το πιασεις στο χερι οτι εχει αισθητηρα δακτυλικων πισω. Θα βγει και εκδοση με in-display fingerprint αλλα θα είναι ακριβότερη.

Δημοσ.

Βάζουν γυναίκες και τα κρατάνε στις φωτογραφίες και λόγο μεγέθους χεριών δείχνουν σαν ρακέτες!

• Like 3
Δημοσ.

Μου φαίνεται τόσο μα τόσο "φτηνιάρικο" το να είναι χειροκίνητο το slide (σε αντίθεση με τα Find X και NEX).

Όμορφη συσκευή κατά τα άλλα με δυνατά χαρακτηριστικά (όπως όλα πλέον :P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως είναι πιο ομορφο να έχει μποσικο το πλαισιο απο την πανω μεριά παρα στην κάτω. Πολύ όμορφη συσκευή 

Επεξ/σία από vagkoun83
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Leo360 είπε

Μου φαίνεται τόσο μα τόσο "φτηνιάρικο" το να είναι χειροκίνητο το slide (σε αντίθεση με τα Find X και NEX).

Όμορφη συσκευή κατά τα άλλα με δυνατά χαρακτηριστικά (όπως όλα πλέον :P )

Ίσα ίσα το να είναι χειροκίνητο σημαίνει οτι θα είναι πολύ πιο αξιόπιστο και οι πιθανότητες να χαλάσει ο μηχανισμός από έναν κόκο άμμου που μπήκε μέσα είναι πολύ μικρότερες σε περίπτωση που απλά το σέρνεις με το χέρι, όπως και όλα τα Slider phones που είχαμε από τις αρχές του 2000 και δεν είδα ποτέ μου κάποιον να λέει οτι του χάλασε το slider. 

• Like 15
Δημοσ.
6 minutes ago, Heartl3ss said:

Ίσα ίσα το να είναι χειροκίνητο σημαίνει οτι θα είναι πολύ πιο αξιόπιστο και οι πιθανότητες να χαλάσει ο μηχανισμός από έναν κόκο άμμου που μπήκε μέσα είναι πολύ μικρότερες σε περίπτωση που απλά το σέρνεις με το χέρι, όπως και όλα τα Slider phones που είχαμε από τις αρχές του 2000 και δεν είδα ποτέ μου κάποιον να λέει οτι του χάλασε το slider. 

μα δε μίλησα για αντοχή, μίλησα για το πως φαίνεται στο μάτι... Επίσης, εμένα στο 5300 μια χαρά χάλασε το slider :P

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leo360 είπε

μα δε μίλησα για αντοχή, μίλησα για το πως φαίνεται στο μάτι... Επίσης, εμένα στο 5300 μια χαρά χάλασε το slider :P

Πιο σημαντικό είναι να δείξεις οτι έχεις ένα high-tech κινητο που ανοίγει με μοτοράκι ή να το "σέρνεις" χειροκίνητα και να σου κρατήσει παραπάνω;

• Like 1
Δημοσ.

τι φωτο,εχει βγει και βιντεο επισημο!

28 minutes ago, Leo360 said:

εκτος του οτι σαν χειροκινητο δεν κινδυνευει να χαλασει το μοτερ μεσα,θα λειτουργει η κινηση του ανοιγματος και σαν shortcut για οτι θες.Πχ θα μπορεις να το βαλεις να ανοιγει το messenger ανοιγωντας κλεινωντας χωρις να πατησεις τιποτα επιπλεον,ουτε ξεκλειδωμα ουτε να βρεις την εφαρμογη και να την πατησεις.

Not bad.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ βολικό για εμάς που οδηγάμε μηχανάκι και θέλουμε να το έχουμε στη τσέπη μας και όχι σε σακίδιο - τσαντάκι - κ.α. 😛

Επεξ/σία από mants118

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...