othonleo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά. Το laptop μου ένα hp Pavillion ήταν με την οθόνη κλειστή στο ρεύμα και η γυναίκα μου κατά λάθος το έβγαλε από την πρίζα. Το άφησα έτσι και όταν αποφάσισα να το ανοίξω τώρα το πρωί δεν ξεκινάει. Δίνει ρεύμα, ακούγεται το ανεμιστηρακι και ανάβουν κάνα δυο φωτάκια όπως το WiFi αλλά σε πορτοκαλί και αναβοσβήνει το capslock, αυτά μονο. Η οθόνη δεν ανοίγει με τίποτα. Τι κάνω ρε παιδιά;
giannis22k Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Kαλημερα.Ποσες φορες αναβοσβηνει το caps lock?Μου ετυχε σε pavillion να ειναι καρτα γραφικων
othonleo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Συνέχεια σε ίδια διαστήματα, δλδ περίπου ανά τέσσερα πέντε δευτερόλεπτα φίλε μου Επίσης το ένωσα με εξωτερική οθόνη και πάλι τζίφος οπότε λογικά δεν είναι θέμα οθόνης
giannis22k Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Νομιζω καποια στιγμη σταμαει το caps lock και ξανα αρχιζει Μαλλον για καμια καρτα γραφικων το κοβω Τραβα ζν θες ενα βιντεο
othonleo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Θα το πάω για επισκευή κι ότι γίνει. Το laptop είναι το hp pavilion dv7 6b11ev και από ότι είδα ακόμα πουλιέται ακριβά κιόλας αν και επτά ετών μοντέλο οπότε αξίζει να το φτιάξω νομίζω Διόρθωση, δεν πουλιέται πια βέβαια απλά θεωρώ ότι μάλλον αξίζει να προσπαθήσω να το φτιάξω
mphxths Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Τα αναβοσβηματα του caps lock , παιζει να ειναι "κωδικος" βλαβης.Βρες το μοντελο σου , βρες το service manual και δες σε τι αντιστοιχει η βλαβη.Καπου θα αναφερονται οι "κωδικοι" βλαβης εκει περα. Τουλαχιστον να δεις τι γαμηθηκε.
othonleo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Mphxths ευχαριστώ δεν το γνώριζα αυτό. Θα το ψάξω
ss13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δώσε μας το Serial Number - Product Number του Laptop σου ( δες την εικόνα που θα ανεβάσω ) , όταν το σύνδεσες με εξωτερική οθόνη πάτησες το συνδυασμό των κουμπιών για να ανοίξει ( Fn + το κουμπάκι που έχει μια οθόνη στην σειρά που είναι τα F1, F2 κλπ , συνήθως είναι το F5 ) ; Βγάλε λίγο τη μπαταρία , ρεύμα από τη μπρίζα , πάτα παρατεταμένα τον Power On για 1 λεπτό , βάλε ότι έβγαλες , δες εαν ανοίγει , η μπαταρία σε τι κατάσταση είναι ;
othonleo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Στέλνω βίντεο. Αν μπορεί κάποιος από το αναβοσβημα του capslock να δει στο manual τι έχει θα με βοηθούσε γιατί δεν έχω άλλο pc και από το κινητό μου βγαίνουν τα μάτια... S/N 2CE13910Z8, Product no. QG703EA#B1A MOV_0035.mp4
giannis22k Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ρε συ ασε κανα λεπτο το βιντεο.Οκ αναβοσβηνει αλλα κογικα σταματαει για πολυ λιγο και ξεκιναει.Ετσι πως μας το δειχνεις απλα 2 φορες μονο αναβοσβηνει
othonleo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δεν μπορώ να στείλω μικρό βίντεο.. .γαμω το κινητό μου. Λοιπόν αναβοσβηνει κάθε 3 δευτερόλεπτα περίπου χωρίς να κάνει καμία διακοπή. Τώρα μόλις μετά από μισή ώρα που το έχω ανάψει ξεκίνησε και το ανεμιστηρακι. Εξωτερική οθόνη δεν παίζει με τίποτα ούτε με fn+f4
giannis22k Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δοκιμασε μολις ανοιγει να πατας παρατεταμενα το f8 μηπως δειξει τιποτα
othonleo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Το έκανα, τίποτα. Όταν ξεκινάει δεν κάνει κανένα ήχο, όπως όταν φορτώνει αρχεία απλά ανάβει το capslock καιρό WiFi σε πορτοκαλί χρώμα. Επίσης το φωτάκι του σκληρού αλλά μόνιμα χωρις να τρεμοπαιζει. Η μπαταρία δουλεύει επίσης. Όταν κλείνω το καπάκι δεν μπαίνει σε αναστολή αλλά συνεχίζει να δουλεύει και τέλος πριν λίγο παρατήρησα ότι το λαμπάκι της τροφοδοσίας ρεύματος που είναι δίπλα στην είσοδο του βύσματος είχε γίνει πορτοκαλί ενώ είναι άσπρο κανονικά. Μετά το άνοιξε κλείσε είναι πάλι άσπρο Επίσης ανάβει περιμετρικά και το φως του toutchpad
giannis22k Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Η bios η καρτα γραφικων ειναι.Απο εδω δυσκολα να βρεις λυση.
othonleo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Οκ ευχαριστώ όλους σας παίδες. Ξέρει κανείς κάνα αξιόπιστο μαγαζί στην Αθήνα για reballing σε περίπτωση που είναι η κάρτα γραφικών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα