Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Το laptop μου ένα hp Pavillion ήταν με την οθόνη κλειστή στο ρεύμα και η γυναίκα μου κατά λάθος το έβγαλε από την πρίζα. Το άφησα έτσι και όταν αποφάσισα να το ανοίξω τώρα το πρωί δεν ξεκινάει. Δίνει ρεύμα, ακούγεται το ανεμιστηρακι και ανάβουν κάνα δυο φωτάκια όπως το WiFi αλλά σε πορτοκαλί και αναβοσβήνει το capslock, αυτά μονο. Η οθόνη δεν ανοίγει με τίποτα. Τι κάνω ρε παιδιά;

Δημοσ.

Συνέχεια σε ίδια διαστήματα, δλδ περίπου ανά τέσσερα πέντε δευτερόλεπτα φίλε μου

Επίσης το ένωσα με εξωτερική οθόνη και πάλι τζίφος οπότε λογικά δεν είναι θέμα οθόνης

Δημοσ.

Θα το πάω για επισκευή κι ότι γίνει. Το laptop είναι το hp pavilion dv7 6b11ev και από ότι είδα ακόμα πουλιέται ακριβά κιόλας αν και επτά ετών μοντέλο οπότε αξίζει να το φτιάξω νομίζω

Διόρθωση, δεν πουλιέται πια βέβαια απλά θεωρώ ότι μάλλον αξίζει να προσπαθήσω να το φτιάξω

Δημοσ.

Τα αναβοσβηματα του caps lock , παιζει να ειναι "κωδικος" βλαβης.Βρες το μοντελο σου , βρες το service manual και δες σε τι αντιστοιχει η βλαβη.Καπου θα αναφερονται οι "κωδικοι" βλαβης εκει περα.

Τουλαχιστον να δεις τι γαμηθηκε.

Δημοσ.

Δώσε μας το Serial Number - Product Number του Laptop σου ( δες την εικόνα που θα ανεβάσω ) , όταν το σύνδεσες με εξωτερική οθόνη πάτησες το συνδυασμό των κουμπιών για να ανοίξει ( Fn + το κουμπάκι που έχει μια οθόνη στην σειρά που είναι τα F1, F2 κλπ , συνήθως είναι το F5 ) ;

Βγάλε λίγο τη μπαταρία , ρεύμα από τη μπρίζα , πάτα παρατεταμένα τον Power On για 1 λεπτό , βάλε ότι έβγαλες , δες εαν ανοίγει , η μπαταρία σε τι κατάσταση είναι ; B)

laptop's model insom.jpg

Δημοσ.

Στέλνω βίντεο. Αν μπορεί κάποιος από το αναβοσβημα του capslock να δει στο manual τι έχει θα με βοηθούσε γιατί δεν έχω άλλο pc και από το κινητό μου βγαίνουν τα μάτια... S/N 2CE13910Z8, Product no. QG703EA#B1A

Δημοσ.

Ρε συ ασε κανα λεπτο το βιντεο.Οκ αναβοσβηνει αλλα κογικα σταματαει για πολυ λιγο και ξεκιναει.Ετσι πως μας το δειχνεις απλα 2 φορες μονο αναβοσβηνει

Δημοσ.

Δεν μπορώ να στείλω μικρό βίντεο.. .γαμω το κινητό μου. Λοιπόν αναβοσβηνει κάθε 3 δευτερόλεπτα περίπου χωρίς να κάνει καμία διακοπή. Τώρα μόλις μετά από μισή ώρα που το έχω ανάψει ξεκίνησε και το ανεμιστηρακι. Εξωτερική οθόνη δεν παίζει με τίποτα ούτε με fn+f4

Δημοσ.

Το έκανα, τίποτα. Όταν ξεκινάει δεν κάνει κανένα ήχο, όπως όταν φορτώνει αρχεία απλά ανάβει το capslock καιρό WiFi σε πορτοκαλί χρώμα. Επίσης το φωτάκι του σκληρού αλλά μόνιμα χωρις να τρεμοπαιζει. Η μπαταρία δουλεύει  επίσης. Όταν κλείνω το καπάκι δεν μπαίνει σε αναστολή αλλά συνεχίζει να δουλεύει και τέλος πριν λίγο παρατήρησα ότι το λαμπάκι της τροφοδοσίας ρεύματος που είναι δίπλα στην είσοδο του βύσματος είχε γίνει πορτοκαλί ενώ είναι άσπρο κανονικά. Μετά το άνοιξε κλείσε είναι πάλι άσπρο

Επίσης ανάβει περιμετρικά και το φως του toutchpad

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ όλους σας παίδες. Ξέρει κανείς κάνα αξιόπιστο μαγαζί στην Αθήνα για reballing σε περίπτωση που είναι η κάρτα γραφικών;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...