Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαζι με αντλια νερου

θελω να μαθω ποσο σας εχουν χρεωσει

εγω πληρωσα 85 για τα ανταλλακτικα + 125 για την εργασια (σαν πολλα δεν ειναι για εργασια?)

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν ειναι πολλα η λιγα, λογικα ειναι σαν τα φορητα που πρεπει να βγαλεις τα παντα για να φτασεις στο απλο πραγματακι που πρεπει να αλλαξεις.
Πριν απο 6-7 χρονια αλλαξα σε "μαστορα" ιμαντα χρονισμου ο οποιος δεν μπηκε καλα απο τον "μαστορα" ο ιμαντας πηδηξε δοντια και εσπασαν ολα μεσα, τρυπησαν πιστονια, σπασανε κοκορακια και οι βαλβιδες, παει ολος ο κινητηρας για πεταγμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeγ είπε

μαζι με αντλια νερου

εγω πληρωσα 85 για τα ανταλλακτικα + 125 για την εργασια (σαν πολλα δεν ειναι για εργασια?)

Λογικη τιμη προς καλη, γενικα  εξαρταται απο αμαξι., δηλ Τι εχει να λυσει.

Σε σουμπαρου ιμπρεζα / μποξερ μοτερ παει 600 ευρω,

οποτε εισαι μια χαρα.

Αρκει να ειναι προσεκτικος ο μαστορας. Εχουν κλαφτει πολλα μοτορια απο προχειροδουλειες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Δεν ξερω εαν ειναι πολλα η λιγα, λογικα ειναι σαν τα φορητα που πρεπει να βγαλεις τα παντα για να φτασεις στο απλο πραγματακι που πρεπει να αλλαξεις.
Πριν απο 6-7 χρονια αλλαξα σε "μαστορα" ιμαντα χρονισμου ο οποιος δεν μπηκε καλα απο τον "μαστορα" ο ιμαντας πηδηξε δοντια και εσπασαν ολα μεσα, τρυπησαν πιστονια, σπασανε κοκορακια και οι βαλβιδες, παει ολος ο κινητηρας για πεταγμα.

Σε αποζημίωσε για τη ζημιά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thant είπε

Σε αποζημίωσε για τη ζημιά;

Στην αρχη, πανω στον πανικο του, ελεγε βλακειες οτι δεν ειχε νερα το ψυγειο και λαδια ο κινητηρας (σε αυτοκινητο που ο ιδιος εκανε σερβις την χθεσινη ημερα και με μολις 20χλμ παραπανω στο κοντερ απο την στιγμη που το πηρα).
Γρηγορα καταλαβε τις βλακειες που ελεγε και καταλαβε οτι πρεπει να αλλαξει κινητηρα με δικο του κοστος.
Ναι τον αλλαξε με δικο του κοστος, ο νεος κινητηρας συμφωνα με τα λεγομενα του ηταν αστερι και ειμαι παρα πολυ τυχερος που τον πετυχαμε, καλυτερο απο αυτον που εσπασε. Πρακτικα εκαιγε τα αντερα του χωρις προφανη αιτια, ξοδεψα δεν ξερω και εγω ποσα σε αλλους μαστορους και ακρη δεν βγηκε. Εχασα διακοπες ξενοδοχεια που ειχα κλεισει, τρελο καλοκαιρι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tedkald είπε

Στα "καλά χρόνια" χρέωναν 800 για Golf!!

600 ηταν η καδένα σε εξουσιοδοτημένα .. 800 απλά σε έπιασαν κορόιδο 

Δημοσ.

600 ευρω καδενα και εσενα σε επιασαν κοτσο ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα. Τωρα για τα 125 στον χρονισμο ειναι ενταξει αμα το εκανε καλα 80 ειναι μια καλη τιμη αλλα το θεμα ειναι οτι θα σε κλεψει στα ανταλακτικα και θα σου βαλει μαλακιες πανω (οπως κανουν οι περισσοτεροι). Εγω αυτο που θα σου πω ειναι οτι ειναι πολυ λιγα τα λεφτα για ανταλλακτικα, γνησια δηλαδη με 80 ευρω μαζι με αντλια ειναι λιγα. Βεβαια dayco, skf που ειναι καλα ημιτασιον τοσο ειναι (αν σου εβαλε αυτα βεβαια) αλλα σαφος δεν ειναι γνησια και με τον κινητηρα προτινω να μην παιζεις γιατι θα σου βγαλει προβλημα αλλου ή δεν θα κρατησει οσο πρεπει.

) ο

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγω στο δικο μου εδωσα καμια 350 αρα αλλα ειναι περιεργο αμαξι οποτε το πηγα σε γκουρου μιας και σε γενικα συνεργεια υπηρχε πιθανοτητα να πηδηξει κανενα δοντι και να φαω βαλβιδοσουπα,κοστος επισκευης κοντα στο 1500ρι...Αυτο συμβαινει γιατι θελει ειδικο εργαλειο να κλειδωσει τους εκκεντροφορους κ να μπει σωστα ο ιμμαντας...Και φυσικα αυτο το εργαλειο το εχουν μονο εξουσιοδοτημενα-εξειδικευμενα της μαμας renault...Βεβαια γινεται κ στο περιπου με ντακους,μανταλακια κοκ αλλα με αμφιβολο αποτελεσμα...Οποτε προτιμησα να μην το ρισκαρω...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, KeatmarM είπε

600 ευρω καδενα και εσενα σε επιασαν κοτσο ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα.

Ποιος είπε ότι τα έδωσα?  Στην κοσμοκαρ έχει κατάλογο πόσο στοιχίζει η εργατοωρα και με το έτκα βγάζουν πόσες πρέπει να χρεωθεί η κάθε εργασία. Σε  1.4tsi bmy έπρεπε να λυθεί το μισό μοτέρ όποτε θεωρούσαν αυτό το ποσό λογικό. 

Εδώ στην Mercedes μου ζήτησαν 5400 για αλλαγή πολλαπλής. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, amagawd είπε

Ποιος είπε ότι τα έδωσα?  Στην κοσμοκαρ έχει κατάλογο πόσο στοιχίζει η εργατοωρα και με το έτκα βγάζουν πόσες πρέπει να χρεωθεί η κάθε εργασία. Σε  1.4tsi bmy έπρεπε να λυθεί το μισό μοτέρ όποτε θεωρούσαν αυτό το ποσό λογικό. 

Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους φιλε μου.

• Like 2
Δημοσ.

ΟΙ

2 ώρες πριν, amagawd είπε

Στην κοσμοκαρ έχει κατάλογο πόσο στοιχίζει η εργατοωρα και με το έτκα βγάζουν πόσες πρέπει να χρεωθεί η κάθε εργασία. Σε  1.4tsi bmy έπρεπε να λυθεί το μισό μοτέρ όποτε θεωρούσαν αυτό το ποσό λογικό. 

Οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας ...    (Δήμος Σταρένιος)      :D :D

Σε όλες τις εταιρείες κα τα εξουσιοδοτημένα τους συνεργεία έτσι βγαίνουν οι χρεώσεις εργασιών επισκευών : Κόστος εργατοώρας επί κωδικό χρόνο επισκευής +ΦΠΑ και παίρνεις την απόδειξή σου και έχεις και εγγύηση .

Και τα σοβαρά εξειδικευμένα συνεργεία βάσει αυτών των  χρόνων χρεώνουν απλά εκεί είναι μικρότερο το κόστος της εργατοώρας.

Υπάρχουν κα αυτοί που δεν χρεώνουν "τίποτα"  και "μαύρα" αλλά  άμα από τη στραβομάρα τους πάθεις κάτι  σοβαρό μετά κάνουν το παγώνι και σου πάει  ο κούκος αηδόνι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2018 στις 9:00 ΠΜ, georgeγ είπε

μαζι με αντλια νερου

Στο punto 16v 2002 μοντέλο έχω δώσει 100 για εργασία αλλά και με τα υπόλοιπα μέσα, λάδια-φίλτρα-μπουζί και τακάκια, δε πήγαινα μόνο για ιμάντα και αντλία που πήγαινε σετ ...

Πάντα σε εξωτερικό συνεργείο.. μιας και ήταν εκτός εγγύησης και 5ετίας. 

Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...