BloodDonor89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Είμαι σε αναζήτηση για αγορά αυτοκινήτου. Μάλιστα είναι το πρώτο αμάξι που θα αγοράσω. Διάβασα ότι θα καταργηθούν τα πετρέλαια και ήδη έχουν απαγορευτεί σε Αθήνα Θεσσαλονίκη. Τι παίζει; Επίσης μέχρι πόσα χιλιόμετρα είναι καλά για ένα αμάξι με βάση τα χρήματα που διαθέτω (5000). Το αμάξι θα κάνει ταξίδια Θεσσαλονίκη σχεδόν κάθε 4 μήνες περίπου. Αλλά και πολύ συχνά τη διαδρομή Κόρινθος-Πάτρα-Κόρινθος.
bromiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, BloodDonor89 είπε Καλημέρα. Είμαι σε αναζήτηση για αγορά αυτοκινήτου. Μάλιστα είναι το πρώτο αμάξι που θα αγοράσω. Διάβασα ότι θα καταργηθούν τα πετρέλαια και ήδη έχουν απαγορευτεί σε Αθήνα Θεσσαλονίκη. Τι παίζει; Επίσης μέχρι πόσα χιλιόμετρα είναι καλά για ένα αμάξι με βάση τα χρήματα που διαθέτω (5000). Το αμάξι θα κάνει ταξίδια Θεσσαλονίκη σχεδόν κάθε 4 μήνες περίπου. Αλλά και πολύ συχνά τη διαδρομή Κόρινθος-Πάτρα-Κόρινθος. Δεν καταργήθηκε κανένα πετρέλαιο... Δεν απαγορεύτηκε ποτέ κανένα πετρέλαιο euro 5 ή 6 σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, όπως προέβλεπε ο νόμος που απελευθέρωσε τα πετρελαιοκίνητα... Τελικά στο ίντερνετ γράφονται ενα σωρό μ@@@@@ς..
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά διάβασα ότι σε κάποια χρόνια (5??) θα καταργηθούν. Απλά αναφέρω αυτά που διάβασα και γι αυτό ρωτάω να δω τι αγορα θα κάνω Βενζίνη-πετρελαιο γύρω στα 135.000χλμ είναι καλα; στα χρήματα που διαθέτω πάντα. Ξέρω παίζει ρόλο και η χρονολογία κτλ. Επισης κοιτάω ιαπωνικής κατασκευής. Τα Hyundai είναι καλα; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από BloodDonor89
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, bromiaris είπε Δεν καταργήθηκε κανένα πετρέλαιο... Δεν απαγορεύτηκε ποτέ κανένα πετρέλαιο euro 5 ή 6 σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, όπως προέβλεπε ο νόμος που απελευθέρωσε τα πετρελαιοκίνητα... Τελικά στο ίντερνετ γράφονται ενα σωρό μ@@@@@ς.. Με 5000 που διαθετει δεν βρισκει αυτοκινητο euro 5 ή 6 Μονο πιο παλια που δεν κυκλοφορουν Αθηνα κλπ και ειναι και εισαγωγης. Με τοσα λεφτα δυσκλο να βρει ελληνικο με βενζινη που να κανει και ταξιδια. Κανενα 100αρακι μονο . Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Heartl3ss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, BloodDonor89 είπε Απλά διάβασα ότι σε κάποια χρόνια (5??) θα καταργηθούν. Απλά αναφέρω αυτά που διάβασα και γι αυτό ρωτάω να δω τι αγορα θα κάνω Βενζίνη-πετρελαιο γύρω στα 135.000χλμ είναι καλα; στα χρήματα που διαθέτω πάντα. Ξέρω παίζει ρόλο και η χρονολογία κτλ. Επισης κοιτάω ιαπωνικής κατασκευής. Τα Hyundai είναι καλα; Τα Hyundai είναι κορεάτικα, όπως και τα Kia. Μάλιστα είναι αδερφικές εταιρίες οι δύο. Εφόσον θες Ιάπωνα για μεταχειρισμένο (με το οποίο συμφωνώ απόλυτα μιας και είναι τα πιο αξιόπιστα σε πάροδο χρόνου) σου προτείνω κάτι σε Toyota ή Ηοnda. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Heartl3ss είπε Τα Hyundai είναι κορεάτικα, όπως και τα Kia. Μάλιστα είναι αδερφικές εταιρίες οι δύο. Εφόσον θες Ιάπωνα για μεταχειρισμένο (με το οποίο συμφωνώ απόλυτα μιας και είναι τα πιο αξιόπιστα σε πάροδο χρόνου) σου προτείνω κάτι σε Toyota ή Ηοnda. Συμφωνω απολυτα αλλα με 5000 δεν βρισκει.Μονο Aygo .Για Jazz (παρα πολυ καλο ) γυρω στις 8000 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Heartl3ss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Συμφωνω απολυτα αλλα με 5000 δεν βρισκει.Μονο Aygo .Για Jazz (παρα πολυ καλο ) γυρω στις 8000 Μπορεί να βρει ένα Yaris 10ετίας.
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το ξέρω ότι τα Hyundai είναι κορεάτικα, απλά είναι αξιόπιστα γενικά; Και ξέρω ότι με τα χρήματα που διαθέτω και για τη χρήση που θα του κάνω είναι λίγα κυρίως για ένα καλό ιαπωνικό. Εκτός κι αν πάω σε κανένα opel. Δε θέλω να πάω σε γαλλικό η ιταλικό. Αν και ένα Fiat punto που έχει ο πατέρας μου έχει βγει σκυλί και έχει φάει πολλά χιλιόμετρα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από BloodDonor89
Green Dragon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από πολύ ψάξιμο και υπομονή, στάθηκα τυχερός και βρήκα από ιδιώτη fiesta 1.4, 96 ίππων, ελληνικό με 70.000km. Του 2009. Στο λέω αυτό για να καταλάβεις ότι με 5.000 πρέπει να πας πιο πίσω σε χρονολογία, στο 2008 και στο 2007. Επίσης για 10+ χρόνων αυτοκίνητο εγώ θα κοίταγα πρώτα την κατάσταση του και μετά τη μάρκα και το μοντέλο. Η πρόταση μου αφού θα κάνεις ταξίδια, είναι να κοιτάξεις το Ford Focus, στα 1600cc. Το είχα από το 2000 έως το 2008 και πήγαινε τραίνο. Από συντήρηση δεν ζήταγε πολλά. Τα γιαπωνέζικα είναι ακριβότερα, ενώ τα hyundai και Kia πιο φτηνά και αποδείχτηκαν αξιόπιστα. Μακριά από μαντραδες. Να προτιμήσεις ιδιώτη. Έχεις λιγότερες πιθανότητες να πέσεις σε μαιμουδιές Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Φυσικά και κοιτάω χρονολογίας μέχρι 09. Πχ έχω βρει ένα Hyundai i20 2009 μοντέλο 134.000χλμ στα 5000. Κοιτάω και για opel Ford κτλ. Γενικά θα κάνω έρευνα εννοείται.
asemnos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Απο προσωπικη εμπειρια κι εγω προτεινω Ιαπωνα, π.χ. Honda - Toyota - Suzuki. Κατοχος ενος Swift Sport του '07 με 210.000 χμ και το καημενο δε μου εχει βγαλει τιποτα. Επειδη ειναι πιο πιθανο ομως σε αυτα τα χρηματα να βρεις καποιο Hyundai, θα στο προτεινα κι αυτο με κλειστα ματια καθως ειναι σκυλια μαυρα, στα επιπεδα των Ιαπωνικων. 1
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δεη ρω όμως ποια είναι τα ιδανικά χιλιόμετρα. Το Hyundai που περιγράφω επάνω πως σου φαίνεται; είναι μοντελο 10/2009 1400 κυβικά.
Green Dragon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, BloodDonor89 είπε Δεη ρω όμως ποια είναι τα ιδανικά χιλιόμετρα. Το Hyundai που περιγράφω επάνω πως σου φαίνεται; είναι μοντελο 10/2009 1400 κυβικά. Τα 10.000km πάνω κάτω δεν έχουν τόση σημασία, αν το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση, περιποιημένο και συντηρημένο. Αυτό έχει να κάνει και με την χρήση που του έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλά οποίο αμάξι κι αν διαλέξω θα το πάω σε μηχανικό δικό μου. Αυτό θα είναι όρος έτσι κι αλλιώς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Heartl3ss είπε Μπορεί να βρει ένα Yaris 10ετίας. Ναι υπαρχει περιπτωση αλλα τα πιο πολλα πριν το 2010 ειναι εισαγωγης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα