Προς το περιεχόμενο

no partition found grub rescue

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το media creation tool πριν κάνω όλα τα άλλα που γράφω εδώ, κατέβαζε κανονικά το iso από την ms και μόλις πιγενε να κάνει την εγκατάσταση αυτόματα μεσω του usb σταματάγε κι έβγαζε μύνημα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για άγνωστο σφαλμα-λόγο και ακύρωνε την εγκατάσταση

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 20/10/2018 στις 11:39 ΜΜ, BlueBlood7 είπε

Διάβασε μία

https://h30434.www3.hp.com/t5/Desktop-Boot-and-Lockup/HP-Compaq-8000-Elite-won-t-boot-from-USB/td-p/6680254

Αυτό που πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις αν στο rufus φτiάχνεις το usb ως mbr or gpt. Θέλει mbr.

το ειχα κανει σε gpt !

Δημοσ.
Στις 20/10/2018 στις 12:53 ΠΜ, peter33 είπε

Έχω εγκαταστήσει τα windows10 και σε άλλο partition εχω linux mint19 στον ίδιο δίσκο 

Το θέμα είναι ότι έσβησα το partition του linux mint19 απο την διαχείριση δίσκων των windows και τώρα δεν bootαρει το pc ουτε από τον δίσκο ούτε από κανένα μέσο,δοκίμασα τα πάντα usb,cd,disk τίποτα.. μου βγάζει αυτό το μύνημα (no partition found grub rescue)

Βρήκα κάτι εντολές στο youtube για ξεμπλολαρισμα του grub αλλά πάλι τίποτα αφού έχει σβηστεί το partition του linux λογικό είναι να μην το βλέπει ...

Έχει ιδέα κάποιος τι μπορώ να κάνω για να διαγράψω ή ξεμπλοκαρω τον δίσκο για να κάνω από την αρχή εγκατάσταση?

Μπορεί να είμαι αργά αλλά δοκίμασε αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...