Προς το περιεχόμενο

Θέμα Τροφοδοτικού

DonKihotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Τελευταία το σύστημά μου κάνει περίεργες επανεκινήσεις όταν πάω να κάψω ένα dvd και αναρωτιέμαι (επειδή το έχω ψιλογεμίσει μήπως έχει να κάνει με το τροφοδοτικό)?

Συγκεκριμένα, έχω εγκαταστήσει στη μητρική (ΜSI 875P):

1. DVD Pionner

2. CD-R Plextor

3. DVD-R LG

4. 2 σκληρούς serial ata σε συστοιχία raid 0

5. Ati Radeon 9700 Pro AIW

Όλα αυτά είναι σε 400 Watt τροφοδοτικό Μαxpower.

Να επισημάνω ότι όταν βγάζω το pionner και τον Plextor, ουδένα πρόβλημα δεν υπάρχει, όπως και ότι δεν υπήρχαν προβλήματα πριν εγκαταστήσω το raid σύστημα.

Λέτε θα επιλυθούν τα προβλήματα αν αναβαθμίσω το τροφοδοτικό σε 500 Watt? Έχω κοιτάξει και έχω βρει ένα σχετικά φτηνό από Levicom. Την ξέρει κανείς?

Χίλια ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για να αποφασίσεις για τροφοδοτικό πρέπει να αποκλείσεις το software κομμάτι κάποιου κολλήματος.

Καταρχήν: μη βάζεις του σκληρούς στο ίδιο καλώδιο.

Προσπάθησε να τροφοδοτείται κάθε περιφερειακό μόνο του και άντε να έχουν κανένα ανεμιστήρα μαζί.

Δες και τα καλώδια IDE.Για παράδειγμα άλλαξε τα μεταξύ τους ή βάλε ένα εκ των Drives να δεις αν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Φθηνό και καλό τροφοδοτικό δεν υπάρχει.

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Θα πρότεινα κανένα Enermax ή Heroichi στην κατηγορία 425W+

Μην ξεχάσεις να δεις το combined wattage που δίνουν τα τροφοδοτικά που θα καταλήξεις, ώστε να πάρεις αυτό που δίνει τα περισσότερα. Και μιλάμε στα +5v +3.3v πάντα.

Αλήθεια πόσα combined watt δίνει το υπάρχον τροφοδοτικό; (πρέπει να υπάρχει σε ένα αυτοκόλλητο πάνω στο τροφοδοτικό) Τουλάχιστον να δεις αν χρειάζεσαι αρκετά πιο παραπάνω από αυτά που δίνει το υπάρχον.

Δημοσ.

se ena 400ari (fthno...) exw balei

2400+ AMD me 2 DDR

1 cdr plextor (42x24x48),

1 cdrom Ultrapex SCSI,

1 DVD Sony,

1 DVD-R NEC,

1 80ari WD disko,

1 40ari WD,

1 Ti4200,

1 audigy

1 usb INFRARED adapter

syndew tin digital photo me usb

1 scanner USB

1 USB printer

1 LAN card

1 USB Bluetooth adapter

kanena problhma den exw me to pc, oson afora sta8erothta kai taseis...

allwste, pote den xrhsimopoiw ola ta mhxanhmata taytoxrona (shmantiko...)

psaje gia software problhma prwta, bgale tin epilogh gia reboot an yparxei 8ema gia blue screen (se 2K kai xp), kai janadokimase...

afoy symbainei otan exeis kai alles IDE syskeyes panw, kane ena bios update, ena driver update stin mitriki, kai des kai ta DMA MODE......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...