dimigar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Υποδήματα amazfit στο γεαρβεστ . Η τιμή €33,06 εμφανίζεται στο καλάθι. https://www.gearbest.com/athletic-shoes/pp_1827858.html Edit: Τώρα είδα ότι στο αλίεξπρες έχει λίγο υψηλότερη τιμή €39 (Περνά όμως τελωνείο, προσοχή) https://www.aliexpress.com/item/New-Xiaomi-Amazfit-Antelope-Light-Smart-Sho-e-Outdoor-Sports-Goodyear-Rubber-Support-Smart-Chip-PK/32921651836.html Μεταφορικά: Όποιος θέλει και έξτρα σμαρτ τσιπ εδώ: https://www.gearbest.com/Amazfit-Fashion-Smart-Chips-_gear/ 1
carolosjk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Από οτι βλέπω πάντως για κάθε αγορά σε παπούτσια,ρούχα,τσάντες,ρολόγια,κτλ για κάθε 10$ σου κάνει έκπτωση 3$ και αυτό πολλαπλασίαζεται, δηλαδή στα 20$ κάνει έκπτωση 6$,κτλ... 4
dknight999 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μια παρέμβαση αν μ επιτρέπεται από το forum... Έχει αγοράσει κάποιο μέλος παπούτσια xiaomi? Αν ναι ας γράψει παρακαλούμε εδώ την χρήση που τους κάνει και τις εντυπώσεις του προκειμένου να έχουμε και οι λοιποί μια σχετική ενημέρωση. Καλό θα ήταν να μας πει και ποιο παπούτσι είχε πριν για την ίδια χρήση. Fanboyz είμαστε όλοι της xiaomi σε αυτό το forum, ας ασχοληθούμε με το προϊόν λοιπόν.
someone- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλή τιμουλα και αν δε κανω λάθος τα παπούτσια της xiaomi κατασκευάζονται απο την Li ning.
teotsi21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, someone- είπε Καλή τιμουλα και αν δε κανω λάθος τα παπούτσια της xiaomi κατασκευάζονται απο την Li ning. Η οποία για όσους δεν ξέρουν είναι διάσημη εντός Κίνας, και έχει υπογράψει παίχτες όπως ο Wade και ο McCollum. 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι πάνω από 22€ η αγορά οπότε θα πέσει τελωνείο από alixpress Το γράφω για όποιον αγοράσει ώστε να ξέρει ότι θα πληρώσει παραπάνω. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 1
GeorgeAl92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, dknight999 είπε Μια παρέμβαση αν μ επιτρέπεται από το forum... Έχει αγοράσει κάποιο μέλος παπούτσια xiaomi? Αν ναι ας γράψει παρακαλούμε εδώ την χρήση που τους κάνει και τις εντυπώσεις του προκειμένου να έχουμε και οι λοιποί μια σχετική ενημέρωση. Καλό θα ήταν να μας πει και ποιο παπούτσι είχε πριν για την ίδια χρήση. Fanboyz είμαστε όλοι της xiaomi σε αυτό το forum, ας ασχοληθούμε με το προϊόν λοιπόν. Έχω αγοράσει τα πρώτα smart παπούτσια που είχε βγάλει (με το τσιπάκι) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητά τους και από το πόσο ελαφριά είναι. Ιδανικά για περπάτημα, όχι όμως στη βροχή διότι δεν είναι δερμάτινα και περνάει το νερό. 8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Φίλε δεν είναι προσφορά, στις λαϊκές αγορές έχει φθηνότερα αθλητικά. Πάρε εσύ από τις λαϊκές που ξέρεις εμείς παίρνουμε από μια εταιρεία που είχε πέρσι μόνο έσοδα 15 δις. Υ.Γ. Η ημερομηνία αποστολής είναι μακρινή για όποιον πάρει. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeAl92 1 1
Silenzio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Είναι πάνω από 22€ η αγορά οπότε θα πέσει τελωνείο από alixpress Το γράφω για όποιον αγοράσει ώστε να ξέρει ότι θα πληρώσει παραπάνω. γιατί από gearbest δε περνάει τελωνείο ?
stelios18120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Silenzio είπε γιατί από gearbest δε περνάει τελωνείο ? Είχα γράψει και για το gearbest οτι ισχύει το τελωνείο αλλά το έσβησα. Έχει μια αποστολή το gearbest που βάζεις και μειώνεται κατά πάρα πολύ η πιθανότητα να πέρασε τελωνείο (δεν το έχω δοκιμάσει επειδή δεν γουστάρω το gearbest λόγω μουφας after sale support) και επειδή αγοράζω μόνο banggood επειδή έχει pdm και 100% δεν περνάει τελωνείο. Για το gearbest δεν θυμάμαι πως την λένε (eu express,eu priority κάπως έτσι) Περίμενε να γράψει κάποιος που την θυμάται,και αν την έχει το gearbest προχωράτε σε αγορά,αν όχι ισχύει ότι και με το alixpress (θα πέρασε τελωνείο δηλαδή) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 1
dimigar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 ^^^ Έχω βάλει ταμπελάκι με τις μεθόδους αποστολής στο πρώτο ποστ κάτω-κάτω. Η EU Express είναι δωρεάν αλλά δεν γνωρίζω αν περνά τελωνείο. Κάποιος που ξέρει;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, dknight999 είπε Μια παρέμβαση αν μ επιτρέπεται από το forum... Έχει αγοράσει κάποιο μέλος παπούτσια xiaomi? Αν ναι ας γράψει παρακαλούμε εδώ την χρήση που τους κάνει και τις εντυπώσεις του προκειμένου να έχουμε και οι λοιποί μια σχετική ενημέρωση. Καλό θα ήταν να μας πει και ποιο παπούτσι είχε πριν για την ίδια χρήση. Fanboyz είμαστε όλοι της xiaomi σε αυτό το forum, ας ασχοληθούμε με το προϊόν λοιπόν. Έχω τα sneakers τα "καλτσοπαπουτσα" που είχαν παίξει περίπου στα 45 στο gb το καλοκαίρι. Πολύ όμορφα και βολικά. Κάτι κλωστουλες φεύγουν που και που βέβαια χωρίς να επηρεάζεται η εμφάνιση ή η χρηστικότητα. Τα γλυκοκοιταω και αυτά του θέματος γιατί τα άλλα δεν κάνουν για χειμώνα μάλλον. 1
someone- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 με τα νουμερα τι γίνεται ρε παιδια επειδη και εγω γλυκοκοιταζω διαφορα xiaomi σε adidas nike φοραω 45 και έχουν και λιγο κενο μπροστα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Tώρα βλέπω τις επιλογές για αποστολή, EU express δεν θα συνιστούσα πάει μέσω ACS τριγωνική και μπορεί να χτυπήσει και 2μηνο (τουλάχιστον πριν κάτι μήνες έτσι ήταν, ενώ παλιότερα χανόταν και δέματα στον δρόμο...). Τώρα με το priority direct mail τι παίζει; Είναι το προηγούμενο priority line; Καμιά πρόσφατη εμπειρία από συμφορουμίτη να μας πει και την πορεία του δέματος;
what_if Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 παντως κ ελλαδα βρισκεις πλεον καλες τιμες πηρα πριν λιγο για την κορη μου δερματινα fila 34 €
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, someone- είπε με τα νουμερα τι γίνεται ρε παιδια επειδη και εγω γλυκοκοιταζω διαφορα xiaomi σε adidas nike φοραω 45 και έχουν και λιγο κενο μπροστα. Adidas φοράω 44-44,5, το 44 των παραπανω που αναφερω μου κάθεται άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα