adtakhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Από που είναι τα screens ?
noFEARgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, adtakhs είπε Από που είναι τα screens ? Mindfactory όπως κάθε μήνα
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Θυμίστε μου σας παρακαλώ ποιό είναι το cfg για το ΤΜ5...
akoinonitos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Θυμίστε μου σας παρακαλώ ποιό είναι το cfg για το ΤΜ5... τι εννοεις ? μεσα στο φακελο bin ειναι το ΜΤ.cf9
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τι εννοεις ? μεσα στο φακελο bin ειναι το ΜΤ.cf9 Κάποια στιγμή, υπήρξε και ένα link εκεί που με είχατε στείλει αρχικά να το βρω (στο προηγούμενο νήμα) και κατέβαζες-φόρτωνες ένα εξωτερικό cfg. Αυτό χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. Κάτσε να δω τι τσατσαριές έκανα πάλι. edit: Στο bin έχει μόνο ένα ΜΤ0.dll ξαναedit: Ok, το δημιουργεί στο 1ο τρέξιμο... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Πέτρος
akoinonitos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάποια στιγμή, υπήρξε και ένα link εκεί που με είχατε στείλει αρχικά να το βρω (στο προηγούμενο νήμα) και κατέβαζες-φόρτωνες ένα εξωτερικό cfg. Αυτό χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. Κάτσε να δω τι τσατσαριές έκανα πάλι. edit: Στο bin έχει μόνο ένα ΜΤ0.dll ξαναedit: Ok, το δημιουργεί στο 1ο τρέξιμο... Περιμενε να στο βρω ,ειναι αλλο 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάποια στιγμή, υπήρξε και ένα link εκεί που με είχατε στείλει αρχικά να το βρω (στο προηγούμενο νήμα) και κατέβαζες-φόρτωνες ένα εξωτερικό cfg. Αυτό χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. Κάτσε να δω τι τσατσαριές έκανα πάλι. edit: Στο bin έχει μόνο ένα ΜΤ0.dll ξαναedit: Ok, το δημιουργεί στο 1ο τρέξιμο... εδω ειναι το config , απλα ανοιξε το και βαλε 15 tests και 10 cycles 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Περιμενε να στο βρω ,ειναι αλλο εδω ειναι το config , απλα ανοιξε το και βαλε 15 tests και 10 cycles Ευχαριστωωωω. Λοιπόν, δοκίμαζα τόση ώρα κάποια διαφορετικά mem settings σύμφωνα με τις οδηγίες του μπαμπά του calculator...από το κακό στο χειρότερο πήγε. Όμως, είναι η πρώτη φορά που το ΤΜ μου έβγαλε errors, με κάποια από αυτά, μαζί με το μήνυμα crash...τόσο καιρό έβλεπα μόνο το crash. Μήπως θέλει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στα Win για να τρέξει καιέχω αλλού το πρόβλημα?
akoinonitos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Ευχαριστωωωω. Λοιπόν, δοκίμαζα τόση ώρα κάποια διαφορετικά mem settings σύμφωνα με τις οδηγίες του μπαμπά του calculator...από το κακό στο χειρότερο πήγε. Όμως, είναι η πρώτη φορά που το ΤΜ μου έβγαλε errors, με κάποια από αυτά, μαζί με το μήνυμα crash...τόσο καιρό έβλεπα μόνο το crash. Μήπως θέλει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στα Win για να τρέξει καιέχω αλλού το πρόβλημα? δεν ξερω ,ειδα και αλλον να εχει το ιδιο προβλημα με εσενα αλλα δεν ξερει και αυτος τι φταιει, το τρεχεις ως admin ετσι?
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ναι, εννοείται. Στα 3.7 πλέον, με CB, IBT κλπ χωρίς θέμα. Θα τον παρατήσω να τρέξει το ΤΜ όπως τα καταφέρει για τις επόμενες ώρες (δέιχνει μετά το αρχικό crash να τρέχει) και βλέπουμε. 2
STORM1978 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ναι, εννοείται. Στα 3.7 πλέον, με CB, IBT κλπ χωρίς θέμα. Θα τον παρατήσω να τρέξει το ΤΜ όπως τα καταφέρει για τις επόμενες ώρες (δέιχνει μετά το αρχικό crash να τρέχει) και βλέπουμε. Εσύ να περιμένεις ένα δωράκι είτε τώρα στα κοντά, είτε προς τα Χριστούγεννα. 1
Spartan117 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, adtakhs είπε Από που είναι τα screens ? https://tyrone.tech/amd-dominates-as-intel-supply-issues-continue-mindfactory-de-october-report/ 2
rsttls Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω βοήθεια από κάποιον. Έχω τις μνήμες RAM CORSAIR CMK16GX4M2A2400C14R VENGEANCE LPX RED 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ DUAL KIT. Είναι συμβατές με το chip Χ470 ; Πρέπει να προσανατολιστώ σε συγκεκριμένη εταιρεία υλοποίησης;
Sheogorath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, rsttls είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω βοήθεια από κάποιον. Έχω τις μνήμες RAM CORSAIR CMK16GX4M2A2400C14R VENGEANCE LPX RED 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ DUAL KIT. Είναι συμβατές με το chip Χ470 ; Πρέπει να προσανατολιστώ σε συγκεκριμένη εταιρεία υλοποίησης; Είναι συμβατές, αλλά καλύτερα πουλά τες και βρες ταχύτερες. Ή δοκίμασε να τις ανεβάσεις.
rsttls Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Είναι συμβατές, αλλά καλύτερα πουλά τες και βρες ταχύτερες. Ή δοκίμασε να τις ανεβάσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα έχω μεγάλη απώλεια σε απόδοση αν τις συνδυάσω με 2700Χ δηλαδή; Όπως ξέρουμε, προς το παρόν οι μνήμες είναι πανάκριβες, ειδικά οι πιο γρήγορες. Θέλω να ρίξω το όποιο μπάτζετ σε καλύτερη μητρική, αν τελικά αποφασίσω να γυρίσω σε Ryzen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις