Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο εκανα φιλε μου στο οφφσετ εχω βαλει + και απο κατω στην τιμη εχω βαλει +0.16 τωρα και τρεχω στα 3.9ghz .στα 4ghz με ιδια ταση δεν περναω απο prime95. και το δοκιμασα με το οφφσετ που εγραψες πανω για να εχω 1.4v vcore και ημουν stable . απλα στο vddcr  βλεπω τιμες να υπερβαινουν το 1.43v στιγμαια γιαυτο ξαναγυρισα στα 3.9 και ρωταω αμα ειναι σειφ να ειναι εκει το vddcr  ! εχω llc 2 αυτη τη στιγμη .ευχαριστω για τις απαντησεις .

Επεξ/σία από Dragonitelvl100
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dragonitelvl100 είπε

αυτο εκανα φιλε μου στο οφφσετ εχω βαλει + και απο κατω στην τιμη εχω βαλει +0.16 τωρα και τρεχω στα 3.9ghz .στα 4ghz με ιδια ταση δεν περναω απο prime95. και το δοκιμασα με το οφφσετ που εγραψες πανω για να εχω 1.4v vcore και ημουν stable . απλα στο vddcr  βλεπω τιμες να υπερβαινουν το 1.43v στιγμαια γιαυτο ξαναγυρισα στα 3.9 και ρωταω αμα ειναι σειφ να ειναι εκει το vddcr  ! εχω llc 2 αυτη τη στιγμη .ευχαριστω για τις απαντησεις .

σου εγραψα και παραπανω να μην κοιτας το vddcr στο hwinfo δεν ειναι accurate μετρηση ,κοιτα του cpu ,safe Θεωρειτε μεχρι 1.425v

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-gate.gr/591692/teamgroup-t-force-vulcan-16gb-2x8gb-3000mhz-ddr4-red-tlred416g3000hc16cdc01?ref=bestprice.gr λέτε να παίξουν 3200? ακόμα και να μην παιξουν καλή δεν είνια η τιμή, πόσο διαφορά έχει το 3000 απ το 3200? Επειδή το σκέφτομαι να πάρω 8 τελικα

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, splanis said:

BestPrice iconTeamGroup T-Force Vulcan 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Red TLRED416G3000HC16CDC01 (114,62€ στο e-Gate) λέτε να παίξουν 3200? ακόμα και να μην παιξουν καλή δεν είνια η τιμή, πόσο διαφορά έχει το 3000 απ το 3200? Επειδή το σκέφτομαι να πάρω 8 τελικα

https://www.overclock.net/forum/18051-memory/1627555-ryzen-memory-ic-collection-thread.html κάνε search (TLRED416G3000HC16CDC01) στo λινκ. Δείχνει ότι είναι 8Gb Hynix M-Die  Single  Single. Δεν είναι πολύ σίγουρο το 3200. Η τιμή είναι καλή πάντως! 

Επεξ/σία από renaxan
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, renaxan είπε

https://www.overclock.net/forum/18051-memory/1627555-ryzen-memory-ic-collection-thread.html κάνε search στo λινκ. Δείχνει ότι είναι 8Gb Hynix M-Die  Single  Single. Δεν είναι πολύ σίγουρο το 3200. Η τιμή είναι καλή πάντως! 

Αυτό το είδα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς λέει θέλεις να εξηγήσεις; dual channel γράφουν στα χαρακτηριστικά. Και 3200 να μην παιξουν δεν νομίζω να χει τόσο θέμα νταξει. 

Δημοσ.
1 minute ago, splanis said:

Αυτό το είδα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς λέει θέλεις να εξηγήσεις; dual channel γράφουν στα χαρακτηριστικά. Και 3200 να μην παιξουν δεν νομίζω να χει τόσο θέμα νταξει. 

Συγνώμη, εννοώ στο ότι εάν ήταν Samsung B-Die θα ήταν σιγουράκι. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μια βδομάδα ανταλλαγής email με την g.skill καταλήξαμε εδώ. 

Screenshot_2018-11-26-18-36-04-737_com.google.android.gm.png

Εντάξει αφού έκατσε έτσι θα στείλω τελικά μόνο το χαλασμένο στικ και θα μείνω μ αυτές εφόσον το αντικαταστησουν. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα συμβατότητας όπως λενε. 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Εντάξει αφού έκατσε έτσι θα στείλω τελικά μόνο το χαλασμένο στικ και θα μείνω μ αυτές εφόσον το αντικαταστησουν. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα συμβατότητας όπως λενε. 

Καλύτερα να τις στείλεις και τις δύο. Θα είχαν έρθει οι νέες ως τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, malakudi είπε

Καλύτερα να τις στείλεις και τις δύο. Θα είχαν έρθει οι νέες ως τώρα.

ναι χαιρω πολυ αλλα θα ειχα μεινει χωρις τοσο καιρο, τι να κανω ειμαι εξαρτημενος :P, εχει κανεις ιδεα ποσες μερες μπορει να παρει η ολη διαδικασια;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, splanis είπε

Σήριαλ το έκανες ποια... Κακός δεν έστειλες και τα 2

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 9:29 ΜΜ, akoinonitos είπε

Πως τα φερνει ο διαολος ανοιγω hwinfo και βλεπω 240ευρω μνημες να τις τρεχει στα 1866mhz. Του λεω εισαι με τα καλα σου ρε  μ.....α ,για ddr3 τις περασες????

Joke's on you, το hwinfo γράφει το actual rate και όχι effective, 3732 έτρεχε ο παλίκαρος. 3600 δηλαδή και 103.7 BCLK. 

😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, splanis είπε

BestPrice iconTeamGroup T-Force Vulcan 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Red TLRED416G3000HC16CDC01 (114,62€ στο e-Gate) λέτε να παίξουν 3200? ακόμα και να μην παιξουν καλή δεν είνια η τιμή, πόσο διαφορά έχει το 3000 απ το 3200? Επειδή το σκέφτομαι να πάρω 8 τελικα

Το 2933 απο τα 3200 πειραγμενα εχει καλες διαφορες. Περισσοτερα στο βιντεο αυριο/μεθαυριο γιατι δεν εχει νοημα να τα ξαναλεω :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να ενεργοποιήσω δεύτερο προφίλ στα ανεμιστηράκια μέσα από τα Windows στην AsRock X470 taichi?

Γιατί με custom curve δεν κάνουμε δουλειά, ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια οι στροφές με τα γνωστά temperature spikes του 2700X, αλλά και λόγω υδρόψυξης δεν ανεβάζει αρκετή θερμοκρασία έτσι ώστε να μπορέσει με την custom curve να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ στιγμιαίου spike (πχ από 35 σε 45 βαθμούς για 1 δευτερόλεπτο) και gaming load (πάλι περίπου 45-50 βαθμούς φτάνει).

Θα συνέδεα κάποια από αυτά στην κάρτα γραφικών, αλλά τα mini-4pin-pwm headers τα έχει καλύψει το block... :-( 

Αν βάλω οποιοδήποτε προφιλ στα ανεμιστηράκια στο bios (πχ silent ή custom), ανοίγοντας το πρόγραμμα της AsRock απλά διαβάζει το προφίλ από το bios (και τις τιμές των καμπυλών) και πρέπει κάθε φορά κάθομαι να τις αλλάζω μία μία με το χέρι. Θέλω απλά να ανοίγω κάτι ή έστω να το ανοίγω και να κάνω 1 κλικ και να εφαρμόζεται άλλο προφίλ στα ανεμιστήρια.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Παιδιά γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να ενεργοποιήσω δεύτερο προφίλ στα ανεμιστηράκια μέσα από τα Windows στην AsRock X470 taichi?

Γιατί με custom curve δεν κάνουμε δουλειά, ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια οι στροφές με τα γνωστά temperature spikes του 2700X, αλλά και λόγω υδρόψυξης δεν ανεβάζει αρκετή θερμοκρασία έτσι ώστε να μπορέσει με την custom curve να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ στιγμιαίου spike (πχ από 35 σε 45 βαθμούς για 1 δευτερόλεπτο) και gaming load (πάλι περίπου 45-50 βαθμούς φτάνει).

Θα συνέδεα κάποια από αυτά στην κάρτα γραφικών, αλλά τα mini-4pin-pwm headers τα έχει καλύψει το block... :-( 

Αν βάλω οποιοδήποτε προφιλ στα ανεμιστηράκια στο bios (πχ silent ή custom), ανοίγοντας το πρόγραμμα της AsRock απλά διαβάζει το προφίλ από το bios (και τις τιμές των καμπυλών) και πρέπει κάθε φορά κάθομαι να τις αλλάζω μία μία με το χέρι. Θέλω απλά να ανοίγω κάτι ή έστω να το ανοίγω και να κάνω 1 κλικ και να εφαρμόζεται άλλο προφίλ στα ανεμιστήρια.

Δεν έχει επιλογή το bios της μητρικής για να τα κάνεις πιο αναίσθητα σε στιγμιαίες αλλαγές της θερμοκρασίας?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, leros2004 said:

Δεν έχει επιλογή το bios της μητρικής για να τα κάνεις πιο αναίσθητα σε στιγμιαίες αλλαγές της θερμοκρασίας?

Τσου. :-( 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...