Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, VaggD είπε

Χαζή ερώτηση. 

Για να κυκλοφορήσει 12nm apu συνεπάγεται ότι πρέπει να υπάρχει και vega gpu στα 12nm? 

AMD’s Polaris refresh στα 12nm, έχει βγει ήδη η Radeon RX 590. Οι Picasso APUs θα βγουν από το Φεβρουάριο και μετά.

Δημοσ.
2 hours ago, Nikosmile said:

AMD’s Polaris refresh στα 12nm, έχει βγει ήδη η Radeon RX 590. Οι Picasso APUs θα βγουν από το Φεβρουάριο και μετά.

Το ότι θα κυκλοφορήσουν ακούγεται μήνες τώρα, αλλά τελικά μπορεί να είναι κάποια έκδοση μόνο για Mobile, για να χτυπήσει την Intel... Η Polaris δεν κατάλαβα που κολλάει. 

Εγώ ρωτάω σχετικά με το επίπεδο modularity που υπάρχει. Δλδ μπορεί να κυκλοφορήσει apu με 12nm zen και 14nm vega? Θέμα χώρου δεν νομίζω να υπάρχει!  Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός? 

Δημοσ.

Πιτσιρίκος φίλος του γιού μου έφτιαξε pc με msi gaming pro με bios ημ/νια 8/2017 και cpu 2400g με κουτί cooler master πακετακι με 500αρι psu kai 2 x 4giga ram. Το pc σε άσχετο χρόνο παγώνει και θέλει hard reset για να επανέλθει. Το μυαλό μου πάει στο bios που κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπει τη cpu. Την αναγνωρίζει όμως κανονικά και bootαρει χωρίς εξ κάρτα γραφικών. Καμιά ιδέα;  Να χρειάζεται bios update ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dnikolidak είπε

Πιτσιρίκος φίλος του γιού μου έφτιαξε pc με msi gaming pro με bios ημ/νια 8/2017 και cpu 2400g με κουτί cooler master πακετακι με 500αρι psu kai 2 x 4giga ram. Το pc σε άσχετο χρόνο παγώνει και θέλει hard reset για να επανέλθει. Το μυαλό μου πάει στο bios που κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπει τη cpu. Την αναγνωρίζει όμως κανονικά και bootαρει χωρίς εξ κάρτα γραφικών. Καμιά ιδέα;  Να χρειάζεται bios update ?

Το ειπες και μονος σου ;)

Δημοσ.
5 minutes ago, dnikolidak said:

Από 8/17 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει άπειρα update. 

Ας κάνει και ένα clean install τα windows! 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, VaggD είπε

Από 8/17 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει άπειρα update. 

Ας κάνει και ένα clean install τα windows! 

Το build είναι καινούριο με παρθενικό install. Εννοείς να γίνει άλλο μετά το bios update ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dnikolidak είπε

Το build είναι καινούριο με παρθενικό install. Εννοείς να γίνει άλλο μετά το bios update ?

Πηγαίνει στον πίνακα ελέγχου, στην "επιλογές παροχές ενέργειας" και επέλεξε το Ryzen Balanced Plan. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dnikolidak είπε

Oι RYZEN APUs αρχικά είχαν ένα BUG το οποίο έριχνε τον χρονισμό της κάρτας γραφικών στα τάρταρα. Αυτό διορθώθηκε με νέο bios σε όλες τις μητρικές .

Επίσης υπάρχουν κάποια θεματάκια με τα update των windows σε σχέση με τους οδηγούς γραφικων που χρησιμοποιούνται. Ενα καλό update στα πάντα θα ξεκαθάριζε το τοπίο.

Δημοσ.
4 hours ago, dnikolidak said:

Αυτό ακριβώς! Για τους λόγους που ανέφεραν τα παιδιά ποιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω. ξερει κανεις αν ειναι το vddcr ειναι πανω απο 1.42v ενω cpu core voltage (svi2 tfn) ειναι κατω παντα απο 1.42 ειναι οκ η θα φαω καποιο degrade; μητρικ asus prime pro x370 cpu ryzen 3 1200.. 

Επεξ/σία από Dragonitelvl100
  • Moderators
Δημοσ.

Το VDDCR_SOC είναι η τάση που δίνεις στο SoC. Αν είναι όντως 1,42 είναι πάρα πολύ ανεβασμένη. Το κανονικό είναι κάπου 1,000, κατέβασέ το!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...