VaggD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Χαζή ερώτηση. Για να κυκλοφορήσει 12nm apu συνεπάγεται ότι πρέπει να υπάρχει και vega gpu στα 12nm?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, VaggD είπε Χαζή ερώτηση. Για να κυκλοφορήσει 12nm apu συνεπάγεται ότι πρέπει να υπάρχει και vega gpu στα 12nm? AMD’s Polaris refresh στα 12nm, έχει βγει ήδη η Radeon RX 590. Οι Picasso APUs θα βγουν από το Φεβρουάριο και μετά.
VaggD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Nikosmile said: AMD’s Polaris refresh στα 12nm, έχει βγει ήδη η Radeon RX 590. Οι Picasso APUs θα βγουν από το Φεβρουάριο και μετά. Το ότι θα κυκλοφορήσουν ακούγεται μήνες τώρα, αλλά τελικά μπορεί να είναι κάποια έκδοση μόνο για Mobile, για να χτυπήσει την Intel... Η Polaris δεν κατάλαβα που κολλάει. Εγώ ρωτάω σχετικά με το επίπεδο modularity που υπάρχει. Δλδ μπορεί να κυκλοφορήσει apu με 12nm zen και 14nm vega? Θέμα χώρου δεν νομίζω να υπάρχει! Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός?
dnikolidak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Πιτσιρίκος φίλος του γιού μου έφτιαξε pc με msi gaming pro με bios ημ/νια 8/2017 και cpu 2400g με κουτί cooler master πακετακι με 500αρι psu kai 2 x 4giga ram. Το pc σε άσχετο χρόνο παγώνει και θέλει hard reset για να επανέλθει. Το μυαλό μου πάει στο bios που κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπει τη cpu. Την αναγνωρίζει όμως κανονικά και bootαρει χωρίς εξ κάρτα γραφικών. Καμιά ιδέα; Να χρειάζεται bios update ?
kostas_anes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dnikolidak είπε Πιτσιρίκος φίλος του γιού μου έφτιαξε pc με msi gaming pro με bios ημ/νια 8/2017 και cpu 2400g με κουτί cooler master πακετακι με 500αρι psu kai 2 x 4giga ram. Το pc σε άσχετο χρόνο παγώνει και θέλει hard reset για να επανέλθει. Το μυαλό μου πάει στο bios που κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπει τη cpu. Την αναγνωρίζει όμως κανονικά και bootαρει χωρίς εξ κάρτα γραφικών. Καμιά ιδέα; Να χρειάζεται bios update ? Το ειπες και μονος σου
VaggD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, dnikolidak said: Πιτσιρίκος φίλος του γιού μου έφτιαξε pc με msi gaming pro με bios ημ/νια 8/2017 και cpu 2400g με κουτί cooler master πακετακι με 500αρι psu kai 2 x 4giga ram. Το pc σε άσχετο χρόνο παγώνει και θέλει hard reset για να επανέλθει. Το μυαλό μου πάει στο bios που κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπει τη cpu. Την αναγνωρίζει όμως κανονικά και bootαρει χωρίς εξ κάρτα γραφικών. Καμιά ιδέα; Να χρειάζεται bios update ? Από 8/17 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει άπειρα update. Ας κάνει και ένα clean install τα windows!
dnikolidak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, VaggD είπε Από 8/17 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει άπειρα update. Ας κάνει και ένα clean install τα windows! Το build είναι καινούριο με παρθενικό install. Εννοείς να γίνει άλλο μετά το bios update ?
kostas7837aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dnikolidak είπε Το build είναι καινούριο με παρθενικό install. Εννοείς να γίνει άλλο μετά το bios update ? Πηγαίνει στον πίνακα ελέγχου, στην "επιλογές παροχές ενέργειας" και επέλεξε το Ryzen Balanced Plan.
adtakhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, dnikolidak είπε Πιτσιρίκος φίλος του γιού μου έφτιαξε pc με msi gaming pro με bios ημ/νια 8/2017 και cpu 2400g με κουτί cooler master πακετακι με 500αρι psu kai 2 x 4giga ram. Το pc σε άσχετο χρόνο παγώνει και θέλει hard reset για να επανέλθει. Το μυαλό μου πάει στο bios που κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπει τη cpu. Την αναγνωρίζει όμως κανονικά και bootαρει χωρίς εξ κάρτα γραφικών. Καμιά ιδέα; Να χρειάζεται bios update ? Oι RYZEN APUs αρχικά είχαν ένα BUG το οποίο έριχνε τον χρονισμό της κάρτας γραφικών στα τάρταρα. Αυτό διορθώθηκε με νέο bios σε όλες τις μητρικές . Επίσης υπάρχουν κάποια θεματάκια με τα update των windows σε σχέση με τους οδηγούς γραφικων που χρησιμοποιούνται. Ενα καλό update στα πάντα θα ξεκαθάριζε το τοπίο.
VaggD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, dnikolidak said: Το build είναι καινούριο με παρθενικό install. Εννοείς να γίνει άλλο μετά το bios update ? Αυτό ακριβώς! Για τους λόγους που ανέφεραν τα παιδιά ποιο πάνω.
dnikolidak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια. Εγινε το update sto bios και μεχρι στιγμής ειμαστε rock stable.
50EuroUser Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Το κράξιμο στην Asus συνεχίζεται ... ΤΟΥΦ αντί για Tuf
Dragonitelvl100 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω. ξερει κανεις αν ειναι το vddcr ειναι πανω απο 1.42v ενω cpu core voltage (svi2 tfn) ειναι κατω παντα απο 1.42 ειναι οκ η θα φαω καποιο degrade; μητρικ asus prime pro x370 cpu ryzen 3 1200.. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Dragonitelvl100
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Το VDDCR_SOC είναι η τάση που δίνεις στο SoC. Αν είναι όντως 1,42 είναι πάρα πολύ ανεβασμένη. Το κανονικό είναι κάπου 1,000, κατέβασέ το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις