splanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε H διαφορα ειναι οτι με 4 στικ θα ζορισεις περισσοτερο τον Imc και δεν θα μπορει να παιξει ευκολα σε ψηλες συχνοτητες ,τωρα για την αποδοση δεν εχω ιδεα. Φίλε μου τι να σου πω... αν μπορεις να την δωσεις πισω και να παρεις αλλο κιτ καλως ,αν τις στειλεις στην gskill εχεις τπτ αλλο να βαλεις πανω μεχρι να σου πουν αν θα στις αλλαξουν? οχι
leros2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, splanis είπε καμια ιδεα πως να τις συσκευασω ωστε να ναι ενταξει; Κουτί δεν σου έδωσε το μαγαζί? Πεταμένες σε σακούλα ήταν ? Σε Φάκελο με φυσαλίδα να τις βάλεις 1 1
malakudi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, splanis είπε καμια ιδεα πως να τις συσκευασω ωστε να ναι ενταξει; Αν δεν έχεις την αρχική πλαστική συσκευασία, τότε τις βάζεις σε αντιστατικά σακουλάκια, χωριστά την μία από την άλλη, και μετά τυλίγεις τα σακουλάκια με πλαστικό φυσαλίδων, και τέλος τα βάζεις όλα μαζί σε ένα μεγάλο φάκελο (που μπορεί κι αυτός να έχει φυσαλίδες).
ianpan24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα, εδω και 2 ημερες εχω στησει ενα pc με 2700x, asus rog strix x470-f gaming, 32gb (F4-3200C16D-32GTZR) Ειναι μηχανημα γραφειου και το θελω για σχεδιαστικα προγραμματα - περιστασιακο rendering. Οχι παιχνιδια. Πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τρεξω τις μνημες στα 3200 ενεργοποιωντας το DOCP προφιλ που ειχε ετοιμο η μητρικη. 3200mhz, 16-18-18-38, 1,35v. Ολα καλα. Μετα με τη βοηθεια του HWiNFO64 παρατηρησα οτι ο υπολογιστης δουλευε οριακα. Μαλιστα αρκετες φορες εκανε spikes >1,5v και σχεδον μονιμα (οταν δεν ηταν idle) εδινε περισσοτερο απο 1,4v. Ολο αυτο συνεβαινε διοτι η asus ειχε default το performance enchancer στο auto... Οποτε στο ryzen master εδειχνε ενεργοποιημενο και το PBO πριν το ενεργοποιησω εγω.. Τελικα, επειδη δεν θελω να δουλευει στο οριο το pc, κατεληξα να βαλω το performance enchancer lvl1, pbo enabled x10 και undervolt 0,075 (ισως παει και πιο κατω δεν εχω δοκιμασει). Εχασα 100 ποντους στο cinebench (-100mhz περιπου σε multi core) αλλα τα volt ειναι 0,78 σε idle 1,2 σε cinebench και τα spikes πανε εως 1,45. ΟΙ θερμοκρασιες ειναι επισης πολυ καλυτερες. Περιπου 15C κατω σε load με το wraith prism. Παρατηρω ομως τα εξης οταν τα εχω ολα κλειστα και κοιταω απλα στην οθονη το HWinfo και το task manager: 1. Στην διαχειριση εργασιων το CPU usage ειναι σαν καρδιογραφημα. Περιοδικα μικρα spikes. ΕΙναι φυσιολογικο αυτο? 2. Στο HWinfo βλεπω 0,781v - 2,2mhz αλλα πολυ συχνα τα volts πανε 1,45 σε εναν ή περισσοτερους πυρηνες και η συχνοτητα ανεβαινει κι αυτη σε εναν η περισσοτερους πυρηνες εως 4.34mhz. ΕΙναι φυσιολογικο? Τελος.. θεωρειται οτι μπορω να αλλαξω κατι στα settings για να εχω καλυτερα αποτελεσματα? Στοχος ειναι μια αποδοση κοντα στο 1800 στο cinebench αλλα κυριως ομαλοτητα στο συστημα και χαμηλες τασεις-θερμοκρασιες. Ευχαριστω εκ των προτερων.
splanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, malakudi είπε Αν δεν έχεις την αρχική πλαστική συσκευασία, τότε τις βάζεις σε αντιστατικά σακουλάκια, χωριστά την μία από την άλλη, και μετά τυλίγεις τα σακουλάκια με πλαστικό φυσαλίδων, και τέλος τα βάζεις όλα μαζί σε ένα μεγάλο φάκελο (που μπορεί κι αυτός να έχει φυσαλίδες). καμια ιδεα που τα βρισκουμε τα σακουλακια;
malakudi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, splanis είπε καμια ιδεα που τα βρισκουμε τα σακουλακια; Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις κάποια ήδη στην κατοχή σου! Κάρτες γραφικών, σκληροί δίσκοι, μητρικές, όλα έρχονται σε αντιστατικά σακουλάκια! Στην τελική ζήτα από το κατάστημα που τις αγόρασες, σίγουρα θα έχουν αν είναι κατάστημα Η/Υ.
splanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, malakudi είπε Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις κάποια ήδη στην κατοχή σου! Κάρτες γραφικών, σκληροί δίσκοι, μητρικές, όλα έρχονται σε αντιστατικά σακουλάκια! Στην τελική ζήτα από το κατάστημα που τις αγόρασες, σίγουρα θα έχουν αν είναι κατάστημα Η/Υ. εχω της μητρικης ενα μεγαλο.
malakudi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, splanis είπε εχω της μητρικης ενα μεγαλο. Ε κόψτο και τύλιξε την κάθε μία χωριστά - το νόημα του "χωριστά" είναι για να μην έρθουν ποτέ σε επαφή τα pins μεταξύ τους. Μετά τύλιξέ τα όλα μαζί σε bubble wrap. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από malakudi
akoinonitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ianpan24 είπε Καλησπερα, εδω και 2 ημερες εχω στησει ενα pc με 2700x, asus rog strix x470-f gaming, 32gb (F4-3200C16D-32GTZR) Ειναι μηχανημα γραφειου και το θελω για σχεδιαστικα προγραμματα - περιστασιακο rendering. Οχι παιχνιδια. Πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τρεξω τις μνημες στα 3200 ενεργοποιωντας το DOCP προφιλ που ειχε ετοιμο η μητρικη. 3200mhz, 16-18-18-38, 1,35v. Ολα καλα. Μετα με τη βοηθεια του HWiNFO64 παρατηρησα οτι ο υπολογιστης δουλευε οριακα. Μαλιστα αρκετες φορες εκανε spikes >1,5v και σχεδον μονιμα (οταν δεν ηταν idle) εδινε περισσοτερο απο 1,4v. Ολο αυτο συνεβαινε διοτι η asus ειχε default το performance enchancer στο auto... Οποτε στο ryzen master εδειχνε ενεργοποιημενο και το PBO πριν το ενεργοποιησω εγω.. Τελικα, επειδη δεν θελω να δουλευει στο οριο το pc, κατεληξα να βαλω το performance enchancer lvl1, pbo enabled x10 και undervolt 0,075 (ισως παει και πιο κατω δεν εχω δοκιμασει). Εχασα 100 ποντους στο cinebench (-100mhz περιπου σε multi core) αλλα τα volt ειναι 0,78 σε idle 1,2 σε cinebench και τα spikes πανε εως 1,45. ΟΙ θερμοκρασιες ειναι επισης πολυ καλυτερες. Περιπου 15C κατω σε load με το wraith prism. Παρατηρω ομως τα εξης οταν τα εχω ολα κλειστα και κοιταω απλα στην οθονη το HWinfo και το task manager: 1. Στην διαχειριση εργασιων το CPU usage ειναι σαν καρδιογραφημα. Περιοδικα μικρα spikes. ΕΙναι φυσιολογικο αυτο? 2. Στο HWinfo βλεπω 0,781v - 2,2mhz αλλα πολυ συχνα τα volts πανε 1,45 σε εναν ή περισσοτερους πυρηνες και η συχνοτητα ανεβαινει κι αυτη σε εναν η περισσοτερους πυρηνες εως 4.34mhz. ΕΙναι φυσιολογικο? Τελος.. θεωρειται οτι μπορω να αλλαξω κατι στα settings για να εχω καλυτερα αποτελεσματα? Στοχος ειναι μια αποδοση κοντα στο 1800 στο cinebench αλλα κυριως ομαλοτητα στο συστημα και χαμηλες τασεις-θερμοκρασιες. Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλησπερα, ολα αυτα ειναι φυσιολογικα που περιγραφεις. Μπορεις απλα να απενεργοποιησεις το performance enhancer, να βαλεις pbo auto η enabled ,sclalar disabled ,offset -0.1v εως -0.075v αναλογα και τι κομματι σου εχει κατσει ,performance bias cinebench 11.5 . Αν η ψυξη σου ειναι σχετικα καλη θα κραταει τουλαχιστον 4100mhz σε βαρια σεναρια σε ολους τους πυρηνες και θα πρεπει να εχεις σκορ στο cb περιπου 1900 Mπορεις να ριξεις και μια ματια στο 2700X Thread που υπαρχει εδω. Επισης μπορεις να ριξεις και στο power plan που χρησιμοποιεις το minimum processor's state σε 20% ας πουμε ωστε να μην ανεβοκατεβαινουν πολυ ευκολα τα ρολογια. https://www.insomnia.gr/forums/topic/689836-ryzen-7-2700x-thread/?page=1 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
akoinonitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδες τι απαιτησεις εχει το LOL σαν παιχνιδι απο ram ,cpu και γραφικα?
splanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ρε παιδες τι απαιτησεις εχει το LOL σαν παιχνιδι απο ram ,cpu και γραφικα? Νομίζω ότι παίζει και σε τοστιέρα 1
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ρε παιδες τι απαιτησεις εχει το LOL σαν παιχνιδι απο ram ,cpu και γραφικα? Το αντίθετο από ότι θέλει το pubg
_Theo_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε παιδες τι απαιτησεις εχει το LOL σαν παιχνιδι απο ram ,cpu και γραφικα? Φίλε μου καταλαβαίνω ότι γούστα είναι αυτά, αλλά απορώ πως υπάρχει κόσμος που παίζει αυτές τις βλακείες (WoW, LoL, Dota κλπ)... Τέσπα δεν θέλω να δημιουργήσω flame.
akoinonitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εχω ενα παιδι εδω στη δουλεια και μου τα εχει κανει τουμπανο να του φτιαξω ενα σταθερο για να παιζει lol γιατι στο λαπτοπ του λεει τρωει φρικη. Δλδ με ενα 2200g - 2400g και 8 giga ram καθαριζεις η θες 1050 - 560 ?
splanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Εχω ενα παιδι εδω στη δουλεια και μου τα εχει κανει τουμπανο να του φτιαξω ενα σταθερο για να παιζει lol γιατι στο λαπτοπ του λεει τρωει φρικη. Δλδ με ενα 2200g - 2400g και 8 giga ram καθαριζεις η θες 1050 - 560 ? https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=2ahUKEwiW6tew5eXeAhVDNOwKHUxtAGYQwqsBMAB6BAgHEAU&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov
Προτεινόμενες αναρτήσεις