splanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 @adtakhs εσύ θα μου πεις καμία γνώμη για τις ραμ; 😂
ilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, adtakhs είπε Τι γίνεται με αυτή την Nvidia βρε παίδες ? Ακόμα έτσι είναι με τα ryzen? Δεν είναι θέμα nvidia-ryzen. Το συγκεκριμένο παιχνίδι τρέχει καλύτερα σε vega από ότι σε pascal.
adtakhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, ilos είπε Δεν είναι θέμα nvidia-ryzen. Το συγκεκριμένο παιχνίδι τρέχει καλύτερα σε vega από ότι σε pascal. To hardware unboxed αν θυμάμαι καλά στο fortza hor.4 έδινε ίδια αποτελέσματα για 1080TI και VEGA 64 με 8700K επεξεργαστή σε 1080p .
splanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 @akoinonitos δοκίμασα σε 1.370 και με soc 1.1 τζίφος. Στα ταιμινγκ καμία δοκιμή τι να κάνω;
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, splanis είπε @akoinonitos δοκίμασα σε 1.370 και με soc 1.1 τζίφος. Στα ταιμινγκ καμία δοκιμή τι να κάνω; Πακεταρισμα και στην gskill
splanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Πακεταρισμα και στην gskill Άκυρο Με προβλήματιζει αυτό με το μεμτεστ. Αν μου πουν κάνα κουλό ότι δεν έχουν θέμα οι ραμ; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από splanis
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε κανα τεταρτο που λειτουργω το πισι δεν εχει φαει καποιο κολλημα, μολις ανοιγω fortnite η pubg πχ απλά τρωει crash το παιχνιδι Βαλε μονο το στικ που ειναι προβληματικο βαλε xmp μπες windows τρεξε καποιo memtest πχ memtest64, αν σου βγαλει error τις στελνεις για αλλαγη. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.
splanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Βαλε μονο το στικ που ειναι προβληματικο βαλε xmp μπες windows τρεξε καποιo memtest πχ memtest64, αν σου βγαλει error τις στελνεις για αλλαγη. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Πως κάνω μεμτεστ στα Windows αυτό που βρήκα ήταν bootable
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Πως κάνω μεμτεστ στα Windows αυτό που βρήκα ήταν bootable Σου εγραψα κατεβασε το memtest64
splanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Σου εγραψα κατεβασε το memtest64 ξερεις αν κανει και αυτο 3μιση ωρες; αν ειναι να το κανω πριν παω για υπνο
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε ξερεις αν κανει και αυτο 3μιση ωρες; αν ειναι να το κανω πριν παω για υπνο Βαλτο πριν πας για υπνο και δες το πρωι ,βαλτο να τρεξει ολη τη μνημη και να τρεξει συνεχομενα και το σταματας εσυ οταν ξυπνησεις.
splanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Βαλτο πριν πας για υπνο και δες το πρωι ,βαλτο να τρεξει ολη τη μνημη και να τρεξει συνεχομενα και το σταματας εσυ οταν ξυπνησεις. btw ο τυπος μου ειπε να μου δωσει 30 ευρω για την χαλασμενη, η αλλη φευγει κανα 50-60 σε αγγελια, μηπως αξιζει να κοιταξω για καινουργιο σετ να γλιτώσω ολο αυτο;(συν οτι θα δωσω κανα 20-25 μεταφορικα) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από splanis
ilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ότι σου γράφει ο akoinonhtos. βάλε το "προβληματικό" stick σκέτο, όλα factory default settings στο Bios (μνήμες στα 2133 δηλαδή) και άστο με memtest όλο το βράδυ. Αν βγάλει errors αλλαγή. Αν δε βγάλει αλλού είναι το πρόβλημα (τουλάxιστον με τις μνήμες σε JEDEC settings). Εμένα πχ για κάποιο λόγο το steam client μου freeζαρε΄το pc στο 8600k build (είτε stock είτε με oc). Σε stress tests και σε πολύωρα gaming sessions με κάτι MHW που είναι σαν power virus το pc ήταν βράχος. Τελικά με reinstall του steam από την αρχή το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Θέλω να πω μπορεί να φταίει το οτιδήποτε, όχι απαραίτητα οι μνήμες.
splanis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ilos είπε Ότι σου γράφει ο akoinonhtos. βάλε το "προβληματικό" stick σκέτο, όλα factory default settings στο Bios (μνήμες στα 2133 δηλαδή) και άστο με memtest όλο το βράδυ. Αν βγάλει errors αλλαγή. Αν δε βγάλει αλλού είναι το πρόβλημα (τουλάxιστον με τις μνήμες σε JEDEC settings). Εμένα πχ για κάποιο λόγο το steam client μου freeζαρε΄το pc στο 8600k build (είτε stock είτε με oc). Σε stress tests και σε πολύωρα gaming sessions με κάτι MHW που είναι σαν power virus το pc ήταν βράχος. Τελικά με reinstall του steam από την αρχή το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Θέλω να πω μπορεί να φταίει το οτιδήποτε, όχι απαραίτητα οι μνήμες. νομιζω μου ειπε να τις βαλω 3200 βασικα, παντως στα 3200 στο memtest86 οπως ειπα βγαλαν 0 ερρορς, πολυ περιεργο
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, ilos είπε Ότι σου γράφει ο akoinonhtos. βάλε το "προβληματικό" stick σκέτο, όλα factory default settings στο Bios (μνήμες στα 2133 δηλαδή) και άστο με memtest όλο το βράδυ. Αν βγάλει errors αλλαγή. Αν δε βγάλει αλλού είναι το πρόβλημα (τουλάxιστον με τις μνήμες σε JEDEC settings). Εμένα πχ για κάποιο λόγο το steam client μου freeζαρε΄το pc στο 8600k build (είτε stock είτε με oc). Σε stress tests και σε πολύωρα gaming sessions με κάτι MHW που είναι σαν power virus το pc ήταν βράχος. Τελικά με reinstall του steam από την αρχή το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Θέλω να πω μπορεί να φταίει το οτιδήποτε, όχι απαραίτητα οι μνήμες. Απλα το θεμα το εχει μονο με το ενα στικ ,το αλλο παιζει οκ. Αρα και στα 3200 (xmp) να βγαλει error σημαινει οτι εχει θεμα το κιτ , δεν μπορει να δουλεψει σε xmp αρα ειναι ελαττωματικο. Για σιγουρια ομως καλο θα ειναι να βαλει μετα παλι μονο του και το αλλο στικ. Αν το ενα βγαλει errors και το αλλο οχι παει να πει οτι ειναι προβληματικο 100% 1 ώρα πριν, splanis είπε btw ο τυπος μου ειπε να μου δωσει 30 ευρω για την χαλασμενη, η αλλη φευγει κανα 50-60 σε αγγελια, μηπως αξιζει να κοιταξω για καινουργιο σετ να γλιτώσω ολο αυτο;(συν οτι θα δωσω κανα 20-25 μεταφορικα) Ακου αν θες μου στελνεις με ελτα το ενα στικ να το τσεκαρω. Αλλα και το ενδεχομενο να παρεις καινουριες μου ακουγεται καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις