Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, talos_2002 είπε

18.05 x64.
Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά έχω ρυθμίσει number of cpu cores/threads με το χέρι.

Μήπως τα Windows 10 σου έχουν αναβαθμισθεί σε October update; Έχουν παρουσιάσει περίεργα προβλήματα, ακόμη και με ξεζιπάρισμα (αν και μάλλον επηρεάζει μόνο την ενσωματωμένη λειτουργία zip).

Ναι, νέο ISO ήταν προ δυο βδομάδων αν δεν κάνω λάθος. Κουραδες είναι το νέο λειτουργικό.

Συγνωμη κιολας, μέχρι και το copy paste δεν λειτουργεί ώρες ώρες.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά εδώ με 1803 και latest beta 7zip δουλεύουν όλα καλά, και το πρόγραμμα και το copy paste...

Όταν εξαφανιζόταν ήμουν unstable. Τι δηλαδή επειδή είναι amd είναι παρακατιανο και δεν παίζουν σωστά τα προγράμματα; 

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Ναι, νέο ISO ήταν προ δυο βδομάδων αν δεν κάνω λάθος. Κουραδες είναι το νέο λειτουργικό.

Συγνωμη κιολας, μέχρι και το copy paste δεν λειτουργεί ώρες ώρες.

Κάτι τέτοιες π@π@ριές είχα και εγώ τελευταία με τα 10άρια στον FX8350 .

Δεν είναι θέμα unstable, είναι θέμα λειτουργικού μάλλον.

Τώρα τρέχω όλα τα λινουξοειδή και δεν έχω θέμα κανένα . Τσέκαρα το λειτουργικό σου.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, adtakhs είπε

Κάτι τέτοιες π@π@ριές είχα και εγώ τελευταία με τα 10άρια στον FX8350 .

Δεν είναι θέμα unstable, είναι θέμα λειτουργικού μάλλον.

Τώρα τρέχω όλα τα λινουξοειδή και δεν έχω θέμα κανένα . Τσέκαρα το λειτουργικό σου.

Ιδια συμπεριφορα με i3 3110M στο λαπτοπ....
Meanwhile ο 1400 δεν εχει νιωσει απο bug. Τυχαιο ειναι αν θα κατσει σκατοβερσιον και ειναι θεμα λειτουργικου.

• Like 1
Δημοσ.

guys, ryzen 2700x + asus x470 pro σε windows 7 πως θα τα πήγαινε;

και να βάλω win10 σε αυτό το pc δεν γίνεται, είναι επαγγελματικό με ειδικό σκοπό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greg4 είπε

και να βάλω win10 σε αυτό το pc δεν γίνεται, είναι επαγγελματικό με ειδικό σκοπό.

Το παρήγγειλες το σετακι τελικά :P 

Το πρόβλημα είναι κατά την εγκατάσταση όπου δεν αναγνωρίζονται τα usb. Με ενα usb to ps2 adaptor συνδέεις ποντίκι πληκτρολόγιο και κάνει την εγκατάσταση των windows, μετά λογικά δεν θα χρειάζεσαι τους αντάπτορες, τουλάχιστον στην αντίστοιχη ιντελ πλατφόρμα (i5 8600k) δεν μου χρειάστηκαν μετά οι αντάπτορες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greg4 είπε

9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Το παρήγγειλες το σετακι τελικά :P 

Το πρόβλημα είναι κατά την εγκατάσταση όπου δεν αναγνωρίζονται τα usb. Με ενα usb to ps2 adaptor συνδέεις ποντίκι πληκτρολόγιο και κάνει την εγκατάσταση των windows, μετά λογικά δεν θα χρειάζεσαι τους αντάπτορες, τουλάχιστον στην αντίστοιχη ιντελ πλατφόρμα (i5 8600k) δεν μου χρειάστηκαν μετά οι αντάπτορες

μπαινεις στη σελιδα της μητρικης κατεβαζεις απο τα utilities το εργαλειακι αυτο και σου περναει στο στικακι που εχεις τα win7 τους Usb drivers για να σου αναγνωρισει τις συσκευες κανονικα.

68696092_.png.6b4b1fa8fc74eb7d3429f6b37233f67a.png

Δεν το εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο αλλα ειχα παλαιοτερα χρησιμοποιησει ενα παρομοιο της gigabyte και δουλεψε χωρις κανενα θεμα.

Δημοσ.

@leros2004 Όχι δεν το πήρα ακόμα.

Μωρέ με τον 6700κ μια χαρά είμαι, δεν δίνω λεφτά χωρίς λόγο... Αλλά έχω ένα mini-server σπίτι που streamarei ήχο με ένα 3770k. Καλά τα πάει ο i7 αλλά σαν ευκαιρία αναβάθμισης το σκεφτόμουνα γτ δεν σβήνει και ποτέ. 

Αν και πρέπει να πάρω και μνήμες...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greg4 είπε

@leros2004 Όχι δεν το πήρα ακόμα.

Μωρέ με τον 6700κ μια χαρά είμαι, δεν δίνω λεφτά χωρίς λόγο... Αλλά έχω ένα mini-server σπίτι που streamarei ήχο με ένα 3770k. Καλά τα πάει ο i7 αλλά σαν ευκαιρία αναβάθμισης το σκεφτόμουνα γτ δεν σβήνει και ποτέ. 

Αν και πρέπει να πάρω και μνήμες...

μηπως αφου ειναι μονο για streaming ειναι καλυτερη περιπτωση ενας 1700 που εχει και πολυ λιγοτερη καταναλωση + πολυ καλυτερες θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Δηλαδή σε default clock (φυσικά δεν θα κάνω oc, πάμε για μέγιστο stability 24/7) είναι πιο risky o 2700x?

Αλλά αφού θα πάμε που θα πάμε σε νέο... μην κάνω την καλή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, greg4 είπε

Δηλαδή σε default clock (φυσικά δεν θα κάνω oc, πάμε για μέγιστο stability 24/7) είναι πιο risky o 2700x?

Αλλά αφού θα πάμε που θα πάμε σε νέο... μην κάνω την καλή?

Σε default ρολογια ο 2700x θα τρεχει στα 3900-4000mhz και ο 1700 στα 3200Mhz ειναι αρκετη διαφορα ,απλα ο ενας ειναι 65watt και ο αλλος 105watt αν δεν υπαρχει οικονομικο ζητημα πας για 2700x χωρις συζητηση ,το ειπα μπας και ηθελες να γλυτωσεις κανενα φραγκο.

Για την prime x470 pro θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο απο αποψη χρηματων - αποδοσης ασε που ειναι και πιο bugless απο πολυ ακριβοτερες. Και στο λεω εγω που ειχα και ch7 πριν 😋

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Ωραία θα το προχωρήσω. Ο software developer είπε ότι θα παίζει σε win10...

Για μνήμες τι προτείνετε από εδώ; Σκεφτόμουν αυτές εδώ

(μητρική asus x470 pro). Επίσης η μαμά ψήκτρα είναι αξιόπιστη; (αν χαλάει εννοώ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, renaxan είπε

Ναι από ότι φαίνεται, αλλά πρέπει να είναι κάτω:

23424.JPG.948bd4116ace83974502f520f7c772be.JPG

Έχει ένα πάνω και ένα κάτω τι διαφορά να χουν; Το αριστερά απ ότι κατάλαβα είναι 5v-12v(?), το controller παίρνει ρεύμα από τροφοδοτικό οπότε το 3pin το βάζω αριστερά στο rgb

Επεξ/σία από splanis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...