Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το memtest είναι έμπιστο; τι δείχνει; 0 error εβγαλε

Το cpu nb/soc να το βάλω 1.1;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 9:54 ΠΜ, oceanborngr είπε

Πολυ θετικη πρωτη εντυπωση απο την x370 plus gaming, corsair vengeance 2400cl14 την τρεχει στα 2933με timings 16-18-18-18-38 και 1.344 volt, εβαλα να κατεβασει war thunder ολο το βραδυ και δεν εχει θεμα με σταθεροτητα. 

πιστεύω πρέπει να ανεβάσεις το 16 σε 18. Εγώ είχα hyperx 2400cl15 και στα 2933 16-18-18-37 είχα (σπάνια) crashes, τη πήγα στο 18-18-18-37 και όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Έχω θέμα. Πάω να κάνω unzip ένα πρόγραμμα με 2 .iso (το Matlab 2018) και πετάει error, με απλώς ένα μικρό iso αντί για δυο, και αυτό λειψό.

Λέω χαλασμένο rar, τι διάλα, δοκιμάζω σε παλιό λάπτοπ με i5 το κάνει κανονικότατα. Κάτι έχω θέμα με τον CPU λογικά.

Δίνω offset απο +0.05 στα +0.0625, ξαναδοκιμάζω, πάλι error. Prime95 περνάει και με την χαμηλή τάση, παιχνίδια πάιζει κανονικά και με χαμηλή τάση, σταθερότατο. Τι να κοιτάξω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Το memtest είναι έμπιστο; τι δείχνει; 0 error εβγαλε

Το cpu nb/soc να το βάλω 1.1;

γτ δεν στο βαζει μονο του 1.1v με το xmp ? αν οχι βαλτο

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα παίδες,

Έχω θέμα. Πάω να κάνω unzip ένα πρόγραμμα με 2 .iso (το Matlab 2018) και πετάει error, με απλώς ένα μικρό iso αντί για δυο, και αυτό λειψό.

Λέω χαλασμένο rar, τι διάλα, δοκιμάζω σε παλιό λάπτοπ με i5 το κάνει κανονικότατα. Κάτι έχω θέμα με τον CPU λογικά.

Δίνω offset απο +0.05 στα +0.0625, ξαναδοκιμάζω, πάλι error. Prime95 περνάει και με την χαμηλή τάση, παιχνίδια πάιζει κανονικά και με χαμηλή τάση, σταθερότατο. Τι να κοιτάξω;

Δοκίμασε να κάνεις unzip με άλλο πρόγραμμα. Πχ 7zip

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, Sheogorath said:

Με 7z ετρεξαν και στα δυο pc.

Κι εγώ έπαιζα με τις ώρες αλλά με το που πήγα να ζιπάρω έναν φάκελο 60GB τσουυυπ τον έπινε. Με στοκ CPU και τις RAM εκεί που τις έχεις το κάνει;

Εμένα απλά έκλεινε το 7-zip :D Ούτε κρας ούτε τίποτα, απλά εξαφανιζόταν...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, IoaZ είπε

Με την ραμ σε στοκ έχει πάλι πρόβλημα? 

Θα δοκιμασω και 3066 ξερω γω, αν και μου κάνει εντύπωση που δεν σκάει σε κάτι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα παίδες,

Είναι θέμα με τον imc/μνήμες. Κατέβασε λίγο την συχνότητα, δοκίμασε πιο χαλαρά timings ή ανέβασε λίγο τα vdimm/vsoc.

• Thanks 1
Δημοσ.

G.skill trident z rgb 16gb cl14 3200Mhz Gtzrx στα 225 ευρω. (https://xcite.gr/shop/hlektronikoi-ipologistes-pc/hardware/mnimes-ram/g-skill-trident-z-rgb-16gb-ddr4-3200mhz-memory-module-f4-3200c14d-16gtzrx-4719692018205/)

Εκπτωση 12% . Αξιζει λετε; Τσεκαρετε το λιγο το μαγαζι, ειδικα σε ραμ εχει πολλες εκπτωσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν κατσει το RMA θα την γυρισω τελικα στο ατομο που την πηρα, κατι που να δοκιμασω τελευταιο πριν τις δωσω επειδη κριμα ειναι να εκανα πατατα εγω. 

να ρωτησω και κατι αλλο, το memtest δεν επρεπε να βγαλω κανα error ?

προσφατα εφτιαξε pc φιλος με gtx 760-2600 αλλα με dual channel 16gb και εγω επαιζα με 70 fps και αυτος με 100+😣

αν ειναι κανεις προθυμος απο αθηνα να βοηθησει πμ

Επεξ/σία από splanis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...