leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, thanasakos7 είπε Ευχαριστώ πολυ. Άσχετο: αμα παίζεις pubg και θέλεις παρέα εδώ https://discord.gg/kzcG46C μαζευόμαστε όλοι του insomnia.
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, thanasakos7 είπε Θα μπω γιατι κατι φορες ψαχνω για παρέα Έχω ξαδέρδες ανύπαντρες. Μόνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 32 minutes ago, BlueBlood7 said: Έχω ξαδέρδες ανύπαντρες. Μόνες. Ηλικια;
akoinonitos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, demmian είπε και ομως αυτο εφταιγε... το δοκιαμσα ετσι απο περιεργεια 10-12 φορες περιπου, για να το δω στατιστικα και οταν βαζω ryzen balanced 2/3 φορες εχω μαυρη οθονη Οταν λες μαυρη οθονη? ανοιγεις δλδ το Pc μπαινεις windows και μαυριζει η οθονη?
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οταν λες μαυρη οθονη? ανοιγεις δλδ το Pc μπαινεις windows και μαυριζει η οθονη? οχι ακριβως. απλα οταν ανοιγει το πισι, δεν κανει post δεν μπαινει windows.απλα μαυρη οθονη. κ μενει εκει.
akoinonitos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, demmian είπε οχι ακριβως. απλα οταν ανοιγει το πισι, δεν κανει post δεν μπαινει windows.απλα μαυρη οθονη. κ μενει εκει. ειναι πολυ ακυρο παντως να επιδρα κατι που εχει να κανει με το λειτουργικο, πριν ακομα φορτωθει το λειτουργικο
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ειναι πολυ ακυρο παντως να επιδρα κατι που εχει να κανει με το λειτουργικο, πριν ακομα φορτωθει το λειτουργικο μαλλον με τα ρευματα εχει να κανει.. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως κ γω. το χα αναφερει κ σε προηγουμενο ποστ.. αναβουνε ολα τα ρευματα, ταινιες led, μητρικη , αλλα δεν μπαινει windows (οταν ειναι ryzen balanced)..με το που το βαζω σε power ba;anced ολα καλα.. επισης με ryzen balanced ολα τα ρευματα ειναι πολυ ψηλα συνεχεια, cpu δουλευει φουλ ακομα και απλα ανοιχτο να ναι το πισι. χωρις ryzen balanced, cpu χαλαρωνει απο 4200 στα 2200, ρευματα πεφτουν, θερμοκρασιες εννοειται πεφτουν λιγο Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από demmian
akoinonitos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, demmian είπε μαλλον με τα ρευματα εχει να κανει.. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως κ γω. το χα αναφερει κ σε προηγουμενο ποστ.. αναβουνε ολα τα ρευματα, ταινιες led, μητρικη , αλλα δεν μπαινει windows (οταν ειναι ryzen balanced)..με το που το βαζω σε power ba;anced ολα καλα.. επισης με ryzen balanced ολα τα ρευματα ειναι πολυ ψηλα συνεχεια, cpu δουλευει φουλ ακομα και απλα ανοιχτο να ναι το πισι. χωρις ryzen balanced, cpu χαλαρωνει απο 4200 στα 2200, ρευματα πεφτουν, θερμοκρασιες εννοειται πεφτουν λιγο Μα πως να επηρεάσει το post ,το power plan των windows? Βαλε απο περιεργεια ryzen balanced και βαλε processors minimum power state 5% να δεις το κανει και παλι?
renaxan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, leros2004 said: Άσχετο: αμα παίζεις pubg και θέλεις παρέα εδώ https://discord.gg/kzcG46C μαζευόμαστε όλοι του insomnia. Κατεβάζω το Fortnite σύμφωνα με τις συμβουλή σου. Ίδωμεν
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μα πως να επηρεάσει το post ,το power plan των windows? Βαλε απο περιεργεια ryzen balanced και βαλε processors minimum power state 5% να δεις το κανει και παλι? που το βρισκω αυτο? ειμαι στη δουλεια κ αυριο θα παω σπιτι, να το δοκιμασω.
splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Εμένα βαράει black screen ενώ είμαι στα Windows σε άκυρα σημεία και μόλις ανοιξω γκειμ. Μετά από δέκα δευτερόλεπτα ξεκολλάει. Και το γκειμ έχει κρασαρει.
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε Εμένα βαράει black screen ενώ είμαι στα Windows σε άκυρα σημεία και μόλις ανοιξω γκειμ. Μετά από δέκα δευτερόλεπτα ξεκολλάει. Και το γκειμ έχει κρασαρει. μηπως εχει να κανει με gpu το προβλημα?
splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, demmian είπε μηπως εχει να κανει με gpu το προβλημα? Μπα μόνο οι ραμ φταίνε. Μάλλον η μία απ τις 2 ραμ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από splanis
akoinonitos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, demmian είπε που το βρισκω αυτο? ειμαι στη δουλεια κ αυριο θα παω σπιτι, να το δοκιμασω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις