splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε οι μνήμες είναι καινούργιες? Τις βάζεις στα σωστά slot? Δοκίμασε μια μια να δεις αν δουλεύουν κανονικα. το εγραψα οτι η μια δουλευει μονη της ενω η αλλη οχι. μεταχειρα της πηρα Edit : δοκίμασα αυτή που δεν δούλευε με 1.35,τίποτα... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από splanis
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, kfran είπε Τη Μητρική ή τον επεξεργαστή? Η μνήμη είναι αυτή: Αφού ο επεξεργαστής είναι καινούργιος... δύσκολα να φταίει αυτός... Καλού κακού πριν την αλλαγή ψύκτρας φροντίζουμε να έχει δουλέψει ο υπολογιστής έτρσι ώστε να έχει ζεσταθεί η πάστα και να βγαίνει ποιο έυκολα η ψύκτρα. Και εγώ απο το Αύγουστο πριν 2-3 εβδομάδες άλλαξα ψύκτρα , βγήκε σαν βούτυρο με τον τρόπο που σου έγραψα.. 6 λεπτά πριν, splanis είπε το εγραψα οτι η μια δουλευει μονη της ενω η αλλη οχι. μεταχειρα της πηρα Edit : δοκίμασα αυτή που δεν δούλευε με 1.35,τίποτα... Ε τότε έχει θέμα η μία .. τι παιδεύεσαι τσάμπα να τις ζευγαρώσεις... ? Απόδειξη έχεις ? Να τις στείλεις για εγγύηση Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από leros2004
splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αφού ο επεξεργαστής είναι καινούργιος... δύσκολα να φταίει αυτός... Καλού κακού πριν την αλλαγή ψύκτρας φροντίζουμε να έχει δουλέψει ο υπολογιστής έτρσι ώστε να έχει ζεσταθεί η πάστα και να βγαίνει ποιο έυκολα η ψύκτρα. Και εγώ απο το Αύγουστο πριν 2-3 εβδομάδες άλλαξα ψύκτρα , βγήκε σαν βούτυρο με τον τρόπο που σου έγραψα.. Ε τότε έχει θέμα η μία .. τι παιδεύεσαι τσάμπα να τις ζευγαρώσεις... ? Τζάμπα τα λεφτά μου. Έχετε ιδέα αν μπορώ να στείλω στην g. Skill μόνη την μια;
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Τζάμπα τα λεφτά μου. Έχετε ιδέα αν μπορώ να στείλω στην g. Skill μόνη την μια; Για την Corsair μπορείς να το κάνεις σίγουρα, σου στέλνουν καινούργιο σετ και όταν παραλάβεις στέλνεις πίσω το παλιό σετ. Φυσικά σου κρατάνε εγγύηση το κόστος των καινούργιων μνημών και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σου επιστρέφουν τα χρήματα.. Επικοινώνησε με τον πωλητή, και συζήτησε μαζί του για το πρόβλημα...
splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Για την Corsair μπορείς να το κάνεις σίγουρα, σου στέλνουν καινούργιο σετ και όταν παραλάβεις στέλνεις πίσω το παλιό σετ. Φυσικά σου κρατάνε εγγύηση το κόστος των καινούργιων μνημών και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σου επιστρέφουν τα χρήματα.. Επικοινώνησε με τον πωλητή, και συζήτησε μαζί του για το πρόβλημα... https://www.gskill.com/en/rma place/date of purchase δεν εχω ιδεα, να βαλω random?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, leros2004 said: Γιατί θέλεις να αλλάξεις μητρική? Γιατι σε λιγο καιρο θα αναβάθμισω σε R7 Και θελω λιγο καλύτερη μητρικη για αυτο. Llc καλυτερες θερμομρασιες. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, thanasakos7 είπε Γιατι σε λιγο καιρο θα αναβάθμισω σε R7 Προσωπικά δεν θα άλλαζα μητρική.... Δεν είναι του πεταματού η μητρική σου... Αν είναι να αλλάξεις τότε πάρε 450 σειρά...
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, splanis είπε Το έβαλα 1.35, black screen μετά το reboot. αυτο το θεμα ειχα κ γω .. ειχα ρωτησει κ σε προηγουμενα post.. συνηθως μπουταρε το πισι αφου εκανα shut down κ μετα το ανοιγα. η λυση για μενα ηταν να βγαλω το asus suite και να βαλω στις ρυθμισεις των windows για power plan, οχι amd ryzen balanced , αλλα απλο balanced απο τοτε ολα κομπλε
splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, demmian είπε αυτο το θεμα ειχα κ γω .. ειχα ρωτησει κ σε προηγουμενα post.. συνηθως μπουταρε το πισι αφου εκανα shut down κ μετα το ανοιγα. η λυση για μενα ηταν να βγαλω το asus suite και να βαλω στις ρυθμισεις των windows για power plan, οχι amd ryzen balanced , αλλα απλο balanced απο τοτε ολα κομπλε Το Windows power plan εχω
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε Το Windows power plan εχω ω ρε γμτ.. τι να σου πω.. εγω ειχα τις μαυρες οθονες 3-4 μερες μεχρι που εκανα αυτα κ εφτιαξε. δεν ξανα ειχα απο τοτε. μηπως να δοκιμαζες να απεγκαταστησεις κ το λογισμικο της msi που ειναι για oc κ τετοιες ρυθμισεις? bios? εχεις το τελευταιο?
splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, demmian είπε ω ρε γμτ.. τι να σου πω.. εγω ειχα τις μαυρες οθονες 3-4 μερες μεχρι που εκανα αυτα κ εφτιαξε. δεν ξανα ειχα απο τοτε. μηπως να δοκιμαζες να απεγκαταστησεις κ το λογισμικο της msi που ειναι για oc κ τετοιες ρυθμισεις? bios? εχεις το τελευταιο? οχι, ναι
akoinonitos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, demmian είπε αυτο το θεμα ειχα κ γω .. ειχα ρωτησει κ σε προηγουμενα post.. συνηθως μπουταρε το πισι αφου εκανα shut down κ μετα το ανοιγα. η λυση για μενα ηταν να βγαλω το asus suite και να βαλω στις ρυθμισεις των windows για power plan, οχι amd ryzen balanced , αλλα απλο balanced απο τοτε ολα κομπλε Ειναι λιγο απιθανο να φταιει power plan ,ισως αλλαξες και κατι αλλο ταυτοχρονα και λυθηκε το θεμα σου. @splanis Μιλα με αυτο που σου πουλησε τις μνημες και πες του οτι η μια εχει προβλημα. Αν δεν δεχτει να σου δωσει τα χρηματα σου πισω τοτε μιλα με το μαγαζι απο οπου τις ειχε αγορασει να τις στειλεις για ελεγχο.
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ειναι λιγο απιθανο να φταιει power plan ,ισως αλλαξες και κατι αλλο ταυτοχρονα και λυθηκε το θεμα σου. @splanis Μιλα με αυτο που σου πουλησε τις μνημες και πες του οτι η μια εχει προβλημα. Αν δεν δεχτει να σου δωσει τα χρηματα σου πισω τοτε μιλα με το μαγαζι απο οπου τις ειχε αγορασει να τις στειλεις για ελεγχο. και ομως αυτο εφταιγε... το δοκιαμσα ετσι απο περιεργεια 10-12 φορες περιπου, για να το δω στατιστικα και οταν βαζω ryzen balanced 2/3 φορες εχω μαυρη οθονη Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από demmian
splanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ειναι λιγο απιθανο να φταιει power plan ,ισως αλλαξες και κατι αλλο ταυτοχρονα και λυθηκε το θεμα σου. @splanis Μιλα με αυτο που σου πουλησε τις μνημες και πες του οτι η μια εχει προβλημα. Αν δεν δεχτει να σου δωσει τα χρηματα σου πισω τοτε μιλα με το μαγαζι απο οπου τις ειχε αγορασει να τις στειλεις για ελεγχο. Τις μνήμες τις πήρα από μαγαζί μεταχειρισμένες χωρίς απόδειξη έννοειται. Μου είπε ότι δουλεύουν κανονικά και ότι δεν κάνει επιστροφές γιατι μπορεί να έκανα εγώ καμία βλακεια αφού της πηρα. Εντάξει το ξέρω έκανα βλακεια που συμφώνησα σ αυτό αλλά πήρα το ρίσκο και είπα. Έλα μωρέ ραμ είναι. Τι πρόβλημα να έχουν;...... (2ο scam σε λίγους μήνες κάτι δεν πάει καλά με εμένα) Η Gskill δεν θα με καλύψει λέτε; δεν έχω απόδειξη. Τρέχω ένα memtest τώρα. Αυτό δείχνει τίποτα; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από splanis
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, leros2004 said: Προσωπικά δεν θα άλλαζα μητρική.... Δεν είναι του πεταματού η μητρική σου... Αν είναι να αλλάξεις τότε πάρε 450 σειρά... 450 σειρα ειναι οι msi καλες μονο π δεν γράφουν πουθενα στο qvl τις μνημες μ. Επισης η prime συγκεκριμένη εχει πολυ καλα vrm σε αυτη τη κατηγορία τιμης. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις