Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, serospcp99 είπε

Ευχαριστω, εισαι τελειος,

οποτε μου λες οτι μπορω να παρω ακομα και τις trident z που δεν ειναι rgb απλα με cas 14 ετσι;

Κανω αυτην την ερωτηση γιατι πχ στο site g.skill για την συγκεκριμενη mobo δινει μονο τις rgb και τις flare x.

Ειμαστε σιγουροι οτι αμα παω πχ σ αυτες https://www.skroutz.gr/s/8435982/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZ.html δεν προκυπτει θεμα ασυμβατοτητας;

Ναι και τις εχει και αυτες στη λιστα

299257050_.png.e9b615ef832ab6b41fd813448a729f9a.png

• Thanks 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/11/2018 στις 2:14 ΜΜ, jmirko15 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή έχω καραμπερδευτεί B450 ή X470 για 1700 και αργότερα 3700; Κάποια συγκεκριμένη;

Επίσης αυτές οι RAM κάνουνε:

https://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-3200MHz-Performance-Arbeitsspeicher/dp/B016ORTNI2

https://www.amazon.it/G-Skill-Ripjaws-32GB-3200MHz-memoria/dp/B0171GQR0C

Thanks!

Τελικά κατέληξα σε MSI X470 Gaming Pro Carbon + 2x16GB HyperX Predator 3200MHz.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Ξεχνας οτι η GDDR εχει εντελως αθλιο Latency και timings για να επιτυχει αυτες τις ταχυτητες. Οπως και εκει εχουμε διαφορετικα bus widths.

καλα, προτιμησε εσυ latency & timings να δουμε τι αποδοση θα παρεις. :lol:

Δημοσ.
4 ώρες πριν, james rod είπε

καλα, προτιμησε εσυ latency & timings να δουμε τι αποδοση θα παρεις. :lol:

Eιχες δεν εχεις, πεταχτηκες σαν την π..... και την ειπες.

Πιο ακυρο σχολιο σε αυτο το θεμα δεν βρισκεις. Αναρωτιεμαι γιατι ασχολουμαι καν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Eιχες δεν εχεις, πεταχτηκες σαν την π..... και την ειπες.

Πιο ακυρο σχολιο σε αυτο το θεμα δεν βρισκεις. Αναρωτιεμαι γιατι ασχολουμαι καν.

με τις μπαρουφες που πετας συνεχεια χρειαζεται καποιος να επεμβαινει.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Μην ξεχνάς ότι δεν θα είναι σε mobile γραμμή παραγωγής. ;)

Η mobile παραγωγή πάει πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

• Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, Nikosmile said:

Η mobile παραγωγή πάει πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

Εκτός απ το power ghz scaling. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/11/2018 στις 12:17 ΠΜ, jmirko15 είπε

Τελικά κατέληξα σε MSI X470 Gaming Pro Carbon + 2x16GB HyperX Predator 3200MHz.

QviCLXC.png

Περιμένω και την 2η RAM + CPU σήμερα και ξεκινάμε.

• Like 11
Δημοσ.

Καλησπέρα  παιδες αξίζει η αλλαγή 1700χ να πάω σε 2700χ ? Σκέφτομαι να αλλάξω όμως και μετρική ( έχω Asus Rog Crosshair VI Hero )  Γιά να  ανεβάσω  τη RAM  περισσότερο το θέλω για games περισσότερο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kakos84 είπε

Καλησπέρα  παιδες αξίζει η αλλαγή 1700χ να πάω σε 2700χ ? Σκέφτομαι να αλλάξω όμως και μετρική ( έχω Asus Rog Crosshair VI Hero )  Γιά να  ανεβάσω  τη RAM  περισσότερο το θέλω για games περισσότερο 

Καλή μητρική έχεις , περίμενε 5-6 μήνες για τον 3700X .

Μην αλλάζεις μητρική.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, kakos84 said:

Όχι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι περιμενεις τον zen 2  εκτος και εισε αρρωστος σαν μερικους συμπεριλαμβανω κ μενα που αλλαζουμε ανα μηνα

Αν κ με την "τριπλα" που μας εκανε η ιντελα με τις νεες προνομιακες τιμες θα αλλαζουμε καθε φορα που θα βγαινει νεος ryzen :)

Επεξ/σία από hondakkias31
  • Like 1
Δημοσ.

Γειά σε όλους!
Έχω ένα θεματάκι με τις Μνήμες μου. Μιλάμε για 2x 16gb G Skill Ripjaws V 16gb 3200, σε Asus Prime x470 Pro με επεξεργαστή 2700x.  Όλα δούλευαν μια χαρά μέχρι που αποφάσισα ότι η stock ψήκτρα του 2700 δεν ήταν για μένα. Βγάζοντας λοιπόν την ψύκτρα, έφυγε μαζί και ο επεξεργαστής, με αποτέλεσμα να στραβώσουν κάποια pin. Κατά το ίσιωμα, έσπασαν δύο οπότε τον παράτησα και πήρα καινούριο. Πλέον το BIOS αναγνωρίζει σε dual channel μόνο 16 gb και 2133MHz, ενώ σε single Channel βλέπει και τα 32. 

Έχω κάνει update to BIOS, reset, έβγαλα και την μπαταρία της μητρικής...

Πάω πίσω τον επεξεργαστή λόγω κακού IMC ή μπορώ να κάνω κάτι;

i0ahvaam1xw11.jpg

3l2qggpj1xw11.jpg

x14vyeyc1xw11.jpg

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kakos84 είπε

ποια κάρτα γραφικών έχεις? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...