Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Το είχα ανοιχτό δίπλα το hwinfo και το παρακολουθούσα. Αύριο θα έχω όλα τα απαραίτητα screens γιατί έτσι δεν κάνουμε δουλειά

Δεν ξερω για να το λες κατι θα ξερεις αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να κραταει τοσο ψηλα ρολογια. Μπορεις να τρεξεις και ενα με manual overclock στα 4275mhz και να δεις τι σκορ θα σου βγαλει. Αν σου βγαλει το ιδιο τοτε οντως ετσι ειναι αν σου βγαλει μεγαλυτερο τοτε ισως απλα να κολλησε το hwinfo.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν ξερω για να το λες κατι θα ξερεις αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να κραταει τοσο ψηλα ρολογια. Μπορεις να τρεξεις και ενα με manual overclock στα 4275mhz και να δεις τι σκορ θα σου βγαλει. Αν σου βγαλει το ιδιο τοτε οντως ετσι ειναι αν σου βγαλει μεγαλυτερο τοτε ισως απλα να κολλησε το hwinfo.

Δεν λέω ότι έχω ντε και καλά δίκιο... θα τα ξαναδώ όλα αύριο. Και μένα μου έκανε εντύπωση. Σίγουρα έχεις αφιερώσει ΠΟΛΥ περισσότερο χρόνο και ξέρεις πάνω κάτω τι παίζει και τι είναι λογικό. Οπότε κρατάω και γω μια πισινή για να το σιγουρέψω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nikosmile είπε

αυτές, δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά B-Die. Τώρα αν καίγεσαι για B-Die Cas 15, δεν νομίζω να αξίζουν τα +85€.

Ερώτηση γιατί είμαι άσχετος, 3200 θα πιάνει ή @@; Thanks!

Έβλεπα και τις CMK32GX4M2B3200C16 πριν δω τι παίζει..

Δημοσ.
16 ώρες πριν, demmian είπε

Ναι ρε συ..επίσης από restart δεν μπαίνει bios. Πρέπει να το κλείσω απο το κουμπι , να σβήσει τελείως κ μετά να μπω bios. 

Να το πάω εδώ απέναντι στον Άγιο Μάξιμο, μεγαααααλη η χάρη του να το ευλογήσει;

Καλησπέρα στην ομάδα,

Δοκίμασε να ξεκινήσεις τον υπολογιστή από ένα usb live με κάποια διανομή linux, όποια θες. Αφού φορτώσει κανονικά από το menu του live os ζήτα να κάνει επανεκκινηση. Αν έχεις τα ίδια συμπτώματα είναι θέμα hardware ή ρυθμίσεων αυτού. Αν όμως δεν το κάνει ίσως φταίει και το λειτουργικό με τα windows να μην αφήνουν να γίνει πλήρες shutdown και επανεκκίνηση. Βασικά μπορείς και από power shell των windows να ζητήσεις επανεκκίνηση αφού προηγηθεί πλήρη διαδικασία shutdown. Αυτό γίνεται από το περιβάλλον του power shell με την εντολή

shutdown -r

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ερωτηση

Σημερα δεν είναι η παρουσίαση για τα 7 nm? Εγινε? Αν οχι τι ώρα θα γίνει?

Σημερα ναι κατα το βραδυ αν εμφανιστει τπτ...

• Like 1
Δημοσ.

Αντε και μου χει λείψει η ξαδελφούλα του πέτσινου!Οταν την βλεπω πλέον ανοίγει η καρδούλα μου...

Να μας πεί πως πορεύονται με τα τσιπάκια τα ζουμπουρλούδικα...🙂

Δημοσ.
6 ώρες πριν, amveria είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Δοκίμασε να ξεκινήσεις τον υπολογιστή από ένα usb live με κάποια διανομή linux, όποια θες. Αφού φορτώσει κανονικά από το menu του live os ζήτα να κάνει επανεκκινηση. Αν έχεις τα ίδια συμπτώματα είναι θέμα hardware ή ρυθμίσεων αυτού. Αν όμως δεν το κάνει ίσως φταίει και το λειτουργικό με τα windows να μην αφήνουν να γίνει πλήρες shutdown και επανεκκίνηση. Βασικά μπορείς και από power shell των windows να ζητήσεις επανεκκίνηση αφού προηγηθεί πλήρη διαδικασία shutdown. Αυτό γίνεται από το περιβάλλον του power shell με την εντολή

shutdown -r

με αυτο τον τροπο εγινε κανονικα ..κανενα προβλημα

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

βασικα ακυρο fake Πρεπει να ειναι . 

Για την παρουσίαση λες?

Γιατι το εψαξα λίγο και μου φάνηκε περίεργο που δεν βρηκα τίποτα στα googlια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες postαρω ena live stream απο την παρουσιαση της AMD  next horizon για οποιον θελει να  παρακολουθησει..η παρουσιαση εχει ξεκινησει

και εδω

kai twitch

Επεξ/σία από kromozone
  • Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...