ZELOMOTH Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, demmian είπε Εντ μεταξύ όταν κάνω sht down το πόδι, κλείνει η οθόνη , αλλά ανεμιστήρες συνεχίζουν κ δουλεύουν . Δεν το έκανε αυτό πιο παλια. Να έχει σχέση με τα ρεύματα; Κάνε το χέρι μια shut down για να δεις αν διορθωθει η κατάσταση🤣 1
drpain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Παιδες ολα κομπλε φαινονται, γυρισα σπιτι και το pc δεν ηταν κολλημενο!! Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και την υπομονη σας Θα το αφησω ετσι προς το παρον, ειδα και επαθα, μπορει καποια στιγμη να παω και στα -0,0625. 1 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 @kostas_anes εδω ειναι με 1.275v απο bios και llc auto αν δουμε το svi2 ειναι στα 1.275v και με το vdroop πεφτει στα 1.2v αν δουμε την μετρηση της μητρικης πεφτει στα 1.254v που δεν παιζει θα επρεπε να ειχα τουλαχιστον llc3 για να κρατηθει τοσο ψηλα σε Ibt το ryzen master περα βρεχει εχει μεινει στο 1.275v δεν διαβαζει ουτε Vdroop ουτε τπτ γιαυτο και δεν το εμπιστευομαι καθόλου. 1
kostas_anes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, akoinonitos είπε @kostas_anes εδω ειναι με 1.275v απο bios και llc auto αν δουμε το svi2 ειναι στα 1.275v και με το vdroop πεφτει στα 1.2v αν δουμε την μετρηση της μητρικης πεφτει στα 1.254v που δεν παιζει θα επρεπε να ειχα τουλαχιστον llc3 για να κρατηθει τοσο ψηλα σε Ibt το ryzen master περα βρεχει εχει μεινει στο 1.275v δεν διαβαζει ουτε Vdroop ουτε τπτ γιαυτο και δεν το εμπιστευομαι καθόλου. Tι να σου πω. Εχω κοντινες τιμες μεταξυ των 2, αλλα το Vdroop παλι δεν ειναι τοσο οικτρο στο board που εχω (δεν εχει LLC, εχει preset δικο του, το οποιο ειναι αρκετα καλο μπορω να πω) Περαν αυτου νομιζεις οτι θα εβλεπα 33-35 σε idle με 1.63V στον επεξεργαστη Eγω οχι. FYI τοσο εχω και στα 1.41V Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από kostas_anes
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Tι να σου πω. Εχω κοντινες τιμες μεταξυ των 2, αλλα το Vdroop παλι δεν ειναι τοσο οικτρο στο board που εχω (δεν εχει LLC, εχει preset δικο του, το οποιο ειναι αρκετα καλο μπορω να πω) Περαν αυτου νομιζεις οτι θα εβλεπα 33-35 σε idle με 1.63V στον επεξεργαστη Eγω οχι. FYI τοσο εχω και στα 1.41V αν ειναι με cstates και Idlαρει ριχνοντας ρολογια ναι τοσο
kostas_anes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αν ειναι με cstates και Idlαρει ριχνοντας ρολογια ναι τοσο pstates off. Αυτοματο setting της μητρικης ειναι, το εχει αναφερει και ο buildzoid σε ενα video του (εχω την ιδια ακριβως μονο σε x370. Δεν εχει διαφορα το board εκτος απο το VRM cooler, που δεν ειναι αθλιο)
hondakkias31 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) με λιγο ψαξιμο μπορεσα το καλυτερο σε μνημες αυτο https://ibb.co/eLhLq0 https://ibb.co/kvNmV0 τι μπορω να πειραξω πανω σε αυτες τις ρυθμισεις για να εχω λιγο καλυτερα αποτελεσματα? ειναι με xmp 2o profil- b-die downbin 3200 16-18-18-36 1,360 volt patriot 3200 - oi ρυθμισεις ειναι σε msi b450 pro carbon με το memory try στα 3466 Κλπ (χειροκινητα με μικροτερα timings βγαζει errors με το calculator πολλες τιμες στην μητρικη δεν υπαρχουν οι ειναι τελειως αλλιως οι τιμες πχ τα ΩΜ ή οι τιμες latency που δινει δεν μπουταρουν με την καμια τον cpu τον εχω στο συγκεκριμενο τεστ 4150 με 1.320volt Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από hondakkias31
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε pstates off. Αυτοματο setting της μητρικης ειναι, το εχει αναφερει και ο buildzoid σε ενα video του (εχω την ιδια ακριβως μονο σε x370. Δεν εχει διαφορα το board εκτος απο το VRM cooler, που δεν ειναι αθλιο) αλλο λεω εγω. Παντως εγω και με 1.6v που επαιζα οταν idlαρε τοσο ηταν θερμοκρασια
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Κάνε το χέρι μια shut down για να δεις αν διορθωθει η κατάσταση🤣 Το δοκίμασα κ αυτό! Τα ίδια !! Χαχα Ότι να ναι.. έγραφα από κινητό . Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι κάνω shut down το *ποδι* (pc ) και ενώ σβήνει η οθόνη όπως όταν κλείνει κανονικά όλο το pc, οι ανεμιστήρες κ led ταινίες μενουν ανοιχτά κανονικά κ λειτουργούν . Με το vcore τι να κάνω ρε παιδιά; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από demmian
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, demmian είπε Το δοκίμασα κ αυτό! Τα ίδια !! Χαχα Ότι να ναι.. έγραφα από κινητό . Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι κάνω shut down το *ποδι* (pc ) και ενώ σβήνει η οθόνη όπως όταν κλείνει κανονικά όλο το pc, οι ανεμιστήρες κ led ταινίες μενουν ανοιχτά κανονικά κ λειτουργούν . Με το vcore τι να κάνω ρε παιδιά; τπτ μια χαρα ειναι ,μενουν ανοιχτα μονιμα? 😨 ρε σεις ο σατανας μπαινει στα μηχανηματα σας
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τπτ μια χαρα ειναι ,μενουν ανοιχτα μονιμα? 😨 ρε σεις ο σατανας μπαινει στα μηχανηματα σας Ναι ρε συ..επίσης από restart δεν μπαίνει bios. Πρέπει να το κλείσω απο το κουμπι , να σβήσει τελείως κ μετά να μπω bios. Να το πάω εδώ απέναντι στον Άγιο Μάξιμο, μεγαααααλη η χάρη του να το ευλογήσει;
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, demmian είπε Ναι ρε συ..επίσης από restart δεν μπαίνει bios. Πρέπει να το κλείσω απο το κουμπι , να σβήσει τελείως κ μετά να μπω bios. Να το πάω εδώ απέναντι στον Άγιο Μάξιμο, μεγαααααλη η χάρη του να το ευλογήσει; bios εχεις περασει το τελευταιο? τα Led και οι ανεμιστηρες ειναι κουμπωμενα στην μητρικη η στο τροφοδοτικο?
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, akoinonitos είπε bios εχεις περασει το τελευταιο? τα Led και οι ανεμιστηρες ειναι κουμπωμενα στην μητρικη η στο τροφοδοτικο? Μητρική .. bios τελευταίο εννοείται
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, demmian είπε Μητρική .. bios τελευταίο εννοείται φιλε στειλει Mail στην Msi ,οκ να αναβουν τα Led της μητρικης αλλα και οι ανεμιστηρες και οι λεντοταινιες. ψαξε και στο bios μηπως εχει καμια ρυθμιση για την τροφοδοσια 1
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε φιλε στειλει Mail στην Msi ,οκ να αναβουν τα Led της μητρικης αλλα και οι ανεμιστηρες και οι λεντοταινιες. ψαξε και στο bios μηπως εχει καμια ρυθμιση για την τροφοδοσια Την b450 f strix έχω, όχι msi. Θα κοιτάξω κ το bios αλλά έχει ένα σωρό ρυθμίσεις κ είναι ακαταλαβιστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις