hondakkias31 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Στο 1. Αλλά μην προδικάζουμε. Βασικα τι κουραζεσε αστα ολα auto και κανε χειροκινητο oc οπως το ειχες κανε save το profil κ οταν το χρειαζεσε το βαζεις αλλιως τα αφηνεις auto με xmp τις μνημες η οσο πανε oc αυτες προσωπικα ετσι εκανα ...μιας κ δεν εχω επιλογη offset ...με το scalar οταν το βαζετε πχ χ10 εχεις επιλογη να βαλεις σταθερο νοltage στον CPU η μονο offset? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από hondakkias31
drpain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικα ναι αυτο θα ηταν η ευκολη λυση μιας και το pc δουλευε ενα τριμηνο ετσι απροβληματιστα, απλα εχω κολλησει τωρα μην εχω κανα θεμα hardware και το αφηνω Νομιζω οτι το scalar δεν σε περιοριζει το voltage, και offsett και fixed θα το ξανατσεκαρω οταν γυρισω Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από drpain
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρά σε περιορίζει το scalar απλά σου αυξάνει τα όρια του FIT. Λογικά μόνο με offset θα παίζει το PBO?
jmirko15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Επειδή έχω καραμπερδευτεί B450 ή X470 για 1700 και αργότερα 3700; Κάποια συγκεκριμένη; Επίσης αυτές οι RAM κάνουνε: https://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-3200MHz-Performance-Arbeitsspeicher/dp/B016ORTNI2 https://www.amazon.it/G-Skill-Ripjaws-32GB-3200MHz-memoria/dp/B0171GQR0C Thanks!
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 @akoinonitos @Luciddream καταρχας παιδια ευχαριστω που καθεστε και ασχολειστε, αλλα κ ολοι οι υπολοιποι που ξερετε πραγματα που οι υπολοιποι απλα ΔΕΝ.. ριξτε μια ματια στη φωτο.. εχω ανοιξει cpuz, hwinfo64, ryzen master το ryzen master μου δειχνει παραπανω voltage απο τα αλλα. να ανησυχω με αυτα που βλεπω η ειναι οκ?
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, demmian είπε @akoinonitos @Luciddream καταρχας παιδια ευχαριστω που καθεστε και ασχολειστε, αλλα κ ολοι οι υπολοιποι που ξερετε πραγματα που οι υπολοιποι απλα ΔΕΝ.. ριξτε μια ματια στη φωτο.. εχω ανοιξει cpuz, hwinfo64, ryzen master το ryzen master μου δειχνει παραπανω voltage απο τα αλλα. να ανησυχω με αυτα που βλεπω η ειναι οκ? στο hwinfo επελεξε το sensors only οταν ανοιγει γτ το summary only δεν δειχνει και πολλα, επισης η ταση στο ryzen master μενει μονιμα στο 1.5375v που φαινεται στο ss ? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
kostas_anes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, demmian είπε @akoinonitos @Luciddream καταρχας παιδια ευχαριστω που καθεστε και ασχολειστε, αλλα κ ολοι οι υπολοιποι που ξερετε πραγματα που οι υπολοιποι απλα ΔΕΝ.. ριξτε μια ματια στη φωτο.. εχω ανοιξει cpuz, hwinfo64, ryzen master το ryzen master μου δειχνει παραπανω voltage απο τα αλλα. να ανησυχω με αυτα που βλεπω η ειναι οκ? Short Answer : Ναι, να ανησυχεις Long answer : Το Ryzen Master διαβαζει το μεγιστο voltage που μπορει να δωσει η μητρικη, το HWInfo64 να σου πω δεν ξερω απο που διαβαζει και το CPU-Z διαβαζει το CPU VID, το οποιο ειναι ταση που "νομιζει" πως θελει ο επεξεργαστης για να τρεξει στην X συχνοτητα. Παρε για παραδειγμα εμενα. Στα 1.41875V εχω βαλει την μητρικη, αυτην την στιγμη δινει 1.248V (μετρημενο με πολυμετρο), και το CPU-Z λεει 1.344V (το οποιο ηταν η προηγουμενη τιμη του CPUVID, μιας και το CPU-Z κανει πιο αργα refresh απο το HWInfo64 Aπλως κοιτα τι λειε το HWInfo για το τι VCore δινει η μητρικη σου. 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Short Answer : Ναι, να ανησυχεις Long answer : Το Ryzen Master διαβαζει το μεγιστο voltage που μπορει να δωσει η μητρικη, το HWInfo64 να σου πω δεν ξερω απο που διαβαζει και το CPU-Z διαβαζει το CPU VID, το οποιο ειναι ταση που "νομιζει" πως θελει ο επεξεργαστης για να τρεξει στην X συχνοτητα. Παρε για παραδειγμα εμενα. Στα 1.41875V εχω βαλει την μητρικη, αυτην την στιγμη δινει 1.248V (μετρημενο με πολυμετρο), και το CPU-Z λεει 1.344V (το οποιο ηταν η προηγουμενη τιμη του CPUVID, μιας και το CPU-Z κανει πιο αργα refresh απο το HWInfo64 Aπλως κοιτα τι λειε το HWInfo για το τι VCore δινει η μητρικη σου. κανονικα αυτο ειναι το σωστο που ειναι απο τον sensor της cpu Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οποτε τι πρεπει να κανω για να το στρωσω? χρειαζεστε καποια αλλη πληροφορια εκτος απο αυτα που εχω αναφερει ηδη? επισης, οταν παταω sensors only στο hwifo δεν ανοιγει, κολλαεο στο cpu11. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από demmian
kostas_anes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε κανονικα αυτο ειναι το σωστο που ειναι απο τον sensor της cpu Δεν με πειθεις αν θες σου γυριζω και βιντεο για αποδειξη 😜 Το VCore της μητρικης ειναι το πραγματικο voltage που δινει. Λαθος δεν μετραω (μετραω ενδιαμεσα απο το VRM και το CPU socket) και τα νουμερα ειναι ακριβως τα ιδια με αυτα στο HWInfo. Να δινει 1.2 και να παιρνει το CPU 1.4? Αδυνατο το βρισκω, δεν εχει μετασχηματιστη καπου ενδιαμεσα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από kostas_anes 1
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 ειναι ενταξει δλδ τα νουμερα ή θα καουμε ? κυριολεκτικα
kostas_anes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, demmian είπε ειναι ενταξει δλδ τα νουμερα ή θα καουμε ? κυριολεκτικα Ιδανικα πανω απο 1.4 δεν θες σε 2600Χ. Δες τι δινει στο VCore της μητρικης ξαναλεω και προσωπικα θα σου ελεγα να πιστεψεις αυτο. Τωρα απο την αλλη αφου ειναι ASUS, μπορει να υπαρχει διαφορα και μονο η δικη μου να λεει το πραγματικο στο Vcore.
demmian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Εντ μεταξύ όταν κάνω sht down το πόδι, κλείνει η οθόνη , αλλά ανεμιστήρες συνεχίζουν κ δουλεύουν . Δεν το έκανε αυτό πιο παλια. Να έχει σχέση με τα ρεύματα;
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δεν με πειθεις αν θες σου γυριζω και βιντεο για αποδειξη 😜 Το VCore της μητρικης ειναι το πραγματικο voltage που δινει. Λαθος δεν μετραω (μετραω ενδιαμεσα απο το VRM και το CPU socket) και τα νουμερα ειναι ακριβως τα ιδια με αυτα στο HWInfo. Να δινει 1.2 και να παιρνει το CPU 1.4? Αδυνατο το βρισκω, δεν εχει μετασχηματιστη καπου ενδιαμεσα. η σωστη μετρηση για το vcore που φτανει κανονικα γινεται απο το socket απευθειας ,εχεις δοκιμασει να μετρησεις ποτε απο εκει? δες και εδω τι μετρησεις παιρνει και ποιο sensor κοιταει και συγκρινε https://ru-clip.net/video/UqBk9gSGK64/load-line-calibration-settings-on-the-crosshair-7-hero.html 7 λεπτά πριν, demmian είπε Εντ μεταξύ όταν κάνω sht down το πόδι, κλείνει η οθόνη , αλλά ανεμιστήρες συνεχίζουν κ δουλεύουν . Δεν το έκανε αυτό πιο παλια. Να έχει σχέση με τα ρεύματα; ε? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos
kostas_anes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε η σωστη μετρηση για το vcore που φτανει κανονικα γινεται απο το socket απευθειας ,εχεις δοκιμασει να μετρησεις ποτε απο εκει? δες και εδω τι μετρησεις παιρνει και ποιο sensor κοιταει και συγκρινε https://ru-clip.net/video/UqBk9gSGK64/load-line-calibration-settings-on-the-crosshair-7-hero.html ε? Στο σοκετ λιγο δυσκολο. Το Σ/Κ που θα την βγαλω λογικα γιατι θελω να την κανω review, θα δοκιμασω να μετρησω στο σοκετ (τωρα που θα βρω, κατι θα κανουμε) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις