Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

ριχνει λιγο το Latency και βοηθαει σε καποιες εφαρμογες οπως rendering ,Mining και αλλα. Σε εσενα που εισαι με ryzen 1xxx αξιζει περισσοτερο απο οτι στους ryzen 2xxx γιατι ανεβαζει το performance των cache της cpu

Ωραίος, στα 3.8 που είμαι πήγε απο ~1680 στα 1725.

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανοντας ακομα μερικα τεστ διαπιστωσα οτι ουτε στα 0,075 αλλα και ουτε στα 0,0625 ειμαι σταθερος( 1 στις 2-3 φορες κολλαει στο logo της asus), οποτε το γυρισα στα -0,05

Τι λετε να το αφησω ετσι? ειμαι καλα απο ρευματα ?

Να πω ακομα οτι οι μνημες(δεν ξερω αν παιζει ρολο) παιζουν στο xmp profile , με vsoc 1.1 και ram voltage στο 1.35 και ειναι στο 2-4 slot

Λετε να χω ασταθεια απο τις μνημες η δεν παιζει κανενα ρολο και απλα ειναι πειναλας ο επεξεργαστης μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, drpain είπε

Κανοντας ακομα μερικα τεστ διαπιστωσα οτι ουτε στα 0,075 αλλα και ουτε στα 0,0625 ειμαι σταθερος( 1 στις 2-3 φορες κολλαει στο logo της asus), οποτε το γυρισα στα -0,05

Τι λετε να το αφησω ετσι? ειμαι καλα απο ρευματα ?

Να πω ακομα οτι οι μνημες(δεν ξερω αν παιζει ρολο) παιζουν στο xmp profile , με vsoc 1.1 και ram voltage στο 1.35 και ειναι στο 2-4 slot

Λετε να χω ασταθεια απο τις μνημες η δεν παιζει κανενα ρολο και απλα ειναι πειναλας ο επεξεργαστης μου?

δεν ξερω μου κανει λιγο κουλο να κολλαει με -0.075v μιας και κανενας απο τους 2 2600x που ειχα δοκιμασει δεν ειχε θεμα να bootαρει με -0.1v.

-0.075 εννοεις ετσι οχι +0.075 ? παντως και με -0.05 κομπλε εισαι

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

οχι ρε συ το δοκιμασα αρκετες φορες και οπως ειπα δοκιμασα και -0,0625

Θα το ξαναπροσπαθησω αν ειναι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, drpain είπε

οχι ρε συ το δοκιμασα αρκετες φορες και οπως ειπα δοκιμασα και -0,0625

Θα το ξαναπροσπαθησω αν ειναι

καλα μην παιδευεσαι οκ ειναι και με -0.05

Δημοσ.

Βασικα περναει το πρωτο λογκο της asus που λεει "press del to enter bios" και κολλαει μετα οταν ξαναβγαινει το λογκο της και παει να μπει windows

εχω bios version 4011

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Καλή φάση.

Ξέρουμε αν οι Asrock έχουν αντίστοιχη επιλογή?

μονο asus ☹️

18 λεπτά πριν, drpain είπε

Βασικα περναει το πρωτο λογκο της asus που λεει "press del to enter bios" και κολλαει μετα οταν ξαναβγαινει το λογκο της και παει να μπει windows

εχω bios version 4011

πωπω το χειροτερο ,περνα κατεθειαν το 4024 τι κανεις τοσο καιρο 😀

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε συ ειμαι νουμπας δεν ξερω πολλα και δεν ασχολουμαι και πολυ. 😀 Ειχα λιγο χρονο σημερα κι ειπα να το ψαξω

Περασα και το τελευταιο bios και νομιζω οτι ειμαι σταθερος με -0,075!! αντε να δουμε

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Βλέπω πληθαίνουν οι prime x470 pro... ζηλιάρηδες :P

αμα σου πω οτι εχω καταληξει οτι ειναι η πιο φθηνη και η πιο stable x470 ,ελεγα να την αλλαξω και τωρα το σκεφτομαι...

Δημοσ.

Ερώτηση. Γιατί το cpu πχ από idle 40 βαθμούς κουνοντας το ποντίκι ή ανοίγοντας ένα tab πάει μπαμ στους 50-55 και μετά ξαναπέφτει; είναι λογικό αυτό; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, splanis είπε

Ερώτηση. Γιατί το cpu πχ από idle 40 βαθμούς κουνοντας το ποντίκι ή ανοίγοντας ένα tab πάει μπαμ στους 50-55 και μετά ξαναπέφτει; είναι λογικό αυτό; 

Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε εμένα. Ανέβαζε αυτόματα το ρεύμα με αποτέλεσμα να υπερθερμένεται. Δοκίμασε να θέσεις χειροκίνητα συχνότητα και ρεύμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...