Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε

H pro carbon b450 κατω απο 140-150 δεν επαιξε πουθενα μονο στνη αρχη εχει με 140-150 χ470

Έπαιξε στα 138 σίγουρα. Επομένως η διαφορά είναι 30 ευρώ από την φθηνότερη χ470 που είναι η prime των 170 ευρώ. Επίσης η διαφορά της Tomahawk είναι ακόμα μεγαλύτερη. Προφανώς ο φίλος και δεν μπορεί να ανέβει τόσο σε χρήματα.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε

Έπαιξε στα 138. Επομένως η διαφορά είναι 30 ευρώ από την φθηνότερη χ470 που είναι η prime των 170 ευρώ. Επίσης η διαφορά της Tomahawk είναι ακόμα μεγαλύτερη. Προφανώς ο φίλος και δεν μπορεί να ανέβει τόσο σε χρήματα.

Για πατα skroutz

138 για κατι μερες ειναι η πιο περιζητητη b450 για βρες την καπου?

Επεξ/σία από hondakkias31
Δημοσ.

Θα πάω για νέο σύστημα κατά τον Ιανουάριο, κλείνω προς την  MSI B450 Gaming Pro Carbon AC που ξεπερνάει πλέον σε τιμή κάποιες x470... Αλλά θέλω οπωσδήποτε το τρίπτυχο Wi-Fi / Bluetooth 5.0/ALC1220, οπότε είναι μονόδρομος. Πιστεύω να πάει στα 130€ μέχρι τότε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε

Για πατα skroutz

138 για κατι μερες ειναι η πιο περιζητητη b450 για βρες την καπου?

Εγώ πάτησα. Εσύ πάτησες ή βλέπεις φαντάσματα?

Δημοσ.

Και εγώ που παρήγγειλα την B450 Tomahawk στις 26 Οκτώμβρη ενημερώθηκα σήμερα οτι ΛΟΓΙΚΑ θα την έχουν μέσα Νοεμβρίου.

Απο αρκέτα μεγάλο κατάστημα κιολλας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, GiorgiosM. είπε

Και εγώ που παρήγγειλα την B450 Tomahawk στις 26 Οκτώμβρη ενημερώθηκα σήμερα οτι ΛΟΓΙΚΑ θα την έχουν μέσα Νοεμβρίου.

Απο αρκέτα μεγάλο κατάστημα κιολλας

https://www.e-gate.gr/605102/msi-x470-gaming-plus

Στα 149 υπαρχει χ470 

Αν συγκρινουμε με tomahawk που επελαιζε οπως λες  και 100

Και η prο 138 

Στα 10 ευρω αν ηθελε την carbon και τελειωσε υπαρχει σημερα  εστω και μια χ470 πριν λιγες μερες πιθανων να χε και αλλες...αλλα απο τι βλεπω πηγε στην tomahawk κ αφου το budget του ηταν 100-110 κακως μας ανεφερε την pro και τσαμπα διαπληκτιζόμαστε φιλε μου

42 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Θα πάω για νέο σύστημα κατά τον Ιανουάριο, κλείνω προς την  MSI B450 Gaming Pro Carbon AC που ξεπερνάει πλέον σε τιμή κάποιες x470... Αλλά θέλω οπωσδήποτε το τρίπτυχο Wi-Fi / Bluetooth 5.0/ALC1220, οπότε είναι μονόδρομος. Πιστεύω να πάει στα 130€ μέχρι τότε.

Δεν υπαρχει φιλε διαθεσιμη κ χλωμο να παει 130

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Nemesis-N250-Desktop-Intel-Core-I5-9600k16-Gb250-Gb-Ssd2-Tb-Hddrtx-2070.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20181102-Intel&ref_tim=1541180811&ref_a=16084352&ref_b=954425

ρε μαγκες μου ρθε εμαιλ απο πλαισιο τσαμπα πραμα εσκασα στα γελια

προλαβε πριν εξαντληθει omg

2000!!!!!!!!???????????????????????????? δεν αντεξα εβαλα σχολιο

Επεξ/σία από hondakkias31
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hondakkias31 είπε

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Nemesis-N250-Desktop-Intel-Core-I5-9600k16-Gb250-Gb-Ssd2-Tb-Hddrtx-2070.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20181102-Intel&ref_tim=1541180811&ref_a=16084352&ref_b=954425

ρε μαγκες μου ρθε εμαιλ απο πλαισιο τσαμπα πραμα εσκασα στα γελια

προλαβε πριν εξαντληθει omg

2000!!!!!!!!???????????????????????????? δεν αντεξα εβαλα σχολιο

Εγω πάντως κ@βλωσα εκει που φαινεται στο τροφοδοτικο το turbo-x  στο πλάι....🤣

Και με΄ γειά το νέο σου ΝΕΜΕΣΙΣ φιλαράκι!(Ο φωτισμός πάντως μου ψιλοάρεσε..)🙂

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Εγω πάντως κ@βλωσα εκει που φαινεται στο τροφοδοτικο το turbo-x  στο πλάι....🤣

Και με΄ γειά το νέο σου ΝΕΜΕΣΙΣ φιλαράκι!(Ο φωτισμός πάντως μου ψιλοάρεσε..)🙂

Το απιστευτο ειναι οτι καποιοι τα παιρνουν ρε φιλε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hondakkias31 είπε

Το απιστευτο ειναι οτι καποιοι τα παιρνουν ρε φιλε...

Τα΄χουμε ξανα πει 1000 φορες...

Το οτι ειναι-μαστε 50-100-1000 που ασχολουνται και ξερουν 5 πραγματα επι του θέματος, αυτο δεν σημαινει οτι ασχολουνται και τα υπολοιπα κάποια εκατομμύρια...

Με ολα τα πραγματα αυτο συμβαινει.. Η μικρη μεριδα που ασχολείται με κάτι, βλέπει πιο κραυγαλέα τα λάθη των απλών χρηστών και απορουν με το γιατι δεν ρωτανε πριν πάρουν κάτι.. Αλλα σε ολα τα πράγματα  στην ζωη, ελαχιστοι είναι αυτοι που θα ψάξουν τα πάντα πριν απο οποιδήποτε αγορά ειτε λογο έλλειψης χρόνου είτε υπομονής..(Πόσα να γαμωψάξεις καθημερινά?...)🧐

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό τοπικ.. Αξίζει να πάω από I5 7600 σε Ryzen 5 2400g?Η χρήση που κάνω κατά βάση δεν είναι τόσο gsming αλλά περισσότερο ασχολούμαι με emulators όπου η αλήθεια είναι ότι ο i5 μια χαρά είναι.Καρτα γραφικών έχω μια 7850 2gb .Θα δω καμιά διαφορά σε emulators  γιατί απ' όσο ξέρω χρησημοποιουν μόνο ένα πυρήνα κατά βάση?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό τοπικ.. Αξίζει να πάω από I5 7600 σε Ryzen 5 2400g?Η χρήση που κάνω κατά βάση δεν είναι τόσο gsming αλλά περισσότερο ασχολούμαι με emulators όπου η αλήθεια είναι ότι ο i5 μια χαρά είναι.Καρτα γραφικών έχω μια 7850 2gb .Θα δω καμιά διαφορά σε emulators  γιατί απ' όσο ξέρω χρησημοποιουν μόνο ένα πυρήνα κατά βάση?

Αφού έχεις ήδη κάρτα όχι. Ο 2400G χωρίς κάρτα σηκώνει και PCSX3

• Thanks 1
Δημοσ.

Ας τρέξει κάποιος PhoenixOS σε Ryzen να μας πει πως τα πάει στα παιχνίδια.

Δημοσ.

παιδια, ερωτηση σχετικα με OC 2600χ  και το συστημα της υπογραφης.

ειχα ενεργοποιησει pbo και ετρεχε το συστημα με 4100 ακατεβατα , αλλα και ρευμα 1.4, θερμοκρασιες 42-46 βαθμους.

επειδη μου ειχε σπασει το νευρικο συστημα η asus με το bios της , για να φτιαξω custom fan curves, αποφασισα να παιξω με το AI Suite 3.

cpu παει εμχρι 4.025 , ρευμα 1.3 και με το silent mode , δεν ακουγεται τπτ. θερμοκρασιες 37 βαθμους περιπου στο desktop.

θερμοκρασια δωματιου κοντα 22.

βεβαια, μετα απο restart δεν μπαινει windows , πρεπει να κλεισω το πισι κ να το ανοιξω ξανα.

δεν ειναι τπτ σπουδαιο αυτο, αλλα.. επισης δεν μπορω να δω θερμοκρασεις αν ανοιξω hwmonitor / aida64. μαλλον τα μπλοκαρει..

τι νομιζετε οτι ειναι καλυτερο οπως ετρεχε με ψηλοτερα ρολογια, λιγο περισσοτερο ρευμα και θερμοκρασιες ή με το AI suite3?

κατι με χαλαει στην εφαρμογη της asus, απλα δεν μπορω να το προσδιορισω ακομα.

επισης, υπαρχει καποιος καλος οδηγος για oc 2600x?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...