Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NDWhimsical είπε

akoinonitos όχι, γι' αυτό συνεχίσαμε με CMOS clear κλπ. Οπότε από την ASRock μου είπαν ότι θα στείλουν το θέμα μάλλον στα κεντρικά (Ταϊβάν;;) και θα μου απαντήσουν... Όταν έχω κάτι καινούριο από εκεί θα σας πώ... Στην amd το διαφημίζουν ως χαρακτηριστικό σε όλους τους Ryzen 2ης γενιάς... Τί να πώ, περιμένω... Αν έχετε κάποια γνώση ή ιδέα, ευπρόσδεκτη... (δες και το πόστ με το σκρινσοτ)

κοιτα δεν υπαρχει pbo για τους Non(x) αν κοιταξεις και στα features του 2600 στην σελιδα της amd δεν το αναφερει καν. Στην asrock μπορει να επεσες σε καποιον που δεν ειχε και ιδιαιτερες γνωσεις.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

κοιτα δεν υπαρχει pbo για τους Non(x) αν κοιταξεις και στα features του 2600 στην σελιδα της amd δεν το αναφερει καν. Στην asrock μπορει να επεσες σε καποιον που δεν ειχε και ιδιαιτερες γνωσεις.

Καλημέρα! Έχεις δίκιο. Στον 2600 υπάρχει επιλογή XFR και από εκεί δίνει επιλογή για PBO. Όπως μου έγραψε ο τύπος και είδα και από διάφορους να το λένε η επιλογή στο BIOS έχει ως εξής: 

The Precision Boost Overdrive option can be found here:

Advanced\AMD CBS\NBIO Common Options\XFR Enhancement\Accepted\Precision Boot Overdrive\Enable.

Σαν επιλογή υπάρχει... Σ' εμένα δεν φαίνεται... Πάει κάπου το μυαλό σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, NDWhimsical είπε

Καλημέρα! Έχεις δίκιο. Στον 2600 υπάρχει επιλογή XFR και από εκεί δίνει επιλογή για PBO. Όπως μου έγραψε ο τύπος και είδα και από διάφορους να το λένε η επιλογή στο BIOS έχει ως εξής: 

The Precision Boost Overdrive option can be found here:

Advanced\AMD CBS\NBIO Common Options\XFR Enhancement\Accepted\Precision Boot Overdrive\Enable.

Σαν επιλογή υπάρχει... Σ' εμένα δεν φαίνεται... Πάει κάπου το μυαλό σου;

ναι στο οτι εχεις non x cpu αν ειχες 2600x η 2700x θα στην εμφανιζε.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ναι στο οτι εχεις non x cpu αν ειχες 2600x η 2700x θα στην εμφανιζε.

Αχαχαχααααα!! Καλό!! Αλήθεια, μου άρεσε και γελάω, δεν ειρωνεύομαι...

Το πιό πιθανό είναι αυτό και μάλλον στο μέλλον θα έχουμε νέα.

Όταν έχω και την απάντηση από την ASRock, θα την ανεβάσω για να γνωρίζουμε...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, NDWhimsical είπε

Αχαχαχααααα!! Καλό!! Αλήθεια, μου άρεσε και γελάω, δεν ειρωνεύομαι...

Το πιό πιθανό είναι αυτό και μάλλον στο μέλλον θα έχουμε νέα.

Όταν έχω και την απάντηση από την ASRock, θα την ανεβάσω για να γνωρίζουμε...

Σοβαρα τωρα επειδη παιδευεσαι αδικα αυτο που σου λεω ισχυει δεν ξερω που διαβασες το αντιθετο.

• Thanks 3
Δημοσ.

Τα τσακάλια της Asrock θα χουν μπερδέψει το PB2/XFR2 με το PBO που είναι feature στα Χ μοντέλα. Στο Screenshot CPU-Z απο Asrock η CPU μοιάζει με ES. Στην τελική κάνει OC στον Ryzen 5 2600 στα 4.2 και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Τα τσακάλια της Asrock θα χουν μπερδέψει το PB2/XFR2 με το PBO που είναι feature στα Χ μοντέλα. Στο Screenshot CPU-Z απο Asrock η CPU μοιάζει με ES. Στην τελική κάνει OC στον Ryzen 5 2600 στα 4.2 και είσαι κομπλέ.

Πολύ πιθανό... Τους έχω ρωτήσει και για αυτό... Γιατί αν είναι δείγμα, αλλάζει το πράγμα...

Δημοσ.

Ε ναι μην το παιδευεις τοσον καιρο άδικα... Η μ@λακια ξεκινησε απο το οτι τα βλήματα της asrock δεν καταλαβαν την ερωτηση σου ή θεώρησαν αυτοννόητο οτι για να ρωτας κατι τέτοιο, θα εχεις και Χ cpu, ή απλά έπεσες σε κανα μαθητούδι που κάνει την πράκτικη του εκει!🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αλλαξω μια το θεμα. Εχει κανεις καμια ιδεα ποτε θα δουμε το AGESA 1.0.0.5 σε καμια σωστη μητρικη? Εχει βγει εδω και καποιον καιρο στις B350 της ASRock.

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ.

Η έλλειψη διαθεσιμότητας σε MSI B450 Tomahawk & MSI B450 Gaming Pro Carbon AC οδήγησε σε αύξηση τιμών. Γιατί τέτοια έλλειψη στην ελληνική αγορά;

Δημοσ.

Hello ξανά,

Τελικά ήρθε η ώρα για εκείνο το PC που έλεγα στο προηγούμενο thread. Καινούργιο PC για δουλειά (Adobe Suite (Premiere/Photoshop/After Effects/Lightroom) + Windows 7) και αναβάθμιση του χρόνου στους Zen2. Νομίζω θα καταλήξω εκεί που μου είχατε πει, δηλαδή 1700 για τώρα (αντί για 2600/2700) με δυνατή mobo/ram. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο τώρα (και θα ανοίξω και thread στο κατάλληλο section) έχω βρει τα παρακάτω χωρίς πολύ καλή έρευνα μέχρι τώρα (και χωρίς mobo)

https://www.amazon.de/AMD-Ryzen-1700-Prozessor-Wraith-Spire-LED-Kühler/dp/B06WP5YCX6 189eu

https://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-3200MHz-Performance-Arbeitsspeicher/dp/B016ORTNI2 289eu

https://www.amazon.de/Samsung-MZ-V7E250BW-970-EVO-Interne/dp/B07CGGP7SV 121eu

https://www.amazon.de/Gigabyte-GV-N1060WF2OC-Grafikkarte-Windforce-PCI/dp/B01K7I7M00 259eu

https://www.amazon.de/Corsair-Carbide-PC-Gehäuse-Seitenfenster-Midi-Tower/dp/B01F97W9ZM 80eu

+ Έχω έναν 2TB Black, 500άρι 860 EVO (καινούργιο), PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2, 80+ GOLD 650W (καινούργιο)

+ Θέλω να βρω case + mouse + οθόνη :D

+ Θα πάρω και κανέναν 4άρι HDD ακόμα για χώρο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikosmile είπε

Η έλλειψη διαθεσιμότητας σε MSI B450 Tomahawk & MSI B450 Gaming Pro Carbon AC οδήγησε σε αύξηση τιμών. Γιατί τέτοια έλλειψη στην ελληνική αγορά;

Παρε μια χ470

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε

H pro carbon b450 κατω απο 140-150 δεν επαιξε πουθενα μονο στνη αρχη εχει με 140-150 χ470

128€ είχε και μετά 132 - 135€ είχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...