kostas_anes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε χμμ τι αλλο μπορει να φταιει; διευκρινηση: το stutter ειναι εμφανες πιο πολυ σε squad games και πανω στα fights, οπου ειναι 7-8 ατομα μαζι ξερω γω, και σε event modes πχ 50vs50 που εχει απειρο κοσμο Windows ειναι καθαρο install ολα κομπλε? Ο 1ος υποπτος που θα κοιταγα και το πρωτο πραγμα που θα εκανα σε τετοια περιπτωση θα ηταν να κανω ενα reset στα windows. Ουτε αρχεια χανεις ουτε τιποτα, οποτε εντελως ανωδυνο. Η διαδικασια απλη, κατεβασε τα windows 10 σε ενα usb stick με το tool της Microsoft και ΕΝΩ εισαι ηδη σε περιβαλλον windows, τρεξε το Installation. Θα σου βγαλει επιλογη "keep all my files and programms" την οποια θα επιλεξεις. Τα υπολοιπα υποθετω γνωστα.
splanis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Windows ειναι καθαρο install ολα κομπλε? Ο 1ος υποπτος που θα κοιταγα και το πρωτο πραγμα που θα εκανα σε τετοια περιπτωση θα ηταν να κανω ενα reset στα windows. Ουτε αρχεια χανεις ουτε τιποτα, οποτε εντελως ανωδυνο. Η διαδικασια απλη, κατεβασε τα windows 10 σε ενα usb stick με το tool της Microsoft και ΕΝΩ εισαι ηδη σε περιβαλλον windows, τρεξε το Installation. Θα σου βγαλει επιλογη "keep all my files and programms" την οποια θα επιλεξεις. Τα υπολοιπα υποθετω γνωστα. με τον ryzen μπηκε καινουργιος ssd και fresh install windows 1
splanis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 yy 30 λεπτά πριν, artshadows είπε xmp η μνημη ?
leros2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, splanis είπε το pubg εχει stutter ετσι κι αλλιως το χω πουλησει να σ πω την αληθεια Βάλε κάποιο αλλο ρε, πάντως στο Pubg δεν έχω stutter
splanis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, leros2004 είπε Βάλε κάποιο αλλο ρε, πάντως στο Pubg δεν έχω stutter για πες ποιο να βαλω
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Και έπειτα κάποιοι απορούν γιατί κλειδώνονται τα θέματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, splanis είπε χμμ τι αλλο μπορει να φταιει; διευκρινηση: το stutter ειναι εμφανες πιο πολυ σε squad games και πανω στα fights, οπου ειναι 7-8 ατομα μαζι ξερω γω, και σε event modes πχ 50vs50 που εχει απειρο κοσμο εν τελει εχεις dual channel ram? αν οχι, βαλε πρωτα αλλο ενα στιι
splanis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε εν τελει εχεις dual channel ram? αν οχι, βαλε πρωτα αλλο ενα στιι ειπα πως δεν εχω ακομα και σιγα σιγα θα μπει. απλα και με τον ιντελ single ειχα αλλα στο φορναιτ δεν ειχα ποτε θεμα στατερ
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, splanis είπε ειπα πως δεν εχω ακομα και σιγα σιγα θα μπει. απλα και με τον ιντελ single ειχα αλλα στο φορναιτ δεν ειχα ποτε θεμα στατερ αλλη αρχιτεκτονικη, μπορει και να φταιει αυτο, δεν μπορουμε να το ξερουμε αμα δεν δοκιμασεις
splanis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε αλλη αρχιτεκτονικη, μπορει και να φταιει αυτο, δεν μπορουμε να το ξερουμε αμα δεν δοκιμασεις μακαρι να ναι αυτο τοτε
kromozone Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 τουλαχιστον σε αυτο το φρεσκο θρεντ να επιτρεπετε μερικοι... να γραφουμε κ εμεις αυτο που θελουμε κ οταν η προθεση ειναι σωστη και εχετε καποια διαφωνια να στελνετε προσωπικο μηνυνμα και να μην αναγκαζομαστε να συζηταμε σεντονια χωρις λογο με το αν? και εφοσον...αυτα για το οφ τοπικ και εχω μια ερωτηση ξερει καποιος ποια ειναι περιπου η θερμοκρασια που ''κραταει'' σε stock settings η wraith prism τον 2700x σε καλοκαιρινες (ελλαδας) θερμοκρασιες δωματιου? σε περιβαλλον gaming παντα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kromozone είπε τουλαχιστον σε αυτο το φρεσκο θρεντ να επιτρεπετε μερικοι... να γραφουμε κ εμεις αυτο που θελουμε κ οταν η προθεση ειναι σωστη και εχετε καποια διαφωνια να στελνετε προσωπικο μηνυνμα και να μην αναγκαζομαστε να συζηταμε σεντονια χωρις λογο με το αν? και εφοσον...αυτα για το οφ τοπικ και εχω μια ερωτηση ξερει καποιος ποια ειναι περιπου η θερμοκρασια που ''κραταει'' σε stock settings η wraith prism τον 2700x σε καλοκαιρινες (ελλαδας) θερμοκρασιες δωματιου? σε περιβαλλον gaming παντα γενικα με 20 ευρω αγοραζεις καλυτερο κουλερ. αν υπαρχει θεμα χρηματων και τα στοκ αμδ κανουν δουλιτσα, αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινει το εξοδο
kromozone Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε γενικα με 20 ευρω αγοραζεις καλυτερο κουλερ. αν υπαρχει θεμα χρηματων και τα στοκ αμδ κανουν δουλιτσα, αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινει το εξοδο κοιτα..οπως εχω γραψει και στο προηγουμενο εχω την d15s αλλα δεν θελω να την χρησιμοποιησω στο κουτι μου ( την εβαλα ηδη στο αλλο πισι) γιατι ολα ειναι ωριακα απο αποψη χωρου κ δεν μου αρεσει αυτο οποτε εψαχνα κατι πιο μαζεμενο κατω απο 160mm( σκεφτομουν την rock tf) αλλα αν η wraith prism σε στοκ καταστασεις κανει καλη δουλιτσα και τα καλοκαιρια τοτε προστοπαρων λεω να μεινω με αυτη οποτε..εχει καποιος νουμερα καλοκαιριου ελλαδας να δουμε πως τα παει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις