Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

καταρχας δεν θα παιξουν στα 3000 με cl15 θα στο γυρισει η μητρικη σε cl16 απο μονη της οποτε αυτοματως η συγκριση γινεται 3200cl16 με 3000cl16 ,αμα ειναι στο μπατζετ σου παρτες να ξεμπερδευεις

εγινε θα ενημερωσω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θεωρούνται εντάξει οι θερμοκρασίες? Το φοβήθηκα να πάει πιο πάνω και το έκλεισα. Είναι με game mode on απο το bios της tomahawk.

oc.PNG

Επεξ/σία από ASTOU
  • Confused 1
Δημοσ.

FYI, 3200 μνήμες CL16 που παίξανε με τη μία σε Tomahawk B450 και Ryzen 1700X, στα 3200 CL16, είναι αυτές:

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα σετάκι από δαύτες...για την ακρίβεια μισό (το ένα στικ δεν λειτουργεί, δυστυχώς).

Μπαίνει και λειτουργεί με τη μία, στις ονομαστικές, χωρίς κανένα θέμα, ακόμα και στη δύστροπη (σε αυτό το θέμα) Taichi X370.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Καλησπέρα, θεωρούνται εντάξει οι θερμοκρασίες? Το φοβήθηκα να πάει πιο πάνω και το έκλεισα. Είναι με game mode on απο το bios της tomahawk.

oc.PNG

εννοειται πως οχι και εισαι ακομα στο πρωτο τεστ που ειναι χαλαρο που να παει στο δευτερο ,μην χρησιμοποιεις το game mode

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εννοειται πως οχι και εισαι ακομα στο πρωτο τεστ που ειναι χαλαρο που να παει στο δευτερο ,μην χρησιμοποιεις το game mode

Και μια ψύκτρα θα λεγα.

Σιγά μην τα κάνει όλα ####να το game mode.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Και μια ψύκτρα θα λεγα.

Σιγά μην τα κάνει όλα ####να το game mode.

αμα δεις δινει 1.45v ,οι g δεν ειναι soldered θα εκραγουν με τοση ταση 😛 ,το στοκ κουλερ ειναι μονο για στοκ φαση τπτ αλλο

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Φοβάμαι μήπως έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι γιατί τον πήρα στα 129 ευρώ από το overshop και βλέπω σχετικά χαμηλές τιμές στο cinebench σε σχέση με τις ιδανικές που ανεβάζουν στο ίντερνετ. Πως μπορώ να το δω αυτό? 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα την βοήθειά σας για το νέο pc που φτιάχνω. (επεξεργαστή και ram)

Έχω αγορασμένα: 

κουτί coolermaster mastercase h500 https://www.skroutz.gr/s/15608538/CoolerMaster-MasterCase-H500.html

ssd samsung 860 evo 250 gb

και μητρική msi b450 tomahawk https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html?from=favorites_popup

Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιον επεξεργαστή της amd να επιλέξω καθώς και ποιες ram είναι συμβατές.

Να πάρω τον ryzen 5 2400G ή τον 2600; (Το ότι ο 2600 δεν έχει κάρτα γραφικών σημαίνει ότι δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη ή με καλύπτει για αρχή η κάρτα γραφικών της μητρικής;)

Το pc προορίζεται για ερασιτεχνικό προγραμματισμό (φοιτητής εφαρμοσμένης πληροφορικής) και πολύ ελαφρό gaming(only league of legends).

Επίσης ποιες ram 16αρες μου προτείνετε;

Ευχαριστώ guys...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, serospcp99 είπε

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα την βοήθειά σας για το νέο pc που φτιάχνω. (επεξεργαστή και ram)

Έχω αγορασμένα: 

κουτί coolermaster mastercase h500 https://www.skroutz.gr/s/15608538/CoolerMaster-MasterCase-H500.html

ssd samsung 860 evo 250 gb

και μητρική msi b450 tomahawk https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html?from=favorites_popup

Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιον επεξεργαστή της amd να επιλέξω καθώς και ποιες ram είναι συμβατές.

Να πάρω τον ryzen 5 2400G ή τον 2600; (Το ότι ο 2600 δεν έχει κάρτα γραφικών σημαίνει ότι δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη ή με καλύπτει για αρχή η κάρτα γραφικών της μητρικής;)

Το pc προορίζεται για ερασιτεχνικό προγραμματισμό (φοιτητής εφαρμοσμένης πληροφορικής) και πολύ ελαφρό gaming(only league of legends).

Επίσης ποιες ram 16αρες μου προτείνετε;

Ευχαριστώ guys...

Γιαυτα που θες μια χαρα ειναι ο 2400g, οχι ο 2600 δεν εχει καρτα γραφικων με αποτελεσμα να χρειαζεσαι εξωτερικη . Οι μητρικες δεν εχουν gpu , οτι βλεπεις βρισκεται στον επεξεργαστη παντα. Μνημη δες να ειναι 3000mhz και πανω και φυσικα Dual channel. (2x8gb ) 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Γιαυτα που θες μια χαρα ειναι ο 2400g, οχι ο 2600 δεν εχει καρτα γραφικων με αποτελεσμα να χρειαζεσαι εξωτερικη . Οι μητρικες δεν εχουν gpu , οτι βλεπεις βρισκεται στον επεξεργαστη παντα. Μνημη δες να ειναι 3000mhz και πανω και φυσικα Dual channel. (2x8gb ) 

Σ ευχαριστώ, 

οπότε πάω λογικά για 2400g. Μπορείς να μου πεις πολύ επιγραμματικά κάποιες διαφορές των δύο; Εννοώ, τι κέρδη θα είχα αν έπαιρνα τον 2600;

Βλέπω έχουν διαφορά 20 ευρώ και ο φθηνότερος έχει και gpu. Πώς γκενεν ατο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, serospcp99 είπε

Σ ευχαριστώ, 

οπότε πάω λογικά για 2400g. Μπορείς να μου πεις πολύ επιγραμματικά κάποιες διαφορές των δύο; Εννοώ, τι κέρδη θα είχα αν έπαιρνα τον 2600;

Βλέπω έχουν διαφορά 20 ευρώ και ο φθηνότερος έχει και gpu. Πώς γκενεν ατο;

Ο 2600 είναι μιάμιση φορά ο 2400 σαν επεξεργαστής, αλλά χωρίς GPU.

6 πυρήνες αντί για 4.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Φοβάμαι μήπως έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι γιατί τον πήρα στα 129 ευρώ από το overshop και βλέπω σχετικά χαμηλές τιμές στο cinebench σε σχέση με τις ιδανικές που ανεβάζουν στο ίντερνετ. Πως μπορώ να το δω αυτό? 

τι σκορ βγαζεις? αν δεν κανω λαθος αυτος που ειχα για λιγο εβγαζε γυρω στους 800

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

τι σκορ βγαζεις? αν δεν κανω λαθος αυτος που ειχα για λιγο εβγαζε γυρω στους 840

Μέ όλα στοκ 720 περίπου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...