Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, splanis said:

για τις ραμ του φιλου που σε ρωτησα πριν, τελικα εχει μια Noctua NH-D15(https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html, θα παρουμε ενα mount kit για am4), συμφερει να βαλουμε τον 2600 αντι του Χ(50 ευρω η διαφορα) και να του κανουμε απλα ενα OC?(τι OC θα παρει περιπου μ αυτη την ψυκτρα και b450 tomahawk?)

Εγώ παντως που ειχα 1600 με σαπιες μνημες το fortnite πηγαινε σφαιρα

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, splanis είπε

για τις ραμ του φιλου που σε ρωτησα πριν, τελικα εχει μια Noctua NH-D15(https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html, θα παρουμε ενα mount kit για am4), συμφερει να βαλουμε τον 2600 αντι του Χ(50 ευρω η διαφορα) και να του κανουμε απλα ενα OC?(τι OC θα παρει περιπου μ αυτη την ψυκτρα και b450 tomahawk?)

Αναλογα το κομματι 4-4.1ghz

Δημοσ.

Σε 5 λεπτά στο prime 95 έφτασε κοντά 95 βαθμούς ο 2400g. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει μπει σωστά η ψύκτρα? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Αναλογα το κομματι 4-4.1ghz

Άρα δεν αξίζει ο x τα 50 ευρώ έτσι; σε μητρική να πάει σε tomahawk η σε κάποια x470? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

Άρα δεν αξίζει ο x τα 50 ευρώ έτσι; σε μητρική να πάει σε tomahawk η σε κάποια x470? 

Σχετικο ειναι αν τα αξιζει η οχι ,χωρις budget δεν μπορω να σου απαντησω

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, splanis είπε

Αν θα μπει σε φθηνή <90-100 ευρώ μητρική, αξίζει ο απλός 2600.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σχετικο ειναι αν τα αξιζει η οχι ,χωρις budget δεν μπορω να σου απαντησω

500 περίπου. Με gtx 1080 και υπενθυμίζω για την  noctua

Ερώτηση για 2600-2600Χ. Δεν είναι το ίδιο chip απλα OC? Με μια καλή ψύκτρα δεν θα φτάναν στο ίδιο σημείο θεωρητικά; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είχα τη noctua που κοστίζει 80€, ασυζητητί θα πήγαινα είτε σε 2600 είτε σε 2700 (270€).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Αν είχα τη noctua που κοστίζει 80€, ασυζητητί θα πήγαινα είτε σε 2600 είτε σε 2700 (270€).

Και μεις αυτο σκεφτόμασταν, ρώτησα πριν αλλά δεν έχω καταλάβει, δεν είναι τα ίδια chipακια; με την noctua και Tomahawk δεν μπορούμε να τον πάμε στα 4 ξέρω γω και να είναι σαν να ειχαμε τον x με - 50 ευρω

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

επειδη δεν εχει διαθεσιμοτητα καλη δεν την εβαλα ,αν μπορει να περιμενει γιατι οχι

και η gaming ιδιο χρονο παραδοσης ειχε btw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, splanis είπε

Και μεις αυτο σκεφτόμασταν, ρώτησα πριν αλλά δεν έχω καταλάβει, δεν είναι τα ίδια chipακια; με την noctua και Tomahawk δεν μπορούμε να τον πάμε στα 4 ξέρω γω και να είναι σαν να ειχαμε τον x με - 50 ευρω

ναι μπορειτε αλλα ο χ παει χωρις Overclock 4200+ με την Noctua και ουτε θα καθεστε να παιδευεστε..

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

ναι μπορειτε αλλα ο χ παει χωρις Overclock 4200+ με την Noctua και ουτε θα καθεστε να παιδευεστε..

απλα με το pbo ε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...