Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, splanis είπε

πως;

Με ροή αέρα φυσικά. Ή αν δεν υπάρχει ανεμιστήρας εκεί κοντά, βάλε αυτοκολλητο thermal pad και κόλλησέ τον στο κουτί.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Με ροή αέρα φυσικά. Ή αν δεν υπάρχει ανεμιστήρας εκεί κοντά, βάλε αυτοκολλητο thermal pad και κόλλησέ τον στο κουτί.

θα αλλαξει το κουτι οπου να ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

ασε το κουτι και παρε μνημες 😡

αφου ειπαμε θα κλεψω του αλλουνου 

περα απ την πλακα των δεν μπορω, εχω αγγελια μηπως βρω την ιδια 8αρα π εχω με κανα 45 ευρω ξερω γω, αλλα μεχρι εκει

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, splanis είπε

αφου ειπαμε θα κλεψω του αλλουνου 

περα απ την πλακα των δεν μπορω, εχω αγγελια μηπως βρω την ιδια 8αρα π εχω με κανα 45 ευρω ξερω γω, αλλα μεχρι εκει

σε πειραζω ρε συ ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ειμαι της αποψης οτι η μητρικη πρεπει να ειναι ενος επιπεδου οποτε εγω δεν θα επαιρνα κατι κατω απο tomahawk για τον 2600x

Θα ηταν πολυ προτιμοτερο κανει απο μονος του ο x αν εχεις καλη ψυξη

ααααα , δηλ η amd μεριμνησε και εβαλε μεν καλυτερη ψυκτρα ,ομως επειδη ειναι απο την φυση του κλοκαρισμενος ο cpu σε συνθηκες που βαραει ψηλες (gaming κτλ)καλο θα ειναι να εχω εγω μια εξωτερικη ψυκτρα που ετσι και αλλιως ειναι καλυτερες απο των εταιρειων?καπως ετσι μπακαλιστηκα καταλαβα καλα???

αν ναι μου δινεις 2-3 προτασεις

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.
Μόλις τώρα, di maria kun είπε

ααααα , δηλ η amd μεριμνησε και εβαλε μεν καλυτερη ψυκτρα ,ομως επειδη ειναι απο την φυση του κλοκαρισμενος ο cpu σε συνθηκες που βαραει ψηλες (gaming κτλ)καλο θα ειναι να εχω εγω μια εξωτερικη ψυκτρα που ετσι και αλλιως ειναι καλυτερες απο των εταιρειων?καπως ετσι μπακαλιστηκα καταλαβα καλα???

Ο 2600x ειναι πιο ψηλα χρονισμενος απο οτι ο 2600 και επισης εχει και την τεχνολογια precision boost overdrive 

η οποια οσο καλυτερη ψυξη εχεις τοσο πιο πολλα Mhz πιανουν οι πυρηνες οποτε επρεπε να εχει και απο την μανα του καλυτερη ψυξη  απο τον 2600, αλλα αν ανεβεις σε ακομα καλυτερη ψυξη θα εχεις και χαμηλοτερες θερμοκρασιες και πιο πολλα mhz.

Tωρα για αεροψυκτρες δεν πολυ ασχοληθει και δεν ξερω ποια να σου προτεινω ρωτα καλυτερα εδω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 2600 OC με μια Arctic Freezer 33 eSports ONE, φτάνει στα ίσα τον 2600X ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BTW επαιζα τωρα playground στο Fortnite (για οποιον δεν ξερει ειναι 1v1 mode) τελος παντων, με φιλο που ειχε συστημα 1060 6gb, i5 8400 , 1x8 gb ram 3000mhz. Οταν παιζαμε fight και εχτιζα τα fps μου πεφταν 50-60 και το stutter ηταν τρελο και το παιχνιδι ηταν σχεδον unplayable, ο φιλος μου ειχε σταθερα fps χωρις stutter κλπ, πραγματικα εχω ξενερωσει, ευχομαι οταν μπει το 2ο στικακι μηπως φτιαξει, αν δεν φταιει αυτο τι αλλο θα μπορουσε να φταιει; 

υ.γ ξερω οτι η 1060 τρεχει καλυτερα το φορναιτ απ την rx αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο καθως και παλια rx ειχα και δεν ειχα τετοιο stutter

υ.γ2 υπαρχει καποιος που παιζει φορναιτ με AMD καρτα να μου πει ποιον driver εχει;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, splanis είπε

BTW επαιζα τωρα playground στο Fortnite (για οποιον δεν ξερει ειναι 1v1 mode) τελος παντων, με φιλο που ειχε συστημα 1060 6gb, i5 8400 , 1x8 gb ram 3000mhz. Οταν παιζαμε fight και εχτιζα τα fps μου πεφταν 50-60 και το stutter ηταν τρελο και το παιχνιδι ηταν σχεδον unplayable, ο φιλος μου ειχε σταθερα fps χωρις stutter κλπ, πραγματικα εχω ξενερωσει, ευχομαι οταν μπει το 2ο στικακι μηπως φτιαξει, αν δεν φταιει αυτο τι αλλο θα μπορουσε να φταιει; 

υ.γ ξερω οτι η 1060 τρεχει καλυτερα το φορναιτ απ την rx αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο καθως και παλια rx ειχα και δεν ειχα τετοιο stutter

υ.γ2 υπαρχει καποιος που παιζει φορναιτ με AMD καρτα να μου πει ποιον driver εχει;

https://community.amd.com/thread/216858

Δημοσ.

Όταν έχετε fps drops σε online games μπορεί να σας κρεμάει και το δίκτυο... ελέγξτε ethernet, wifi, latency/ping, και κυρίως upload speed.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Όταν έχετε fps drops σε online games μπορεί να σας κρεμάει και το δίκτυο... ελέγξτε ethernet, wifi, latency/ping, και κυρίως upload speed.

επαιζα με ping 30-35(VDSL) και ο φιλος μου 55-65(ADSL)

επειδη το stutter ηταν καθαρα πανω στο φαιτ και ειδικα πανω στο building, θα μπορουσα να σκεφτω οτι φταιει το game/server κλπ, αλλα γιατι να το εχω μονο εγω και ο αλλος οχι;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

για τις ραμ του φιλου που σε ρωτησα πριν, τελικα εχει μια Noctua NH-D15(https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html, θα παρουμε ενα mount kit για am4), συμφερει να βαλουμε τον 2600 αντι του Χ(50 ευρω η διαφορα) και να του κανουμε απλα ενα OC?(τι OC θα παρει περιπου μ αυτη την ψυκτρα και b450 tomahawk?)

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, splanis είπε

επαιζα με ping 30-35(VDSL) και ο φιλος μου 55-65(ADSL)

επειδη το stutter ηταν καθαρα πανω στο φαιτ και ειδικα πανω στο building, θα μπορουσα να σκεφτω οτι φταιει το game/server κλπ, αλλα γιατι να το εχω μονο εγω και ο αλλος οχι;

Αν το κάνει συνέχεια θα παρακολουθούσα live σε μια δεύτερη οθόνη τα εξής: network adapter, RAM, δίσκους, CPU-GPU usage/temps, ειδικά σε εκείνες τις απέλπιδες χρονικές στιγμές.

6 ώρες πριν, splanis είπε

για τις ραμ του φιλου που σε ρωτησα πριν, τελικα εχει μια Noctua NH-D15(https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html, θα παρουμε ενα mount kit για am4), συμφερει να βαλουμε τον 2600 αντι του Χ(50 ευρω η διαφορα) και να του κανουμε απλα ενα OC?(τι OC θα παρει περιπου μ αυτη την ψυκτρα και b450 tomahawk?)

Όπως είπε και ο @akoinonitos, μάλλον αξίζει! 2600x-vs-2600

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...