Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ότι?

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ότι πέρασε να πετάξει την εξυπνάδα του ως συνήθως...

Σοβαρά τώρα; ... ακόμα να φάει από όλους ignore ο συγκεκριμένος;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θα είναι βαρετή η ζωή μετά :rolleyes:

^this

Και μια αλλη απογοητευση για οσους περιμεναν κατι σε R9 3850X (me included).

https://www.tomshardware.com/news/amd-50th-anniversary-ryzen-7-2700x-price-performance,39080.html

Τι κλοκια λετε να εχει :P ?

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ότι πέρασε να πετάξει την εξυπνάδα του ως συνήθως...

Βασικά κλασικά μαλακία. Ότι δεν τρώνε τέτοια άτομα ban άλλα άμα θίξεις τα χαϊδεμένα των mods γεια σου.

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Βασικά κλασικά μαλακία. Ότι δεν τρώνε τέτοια άτομα ban άλλα άμα θίξεις τα χαϊδεμένα των mods γεια σου.

Ακριβώς αυτό!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Αν αυτός είναι ο λόγος (χώρος στο chip), μιλάμε για γελοιοτητες.

Πρώτα από όλα, τί έχει μέσα το έρμο το BIOS κ δεν χωράει στα υφισταμενα, ξαφνικά?

Δεύτερον, σοβαρά δεν μπορεί να παρακαμφθεί κάτι τέτοιο?

Αλλαγή chip, δεν παίζει?

Ότι?

οτι δε μπορει να υποστηριξει σωστα ενα προιον της το οποιο κατα βαση παντα θα ειναι ημιτελες, ειτε απο τσιπ, ειτε απο μνημες, ειτε.....

1 ώρα πριν, godslayerxp είπε

Σοβαρά τώρα; ... ακόμα να φάει από όλους ignore ο συγκεκριμένος;

γιατι θιξαμε την εταιρεια σου και παρεξηγηθηκες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγνοηστε το γνωστο τρολλ 

@akoinonitos λοιπον με τα timings τα δικα σου σε 3600 δεν ανοιγει το pc , σε 3533 ανοιγει αλλα κολησε στο aida benchmark. σε 3466 μου εβγαλε ενα error προς το τελος στον 3 κυκλο λιγο πριν τελειωσει το testmem5

Να ανεβασω κατι μπας και γινει σταθερο η δεν αξιζει ;

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Αγνοηστε το γνωστο τρολλ 

@akoinonitos λοιπον με τα timings τα δικα σου σε 3600 δεν ανοιγει το pc , σε 3533 ανοιγει αλλα κολησε στο aida benchmark. σε 3466 μου εβγαλε ενα error προς το τελος στον 3 κυκλο λιγο πριν τελειωσει το testmem5

Τσιμπα ένα κλικ τάση και δοκίμασε ξανά 3466.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Τσιμπα ένα κλικ τάση και δοκίμασε ξανά 3466.

ειναι ηδη 1,46 που να παει :P μαλλον θα το γυρισω σε 3333 fast  μιας και διαφορα ingame δεν ειναι . 

edit : εκτος αν εννοεις του επεξεργαστη , που και εκει ψηλα τρεχει στα 1,38

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

ειναι ηδη 1,46 που να παει :P μαλλον θα το γυρισω σε 3333 fast  μιας και διαφορα ingame δεν ειναι . 

Damn, χαρα στο κουράγιο σας.

Εγω από DDR3 και μετα (γιατί εκεί βαρουσα τάση στα αυτιά), φοβάμαι να ανεβάσω :P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Damn, χαρα στο κουράγιο σας.

Εγω από DDR3 και μετα (γιατί εκεί βαρουσα τάση στα αυτιά), φοβάμαι να ανεβάσω :P

ε για b die ειναι οκ αλλα δεν νομιζω οτι φταιει η ταση . εγω πιστευω φταιει ο 2600 . Δεν την ξαναπαταω , στους zen 2 παω σε 3700x. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

ε για b die ειναι οκ αλλα δεν νομιζω οτι φταιει η ταση . εγω πιστευω φταιει ο 2600 . Δεν την ξαναπαταω , στους zen 2 παω σε 3700x. 

Δοκίμασε να χαλαρώσεις timings και ανέβασε συχνότητα. Αν δουλέψει, δεν φταίει ο imc αλλά η μνήμη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Δοκίμασε να χαλαρώσεις timings και ανέβασε συχνότητα. Αν δουλέψει, δεν φταίει ο imc αλλά η μνήμη.

H η μητρικη :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Αγνοηστε το γνωστο τρολλ 

Δεν ανοιγει καν? ποιο bios εχεις? τα εβαλες ολα απο το checker ετσι και procOdt και ολα.

Δοκιμασε να βαλεις 60 Οhms procOdt και βαλε αυτα τα timings ,αλλα ασε το vsoc στο auto και γυρνα και το Geardown στο enabled

memory.png.b4279cd4031aa2c0fac47bc31c04f04f.png

10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

H η μητρικη :P

μπα κανεις με την συγκεκριμενη δεν εχει προβλημα να δουλεψει τις μνημες στα 3600

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...