STORM1978 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Θα κόψουν νέα απόδειξη και θα μου τη χαρίσουν... Τέλεια, έχω μητρική που δε θέλω. Άλλη εναλλακτική επιστροφή και χρήματα και άλλες 15 μέρες παραγγελία από άλλο σκρουτζομαγαζο... https://e-god.gr/προϊόν/msi-b450-tomahawk-7c02-002r-2/ άμεση παραλαβή σε 1-3 μέρες. Για μένα επιστροφή και χρήματα και την τσιμπάς.
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλό το e-god @GeorgeMan σαν κατάστημα με καλή υποστήριξη όταν χρειάστηκα εγγύηση από την πλευρά τους. Αν είσαι Αθήνα θα το έχεις την επόμενη εργάσιμη, αν είσαι εκτός Αθηνών σε 2 εργάσιμες. Στέλνουν με ACS
kostas_anes Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Θα κόψουν νέα απόδειξη και θα μου τη χαρίσουν... Τέλεια, έχω μητρική που δε θέλω. Άλλη εναλλακτική επιστροφή και χρήματα και άλλες 15 μέρες παραγγελία από άλλο σκρουτζομαγαζο... Kατσε οταν λες θα στην χαρισουν ? Μεταξυ μας αν ειναι τζαμπα αλλαζει το πραγμα αδερφε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 8 minutes ago, kostas_anes said: Kατσε οταν λες θα στην χαρισουν ? Μεταξυ μας αν ειναι τζαμπα αλλαζει το πραγμα αδερφε. Εννοώ το 20€ διαφοράς κι εσύ, αμέσως 😂 13 minutes ago, thetiesthatbind said: Καλό το e-god @GeorgeMan σαν κατάστημα με καλή υποστήριξη όταν χρειάστηκα εγγύηση από την πλευρά τους. Αν είσαι Αθήνα θα το έχεις την επόμενη εργάσιμη, αν είσαι εκτός Αθηνών σε 2 εργάσιμες. Στέλνουν με ACS 23 minutes ago, STORM1978 said: https://e-god.gr/προϊόν/msi-b450-tomahawk-7c02-002r-2/ άμεση παραλαβή σε 1-3 μέρες. Για μένα επιστροφή και χρήματα και την τσιμπάς. Δικό έχετε παίδες, λέω όμως να παίξω λίγο με αυτή κι αν δεν με ικανοποιήσει θα φύγει αγγελίες και θα πάμε για τη σωστή. (Οκ είμαι ακόμα ξενερωμενος και βαριέμαι να μπω στην οποιαδήποτε διαδικασία)
akoinonitos Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Kατσε οταν λες θα στην χαρισουν ? Μεταξυ μας αν ειναι τζαμπα αλλαζει το πραγμα αδερφε. τα εξτρα λεφτα ρε συ λογικα σιγα μην του στειλουν και δωρο επεξεργαστη να την συνοδευσει 😛 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από akoinonitos
STORM1978 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε τα εξτρα λεφτα ρε συ λογικα σιγα μην του στειλουν και δωρο επεξεργαστη να την συνοδευσει 😛 Που , ποιος , τι? Πείτε μου και εμένα βρε παιδιά ποιο αφεντικό τρελάθηκε να πάρω και εγώ 2-3? 😂😂😂
mpokwsths Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Δικό έχετε παίδες, λέω όμως να παίξω λίγο με αυτή κι αν δεν με ικανοποιήσει θα φύγει αγγελίες και θα πάμε για τη σωστή. (Οκ είμαι ακόμα ξενερωμενος και βαριέμαι να μπω στην οποιαδήποτε διαδικασία) Δε θα σε ικανοποιήσει, οπότε βάλε την αγγελία σφραγισμένη. Έτσι δε θα χάσεις φράγκο ή θα χάσεις ελάχιστα. Για τη συγκεκριμένη μητρική ο buildzoid έλεγε ότι το μόνο καλό που έχει είναι ότι το PBO δουλεύει υποδειγματικά. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από mpokwsths 1
STORM1978 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εννοώ το 20€ διαφοράς κι εσύ, αμέσως 😂 Δικό έχετε παίδες, λέω όμως να παίξω λίγο με αυτή κι αν δεν με ικανοποιήσει θα φύγει αγγελίες και θα πάμε για τη σωστή. (Οκ είμαι ακόμα ξενερωμενος και βαριέμαι να μπω στην οποιαδήποτε διαδικασία) @GeorgeMan στείλτην πίσω και παρήγγειλε την άλλη, τσάμπα χρόνο και χρήμα θα χάσεις πίστεψε με. 2
kostas_anes Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εννοώ το 20€ διαφοράς κι εσύ, αμέσως 😂 Ε φτωχομπινες καν ονλι χοουπ μπραδα! 1
ALFR3D Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 παιδια ξερετε ποιες ειναι ποιτικες μητρικες για x470? H hero αξιζει τα λεφτα της? Μακρια απο Gigabyte βλεπω, εχω χρονια που δεν ασχολουμε με AMD και εχω μεινει πισω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 hour ago, mpokwsths said: Δε θα σε ικανοποιήσει, οπότε βάλε την αγγελία σφραγισμένη. Έτσι δε θα χάσεις φράγκο ή θα χάσεις ελάχιστα. Για τη συγκεκριμένη μητρική ο buildzoid έλεγε ότι το μόνο καλό που έχει είναι ότι το PBO δουλεύει υποδειγματικά. 57 minutes ago, STORM1978 said: @GeorgeMan στείλτην πίσω και παρήγγειλε την άλλη, τσάμπα χρόνο και χρήμα θα χάσεις πίστεψε με. Done, τουλάχιστον δε ζητάω παραπάνω απ' όσα έδωσα (110,5€). Ευχαριστώ, με συνετίσατε... Άλλη ταλαιπώρια τώρα... 1
50EuroUser Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kostas_anes είπε Eιναι καποιο σε κατι PCομαδες στο FB που ισχυριζονται οτι τρεχουν 2700Χ στα 4.3 στην Aorus Toυς δινω αλλους 2 μηνες ζωης στο συστημα. Σε Memory OC ολοι οσοι ξερω με την συγκεκριμενη εχουν θεμα. Περαν αυτου πες στο μαγαζι οτι την κρατας μεχρι να σου ερθει η αλλη γιατι χρειαζεσαι το PC. Δεν νομιζω να αρνηθουν Ναι τα βλέπω αυτά στα σχόλια στο Skroutz ή σε κάτι Newegg/Amazon ... "Αγόρασα Aorus Ultra Gaming με DDR4-2400 το σύστημα πετάει παίδες με τον Ryzen 2700X και την 1060 3GB!" μπαίνει μετά εδώ και βλέπει οτι είναι -30% σε σχέση με τα σκαλισμένα + pbo και τρώει την απόλυτη ξενέρα. Θέλει άκυρα η Gigabyte μπας και στρωθεί και κάνει δουλίτσα όπως στις Z390 που είναι δύναμη. Άσε που εκτός των VRM που είναι επιπέδου MSI AM3 δεν έχουν ούτε καλό Mem-OC αλλά ουτέ καν LLC σε μερικές, απόλυτη τραγωδία στην Xindian της Ταιβάν. *GeorgeMan μάλλον θα φας μεγάλη θετική απογοήτευση απο την B450 Tomahawk άμα βάλεις πάνω τα DR-Bdie, θα στις κλοκάρει πολύ πιο καλά απο την Taichi. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από 50EuroUser 3
akoinonitos Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Χαλαρώστε λίγο με την tomahawk παιδιά... τα παραλετε... 3
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, 50EuroUser είπε Ναι τα βλέπω αυτά στα σχόλια στο Skroutz ή σε κάτι Newegg/Amazon ... "Αγόρασα Aorus Ultra Gaming με DDR4-2400 το σύστημα πετάει παίδες με τον Ryzen 2700X και την 1060 3GB!" μπαίνει μετά εδώ και βλέπει οτι είναι -30% σε σχέση με τα σκαλισμένα + pbo και τρώει την απόλυτη ξενέρα. Θέλει άκυρα η Gigabyte μπας και στρωθεί και κάνει δουλίτσα όπως στις Z390 που είναι δύναμη. Άσε που εκτός των VRM που είναι επιπέδου MSI AM3+ δεν έχουν ούτε καλό Mem-OC αλλά ουτέ καν LLC σε μερικές, απόλυτη τραγωδία στην Xindian της Ταιβάν. *GeorgeMan μάλλον θα φας μεγάλη θετική απογοήτευση εκπλαγείς θετικά απο την B450 Tomahawk άμα βάλεις πάνω τα DR-Bdie, θα στις κλοκάρει πολύ πιο καλά απο την Taichi. 👍Fixed👍 1
kostas_anes Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε MSI AM3+ Ο Κωστας ξερει, γιατι ο Κωστας οταν πηγε να κλοκαρει τον 6300 της κοπελας του στην 970 Gaming που εχει, με 1.45V η μητρικη εφαγε thermal shutdown 10 δευτερα στα windows Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από kostas_anes
Προτεινόμενες αναρτήσεις