Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

για τον 2600 μια χαρα

Ωραία, ευχαριστώ κάτι άσχετο,έκανα μια ψιλομαλακια (δεν ξέρω και πολύ καλά από pc)και έσπασα ένα πίνακι απτήν μητρική που είχα συνδεμένο το usb 3.0.0(το πίνακι έχει κόλληση, μέσα στο usb καλώδιο). Φτιάχνεται η μητρική η όχι;αν όχι δεν με πηραζει αφού έτσι κι αλλιώς όπως είπα και από πάνω πάω με ryzen, οπότε θα αλλάξω μητρική.Το θέμα μου είναι αν μπορώ να αντικαταστήσω το usb καλώδιο με ένα καινούργιο.

Επεξ/σία από Pacman22
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pacman22 είπε

Ωραία, ευχαριστώ κάτι άσχετο,έκανα μια ψιλομαλακια (δεν ξέρω και πολύ καλά από pc)και έσπασα ένα πίνακι απτήν μητρική που είχα συνδεμένο το usb 3.0.0(το πίνακι έχει κόλληση, μέσα στο usb καλώδιο). Φτιάχνεται η μητρική η όχι;αν όχι δεν με πηραζει αφού έτσι κι αλλιώς όπως είπα και από πάνω πάω με ryzen, οπότε θα αλλάξω μητρική.Το θέμα μου είναι αν μπορώ να αντικαταστήσω το usb καλώδιο με ένα καινούργιο.

Μικρη τσιμπιδα και φτιαχνεται. Για να το βγαλεις απο το καλωδιο, απο την μητρικη θελει αλλαγη ολο το header (που δεν ειναι κατι, σταθμο θερμου αερα θες, aka την πας σε ηλεκτρονικο να στην φτιαξει)

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Μικρη τσιμπιδα και φτιαχνεται. Για να το βγαλεις απο το καλωδιο, απο την μητρικη θελει αλλαγη ολο το header (που δεν ειναι κατι, σταθμο θερμου αερα θες, aka την πας σε ηλεκτρονικο να στην φτιαξει)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Μου

Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 11:12 ΜΜ, mpokwsths είπε

Λοταρία.

Μπορεί να είσαι τυχερός και να σου έτυχαν B-Die. Σε άλλον μπορεί να τύχουν Hynix και να μην παίζουν ούτε στα 3200 εύκολα.

Στα 4.1 με 1.35 πώς θα πάς?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 50EuroUser είπε

Ryzen 5 2600 στα 4.1GHz με 1.35V και την Wraith απο FX θα την παλέψει ή θα βαράει 80άρια ;

Θα την παλεψει και μαλιστα αρκετα καλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

To εχεις δοκιμάσει? 

Η συγεκριμενη εχει αντεξει FX 8320 στα 4.4GHz με 1.42V χωρις κανενα προβλημα (επαιζε 55-60 σε full load). Δυσκολα να τα βρει σκουρα με Ryzen. 
Παρεμπιπτοντως, ειναι ακριβως ιδια με την Wraith MAX των Ryzen ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Η συγεκριμενη εχει αντεξει FX 8320 στα 4.4GHz με 1.42V χωρις κανενα προβλημα (επαιζε 55-60 σε full load). Δυσκολα να τα βρει σκουρα με Ryzen. 
Παρεμπιπτοντως, ειναι ακριβως ιδια με την Wraith MAX των Ryzen ;) 

Επειδή είναι ίδια το λέω ;)

Επεξ/σία από akoinonitos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...