Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εμένα πριν λίγο με κατέστρεψε η insider πράσινη οθόνη από το πουθενά, μου τα μάσησε όλα... αρκετά έπαιξα μαζί της πάω στην official. Μου τράβηξε κόλλημα και στο SotTR, έβγαλε κανονικά TS+FS Πιθανότατα δεν είναι σταθερή. Να βάλω το tCKE στο 10? Να σταματήσω να ασχολούμαι?
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μου τράβηξε κόλλημα και στο SotTR, έβγαλε κανονικά TS+FS Πιθανότατα δεν είναι σταθερή. Να βάλω το tCKE στο 10? Να σταματήσω να ασχολούμαι? Τρέξε memtest αν θες να δεις τι κάνεις το 3d Mark είναι far away από σταθερότητα. Το tcke δεν θα κάνει τπτ θεωρώ και 20 να το βάλεις. Έστειλες σε αυτόν που σου είπα μνμ?
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπέρα,χαζή ερώτηση, αλλά σε C6H πως κλειδώνω 100mhz base clcok? Είναι στα 99.8 και χτυπάει το OCD μου
kostas_anes Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα,χαζή ερώτηση, αλλά σε C6H πως κλειδώνω 100mhz base clcok? Είναι στα 99.8 και χτυπάει το OCD μου Κλεινεις spread spectrum.
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Κλεινεις spread spectrum. Δεν το έχω πετύχει, μήπως είναι "κλειδωμένο";
kostas_anes Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Δεν το έχω πετύχει, μήπως είναι "κλειδωμένο"; Αν δεν εχει η C6H spread spectrum τοτε πραγματικα sad. Ψαξε, καπου θα ειναι. 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν το έχω πετύχει, μήπως είναι "κλειδωμένο"; Κοίτα στο advanced/cpu config Παίζει και να είναι κλειδωμένο όμως, το πολύ πολύ δώσε λίγο bus clock 1
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τρέξε memtest αν θες να δεις τι κάνεις το 3d Mark είναι far away από σταθερότητα. Το tcke δεν θα κάνει τπτ θεωρώ και 20 να το βάλεις. Έστειλες σε αυτόν που σου είπα μνμ? Τρέχω τα συνηθισμένα μου benches, για σταθερότητα κ τυπικές επιδόσεις. Αν τα βγάλει αυτά, ΙΒΤ-AVX. Αν το βγάλει κι αυτό, BFV...θα μπορούσα κι απευθείας να φάω την ξενέρα, αλλά ας πούμε ότι είναι κ δείκτης προόδου. Με 8 tcke, δεν πέρασε ουσιαστικά τίποτα. Mε 9, σε gaming βγήκε η αστάθεια. Δεν κατάλαβα ποιόν μου έδειξες, να σου πω την αλήθεια. Δεν λειτουργεί σε εμένα κ το ΤΜ5, για να έχει νόημα κι ο αλγόριθμος επίλυσης του usmus. 1
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Τα Battlefield ανέκαθεν ήταν πολύ δυνατά mem testers. Περνούσα 3-ωρα AIDA RAM stress tests και στο BF1 μου κράσαρε στα 15 λεπτά... 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τρέχω τα συνηθισμένα μου benches, για σταθερότητα κ τυπικές επιδόσεις. Αν τα βγάλει αυτά, ΙΒΤ-AVX. Αν το βγάλει κι αυτό, BFV...θα μπορούσα κι απευθείας να φάω την ξενέρα, αλλά ας πούμε ότι είναι κ δείκτης προόδου. Με 8 tcke, δεν πέρασε ουσιαστικά τίποτα. Mε 9, σε gaming βγήκε η αστάθεια. Δεν κατάλαβα ποιόν μου έδειξες, να σου πω την αλήθεια. Δεν λειτουργεί σε εμένα κ το ΤΜ5, για να έχει νόημα κι ο αλγόριθμος επίλυσης του usmus. Αυτό που έχει γράψει το ποστ ρε ,έχει ss από το thaiphoon με το κιτ που λέγαμε 3600cl17
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Τα Battlefield ανέκαθεν ήταν πολύ δυνατά mem testers. Περνούσα 3-ωρα AIDA RAM stress tests και στο BF1 μου κράσαρε στα 15 λεπτά... Τώρα πρόσεξα το προηγούμενο post σου με τις DS μνήμες. Ιδέα δεν έχω, ειλικρινά. Κοιτάζοντας, πάντως, το QVL της μητρικής, έχει ελάχιστες DS και σε χαμηλές γενικά συχνότητες (max2933). Ok, αν αποδίδουν παραπάνω, όπως λες, όλα καλά. 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Αυτό που έχει γράψει το ποστ ρε ,έχει ss από το thaiphoon με το κιτ που λέγαμε 3600cl17 Τον βρήκα...κάτι δείχνει να κατάφερε, αλλά φαίνεται να είναι με 2χχχ. Δεν χάνω κάτι, του στέλνω τώρα. 1
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Τώρα πρόσεξα το προηγούμενο post σου με τις DS μνήμες. Ιδέα δεν έχω, ειλικρινά. Κοιτάζοντας, πάντως, το QVL της μητρικής, έχει ελάχιστες DS και σε χαμηλές γενικά συχνότητες (max2933). Ok, αν αποδίδουν παραπάνω, όπως λες, όλα καλά. Περί DR (Dual Rank) o λόγος. R5 2600 και 2933 CL13 και σφικτά timings οι μνήμες. Στα 3200 το καταραμένο Agesa 0.7 με έχει πηδήξει και δεν μπορώ να σφίξω timings. Έτρεξα το SOTTR (στο Highest + DX12) μερικές φορές, και στοκ και OCed στα 4Ghz, για να έχουμε μια σύγκριση με τον εξομοιωμένο R5 @4Ghz + B-Die του akoinonitou Στοκ (Agesa 0.7, το XFR/PBO δεν έχω ιδέα αν έπαιζε σωστά) ----------------------------------- OCed @ 4Ghz Αρκετά καλά μου φαίνονται. Υπάρχουν κάποιες διαφορές, ο anoikonitos έχει Windows insider και δεν ξέρουμε τι επίπτωση έχει αυτό, όπως επίσης και άλλη έκδοση GPU driver. Από την άλλη εγώ με το Agesa 0.7 έχω χάσει κάτι(;). Βασικά με αυτά που βλέπω από τις δικές μου στα 2933, ο @GeorgeMan με τις DR B-Die στα 3333 θα παίζει στα ίσα με τον @akoinonitos Κανονίστε δοκιμή επί ίσοις όροις να βγάλουμε επιτέλους κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Άκυρο, δεν έχει AMD GPU o Georgeman οπότε δε θα βγει συμπέρασμα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από mpokwsths 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 4 minutes ago, mpokwsths said: Περί DR (Dual Rank) o λόγος. R5 2600 και 2933 CL13 και σφικτά timings οι μνήμες. Στα 3200 το καταραμένο Agesa 0.7 με έχει πηδήξει και δεν μπορώ να σφίξω timings. Έτρεξα το SOTTR (στο Highest + DX12) μερικές φορές, και στοκ και OCed στα 4Ghz, για να έχουμε μια σύγκριση με τον εξομοιωμένο R5 @4Ghz + B-Die του akoinonitou Στοκ (Agesa 0.7, το XFR/PBO δεν έχω ιδέα αν έπαιζε σωστά) ----------------------------------- OCed @ 4Ghz Αρκετά καλά μου φαίνονται. Υπάρχουν κάποιες διαφορές, ο anoikonitos έχει Windows insider και δεν ξέρουμε τι επίπτωση έχει αυτό, όπως επίσης και άλλη έκδοση GPU driver. Από την άλλη εγώ με το Agesa 0.7 έχω χάσει κάτι(;). Βασικά με αυτά που βλέπω από τις δικές μου στα 2933, ο @GeorgeMan με τις DR B-Die στα 3333 θα παίζει στα ίσα με τον @akoinonitos Κανονίστε δοκιμή επί ίσοις όροις να βγάλουμε επιτέλους κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Άκυρο, δεν έχει AMD GPU o Georgeman οπότε δε θα βγει συμπέρασμα. Κάτσε να το κάνω να δουλέψει πρώτα και ευχαρίστως να συγκρίνουμε sotr
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Περί DR (Dual Rank) o λόγος. R5 2600 και 2933 CL13 και σφικτά timings οι μνήμες. Στα 3200 το καταραμένο Agesa 0.7 με έχει πηδήξει και δεν μπορώ να σφίξω timings. Έτρεξα το SOTTR (στο Highest + DX12) μερικές φορές, και στοκ και OCed στα 4Ghz, για να έχουμε μια σύγκριση με τον εξομοιωμένο R5 @4Ghz + B-Die του akoinonitou Στοκ (Agesa 0.7, το XFR/PBO δεν έχω ιδέα αν έπαιζε σωστά) ----------------------------------- OCed @ 4Ghz Αρκετά καλά μου φαίνονται. Υπάρχουν κάποιες διαφορές, ο anoikonitos έχει Windows insider και δεν ξέρουμε τι επίπτωση έχει αυτό, όπως επίσης και άλλη έκδοση GPU driver. Από την άλλη εγώ με το Agesa 0.7 έχω χάσει κάτι(;). Βασικά με αυτά που βλέπω από τις δικές μου στα 2933, ο @GeorgeMan με τις DR B-Die στα 3333 θα παίζει στα ίσα με τον @akoinonitos Κανονίστε δοκιμή επί ίσοις όροις να βγάλουμε επιτέλους κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Άκυρο, δεν έχει AMD GPU o Georgeman οπότε δε θα βγει συμπέρασμα. Με τον νέο agesa εγώ είχα χειρότερα νούμερα ειδικά στο rendering και γενικά σε ότι πρόγραμμα είχε να κάνει με rendering. Σούπερ είναι οι μνημουλες σου. Στην vega με τι Ρολόγια είσαι? 1
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Περί DR (Dual Rank) o λόγος. R5 2600 και 2933 CL13 και σφικτά timings οι μνήμες. Στα 3200 το καταραμένο Agesa 0.7 με έχει πηδήξει και δεν μπορώ να σφίξω timings. Βασικά με αυτά που βλέπω από τις δικές μου στα 2933, ο @GeorgeMan με τις DR B-Die στα 3333 θα παίζει στα ίσα με τον @akoinonitos Άμα σου λέω είμαι άσχετος... Το βρήκα, το ξεκαθάρισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις