Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, IoaZ είπε Ανέβασε μία το tcke μήπως και γίνουν σταθερές. Πόσο? 9? 19? 54 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εσυ εχεις x470 😛 Και 2χχχ...τέτοιος είναι. 36 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Που να σταθεροποιηθούν; Στα 3333; Δεν είσαι σταθερός; Ή έχεις κόλλημα με τα 1,45V; Αν όχι πρέπει βήμα βήμα να βρεις τα κατάλληλα ProcODT / RTT. Όχι στο περίπου. Ακριβώς. Κάποιο είναι πιο σταθερό από τα άλλα σε χαμηλότερη τάση. 1 μήνα συνεχών δοκιμών μου είχε πάρει εμένα. Μην περιμένεις να τα βρεις όλα σε 3-4 μέρες. Και βάλε και το tRDWR = 7 όπως έχει και ο 1usmus στα DR B-Die 3333 με 1.39V. Αφού μπερδεύτηκες και απάντησες...την πάτησες κι εσύ. Στα 3133...τα 3333 είναι όνειρο άπιαστο. Οποιοδήποτε προφίλ έχω δοκιμάσει και κατάφερε να μπει win, με 48 procODT ήταν (ίσως και με 53 κάποιες ελάχιστες φορές). RTT, άντε βγάλε άκρη. Στο σταθερό μου (3000/16), θέλει 240 (αυτόματα, δεν έχω τολμήσει να το πειράξω). Στο τωρινό με 3133/16, λειτουργεί με 48. Τί να πω και τί να υποθέσω? 22 λεπτά πριν, mpokwsths είπε 😊 Χα χα. Χρειάζομαι και άλλο καφέ μου φαίνεται. --------------------------- Η κωλο-MSI καλά θα κάνει να βγάλει κανένα σωστό BIOS. Μας έχει πηδήξει με το κωλο-AGESA-0.7.x.x.x Και δεν μπορώ και να βάλω και παλιότερο BIOS... το unofficial εργαλείο εκείνο μου βγάζει κάτι warnings. Δεν το ρισκάρω. Δεν φταίει η MSI, προς το παρόν. Όλοι αναφέρουν πως τα 0.7.0.0 και 0.7.0.2 τους έχουν αλλάξει τα φώτα. "Έσπασε" το ΡΒΟ, αυξάνεται lat intercore κλπ, γενικά κατάρες. Από την άλλη, φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα στο mem oc. H mamoAsrock έχει βγάλει για όλα τα μοντέλα, πλέον, εκτός από την Taichi (μου)...ΡΒΟ δεν έχω, αλλά θα ήταν καλοδεχούμενες αλλαγές στο κομμάτι της μνήμης. Θα πάω να κάνω μια σύνοψη του χαμού μου στο νήμα στο oc section. Όποιος έχει όρεξη...
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Από την άλλη, φαίνεται να τα πηγαίνει χειρότερα στο mem oc. Fixed. Εκεί που είχα σταθερές τις μνήμες στα 3200 14-15-14 τώρα μου τα έχει κάνει κώλο. Για εμένα μόνο αρνητικά. 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στο σταθερό μου (3000/16), θέλει 240 (αυτόματα, δεν έχω τολμήσει να το πειράξω). Στο τωρινό με 3133/16, λειτουργεί με 48. Τί να πω και τί να υποθέσω? Να υποθέσεις ότι αν βάλεις το 48 και στο σταθερό σου θα καταφέρεις να ρίξεις την τάση ή/και να σφίξεις λίγο τα timings. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από mpokwsths
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε Fixed. Εκεί που είχα σταθερές τις μνήμες στα 3200 14-15-14 τώρα μου τα έχει κάνει κώλο. Για εμένα μόνο αρνητικά. Πάσο.
IoaZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πάσο. Ανέβασα κατά ένα και δοκίμασε άμα δουλεύει σωστά. Στο τέλος τσέκαρε άμα είσαι ταχύτερος από το κανονικό setup σου. 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πόσο? 9? 19? Και 2χχχ...τέτοιος είναι. Αφού μπερδεύτηκες και απάντησες...την πάτησες κι εσύ. Στα 3133...τα 3333 είναι όνειρο άπιαστο. Οποιοδήποτε προφίλ έχω δοκιμάσει και κατάφερε να μπει win, με 48 procODT ήταν (ίσως και με 53 κάποιες ελάχιστες φορές). RTT, άντε βγάλε άκρη. Στο σταθερό μου (3000/16), θέλει 240 (αυτόματα, δεν έχω τολμήσει να το πειράξω). Στο τωρινό με 3133/16, λειτουργεί με 48. Τί να πω και τί να υποθέσω? Δεν φταίει η MSI, προς το παρόν. Όλοι αναφέρουν πως τα 0.7.0.0 και 0.7.0.2 τους έχουν αλλάξει τα φώτα. "Έσπασε" το ΡΒΟ, αυξάνεται lat intercore κλπ, γενικά κατάρες. Από την άλλη, φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα στο mem oc. H mamoAsrock έχει βγάλει για όλα τα μοντέλα, πλέον, εκτός από την Taichi (μου)...ΡΒΟ δεν έχω, αλλά θα ήταν καλοδεχούμενες αλλαγές στο κομμάτι της μνήμης. Θα πάω να κάνω μια σύνοψη του χαμού μου στο νήμα στο oc section. Όποιος έχει όρεξη... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από IoaZ 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Fixed. Εκεί που είχα σταθερές τις μνήμες στα 3200 14-15-14 τώρα μου τα έχει κάνει κώλο. Για εμένα μόνο αρνητικά. Να υποθέσεις ότι αν βάλεις το 48 και στο σταθερό σου θα καταφέρεις να ρίξεις την τάση ή/και να σφίξεις λίγο τα timings. Ποια μητρικη εχεις?
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 MSI X470 Gaming Plus και αυτές https://www.skroutz.gr/s/7996303/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVK.html
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, mpokwsths είπε MSI X470 Gaming Plus και αυτές https://www.skroutz.gr/s/7996303/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVK.html flashαρε την με τον tool στον προηγουμενο agesa να βρεις την υγεια σου ,οσοι το δοκιμασαν απο αυτους που εχω δει δεν ειχε κανεις προβλημα. Εγω γυρισα παλι στον 1.0.0.6.
ssd93 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 1:33 ΜΜ, nikos5800 είπε https://www.google.com/amp/s/www.barrons.com/amp/articles/amd-stock-pops-10-after-analyst-predicts-massive-market-share-gains-from-intel-and-nvidia-51554305768 Το 2019 ανήκει ολοκληρωτικά στην Amd!! έχει Ίδη κερδίσει αρκετό έδαφος !! Μαζί σου φίλε μου έκανε πολύ δυνατή επιστροφή η AMD με Zen και Zen+. Το παράπονο μου προς την AMD είναι πως ακόμα και με zen2 θα είναι πίσω ακόμα και από τους υπάρχοντες ήδη τις Intel, όσον αφορά το IPC.
Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε flashαρε την με τον tool στον προηγουμενο agesa να βρεις την υγεια σου ,οσοι το δοκιμασαν απο αυτους που εχω δει δεν ειχε κανεις προβλημα. Εγω γυρισα παλι στον 1.0.0.6. Στο έχω ξαναπεί,βάλε μια Hero VII να βρείς την υγειά σου 🙃 Spoiler Έδεσε το γλυκό που λένε.Μόνο μια broken μητρική θα έπαιζε σωστά με ένα broken agesa/bios...
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tenshi είπε Στο έχω ξαναπεί,βάλε μια Hero VII να βρείς την υγειά σου 🙃 Απόκρυψη περιεχομένων Έδεσε το γλυκό που λένε.Μόνο μια broken μητρική θα έπαιζε σωστά με ένα broken agesa/bios... Χαχαχαχαχα κλαίω... Αagesa 1.0.0.6 moded bios και δεν κουνιέμαι μέχρι τα καινούρια Ρύζια για κανένα λόγο... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από akoinonitos
kostas_anes Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Χαχαχα ούτε εγώ παρατήρησα τι ακριβώς είχες κάνει quote. Συνεννοηθήκαμε τέλος πάντων Άρα υπάρχει ένα timeframe από όταν έβαλε η MSI offset και πριν βγάλει τον νέο AGESA που είναι "καλό"? Περιμένω την tomahawk γι' αυτό ρωτάω... Οπως ειπε ο @mpokwsths. Το προηγουμενο ειναι σε 1.0.0.6 ακομα. 33 λεπτά πριν, ssd93 είπε Το παράπονο μου προς την AMD είναι πως ακόμα και με zen2 θα είναι πίσω ακόμα και από τους υπάρχοντες ήδη τις Intel, όσον αφορά το IPC. Aπο οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης, μαλλον η Intel ειναι πισω απο τα Ρυζια. 1
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IoaZ είπε Ανέβασα κατά ένα και δοκίμασε άμα δουλεύει σωστά. Στο τέλος τσέκαρε άμα είσαι ταχύτερος από το κανονικό setup σου. Shock... Έβγαλε CBr15 (-30pts), CBr20 (+50pts), IBT-AVX V.Hi 10 loops (εκεί με 8 μου κόλλησε στην 1η...). ΑIDA64, δείχνει μια μικρή βελτίωση (τίποτα συγκλονιστικό, αλλά σίγουρα βελτίωση). Ακολουθεί mega-stress-test, aka BFV. edit: Πίσω είχε η αχλάδα... Στα 10' παιγνιδιού έφαγα ένα ωραιότατο restart. Μπορεί να είναι θέμα της Insider (γιατί από προχτές που την έβαλα μου κάνει κάτι τέτοια κουλά, αλλά άντε τώρα ψάχνε). Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Πέτρος 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 55 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Shock... Έβγαλε CBr15 (-30pts), CBr20 (+50pts), IBT-AVX V.Hi 10 loops (εκεί με 8 μου κόλλησε στην 1η...). ΑIDA64, δείχνει μια μικρή βελτίωση (τίποτα συγκλονιστικό, αλλά σίγουρα βελτίωση). Ακολουθεί mega-stress-test, aka BFV. edit: Πίσω είχε η αχλάδα... Στα 10' παιγνιδιού έφαγα ένα ωραιότατο restart. Μπορεί να είναι θέμα της Insider (γιατί από προχτές που την έβαλα μου κάνει κάτι τέτοια κουλά, αλλά άντε τώρα ψάχνε). Εμένα πριν λίγο με κατέστρεψε η insider πράσινη οθόνη από το πουθενά, μου τα μάσησε όλα... αρκετά έπαιξα μαζί της πάω στην official.
nikos5800 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ssd93 είπε Μαζί σου φίλε μου έκανε πολύ δυνατή επιστροφή η AMD με Zen και Zen+. Το παράπονο μου προς την AMD είναι πως ακόμα και με zen2 θα είναι πίσω ακόμα και από τους υπάρχοντες ήδη τις Intel, όσον αφορά το IPC. Το αντίθετο, με βάση αυτά που ξέρουμε ο zen 2 θα έχει ένα 10% καλύτερο ipc από τους coffee lake και ίδια ρολόγια στους χρονισμους +την μισή κατανάλωση Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από nikos5800
Προτεινόμενες αναρτήσεις