akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Καλά αν καταφέρω να τις τρέξω όπως τις δικές σου μιλάμε για τρομερή διαφορά της τάξεως των 30fps στα minimum. Πραγματικά οτιδήποτε άλλο πέρα από bdie σε Ryzen είναι έγκλημα . Δεν ξερω ποια εκδοση του game χρησιμοποιεις εδω ειμαι με του θειου ,εχει διαφορα στα νουμερα με του demo ας πουμε ,κατεβαζω το Update του τωρα για να το ξανατρεξω να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλα επειδη η γραμμη μου ειναι για καλαματα μαλλον αυριο θα καταφερω να το τρεξω... Θεωρω οτι θα παιξουν στα 3600 και αν οχι εκει στα 3533Mhz ,απο 3466 και πανω οι διαφορες ειναι μικρες παντως. και η διαφορα με τον 2700x με 8c/16th στα 4250mhz ειναι αστεια στο αποτελεσμα ,1fps πανω, οτι παιρνεις στα ρυζια ειναι απο τις μνημες η συχνοτητα στην ουσια δεν δινει και πολλα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από akoinonitos
noFEARgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Δεν ξερω ποια εκδοση του game χρησιμοποιεις εδω ειμαι με του θειου ,εχει διαφορα στα νουμερα με του demo ας πουμε ,κατεβαζω το Update του τωρα για να το ξανατρεξω να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλα επειδη η γραμμη μου ειναι για καλαματα μαλλον αυριο θα καταφερω να το τρεξω... Θεωρω οτι θα παιξουν στα 3600 και αν οχι εκει στα 3533Mhz ,απο 3466 και πανω οι διαφορες ειναι μικρες παντως. Προσωπικά από update σε update ελάχιστες διάφορες είδα ειδικά στο κομμάτι του cpu. Από 76 έως 80 FPS είχα στα minimum με 3000 16/17/17/17 . Στα 4ghz είναι ο επεξεργαστής έτσι ;
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πέτυχα user reviews, που τις είχαν ξεψαχνίσει με Thaiphoon κλπ και τους εμφανίζονταν ως Β. Τώρα, αν όντως είχαν δίκιο, μαζί σου, δεν ξέρω παραπάνω. PV416G373C7K 8Gb B-Die exklusiv : Nein Achtung: Es gibt auch Hynix 8Gb CJR basierte Exemplare mit abw. Timings von 17-21-21 🤣🤣😂 Κωλογερμαναράδες Πέτρο, εφόσον έχεις T-Topology καλύτερα να στραφείς αλλού. Θα σου βγει πιο φτηνά... Dual Rank E-Die/D-Die. Δεν υποτίθεται ότι οι T-Topology τα πάνε καλύτερα με τις DR? Στα 2933 θα έχεις απόδοση > 3200, Αν πας και παραπάνω δε... https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01H3P99FG/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 https://www.amazon.com/gp/customer-reviews/R394OP5DXEX3NJ/ref=cm_cr_getr_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=B01H3P99FG Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από mpokwsths 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Προσωπικά από update σε update ελάχιστες διάφορες είδα ειδικά στο κομμάτι του cpu. Από 76 έως 80 FPS είχα στα minimum με 3000 16/17/17/17 . Στα 4ghz είναι ο επεξεργαστής έτσι ; yeap, και κατι ακομα στο cpu rendering εχεις χειροτερα νουμερα με Nvidia καρτα ,το γτ δεν το ξερω ,αλλα στο cpu game ειναι τα ιδια. 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Πέτυχα user reviews, που τις είχαν ξεψαχνίσει με Thaiphoon κλπ και τους εμφανίζονταν ως Β. Τώρα, αν όντως είχαν δίκιο, μαζί σου, δεν ξέρω παραπάνω. 3600cl16 cjr δεν υπαρχει ,3600cl19 ναι εκτως απο κατι 3400cl16 που ειναι d-dies ολα τα υπολοιπα 3400cl16 3466cl16 3600l16/17/18 ειναι bdies - bdies downbin @Πέτρος αυτος εχει τις 3600cl17 αλλα δεν ξερω τι cpu εχει ,δεν του ριχνεις κανα μηνυματακι Spoiler Πουλα την την ριμάδα την Taichi!!!! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από akoinonitos 2
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε όχι... Τόσο στραβή και ανάποδη να είναι? Επιπλέον, τόσο που την έχω θάψει εδώ μέσα, ποιός θα την πάρει? Βρήκα, λοιπόν, το παρακάτω προφίλ, μέσα στο χαμό: Ίδιες μνήμες και επεξεργαστής, αλλά άλλη μητρική. Το τρέχει με 1.385 και 1.1, του πάει μια χαρά. Το έβαλα με 1.41 και 1.1, το πήρε με τη μία, μπήκε κανονικά win, browsing κλπ οκ, επανεκκίνηση οκ. CBr15 ->ok (2x) CBr15X->ok (2x) CBr20->not ok Πέταξε επανεκκίνηση στο 2ο πέρασμα, προς το τέλος του. Ξεκίνησα βέβαια να τρώω κάτι τέτοια άκυρα από προχτές που έβαλα την Insider στα win... Θα κάνω 1-2 δοκιμές, τώρα, αλλά δεν το βλέπω. Ξανά διάβασμα στον οδηγό του TPU... Προτάσεις? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Πέτρος
50EuroUser Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πουλα την την ριμάδα την Taichi!!!! Αν και ήμουν Mega-MSI hater μετά απο 5-6 καμμένες AM2/AM3/AM3+ θα πω ότι είναι κρίμα να αγοράζει κάποιος σαβουρό Gigabyte και τις ακριβές Taichi / CH κτλ. η MSI με Tomahawk/Carbon/M7 κτλ τους έχει στείλει για ρίγανη και θρούμπη στο βουνό ... 2
IoaZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ε όχι... Τόσο στραβή και ανάποδη να είναι? Επιπλέον, τόσο που την έχω θάψει εδώ μέσα, ποιός θα την πάρει? Βρήκα, λοιπόν, το παρακάτω προφίλ, μέσα στο χαμό: Ίδιες μνήμες και επεξεργαστής, αλλά άλλη μητρική. Το τρέχει με 1.385 και 1.1, του πάει μια χαρά. Το έβαλα με 1.41 και 1.1, το πήρε με τη μία, μπήκε κανονικά win, browsing κλπ οκ, επανεκκίνηση οκ. CBr15 ->ok (2x) CBr15X->ok (2x) CBr20->not ok Πέταξε επανεκκίνηση στο 2ο πέρασμα, προς το τέλος του. Ξεκίνησα βέβαια να τρώω κάτι τέτοια άκυρα από προχτές που έβαλα την Insider στα win... Θα κάνω 1-2 δοκιμές, τώρα, αλλά δεν το βλέπω. Ξανά διάβασμα στον οδηγό του TPU... Προτάσεις? Ανέβασε μία το tcke μήπως και γίνουν σταθερές.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Πέτρος said: Ε όχι... Τόσο στραβή και ανάποδη να είναι? Επιπλέον, τόσο που την έχω θάψει εδώ μέσα, ποιός θα την πάρει? Μην τους ακούς, εγώ την παντρεύτηκα και δεν την αλλάζω, τουλάχιστον όχι στη διάρκεια ζωής του υπολογιστή αυτού. Πάντως όταν έρθει η B450 Tomahawk εννοείται ότι θα παίξω λίγο με τις μνήμες από το PC μου με αυτήν. Τώρα αν δω και βγάζει τίποτα τρελά 3466 C14..... Αλλά δεν το νομίζω. Προτάσεις, δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να ξεσφίξεις για να σταθεροποιηθούνε... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από GeorgeMan
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Μην τους ακούς, εγώ την παντρεύτηκα και δεν την αλλάζω, τουλάχιστον όχι στη διάρκεια ζωής του υπολογιστή αυτού. Πάντως όταν έρθει η B450 Tomahawk εννοείται ότι θα παίξω λίγο με τις μνήμες από το PC μου με αυτήν. Τώρα αν δω και βγάζει τίποτα τρελά 3466 C14..... Αλλά δεν το νομίζω. Προτάσεις, δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να ξεσφίξεις για να σταθεροποιηθούνε... εσυ εχεις x470 😛
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Προτάσεις, δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να ξεσφίξεις για να σταθεροποιηθούνε... Που να σταθεροποιηθούν; Στα 3333; Δεν είσαι σταθερός; Ή έχεις κόλλημα με τα 1,45V; Αν όχι πρέπει βήμα βήμα να βρεις τα κατάλληλα ProcODT / RTT. Όχι στο περίπου. Ακριβώς. Κάποιο είναι πιο σταθερό από τα άλλα σε χαμηλότερη τάση. 1 μήνα συνεχών δοκιμών μου είχε πάρει εμένα. Μην περιμένεις να τα βρεις όλα σε 3-4 μέρες. Και βάλε και το tRDWR = 7 όπως έχει και ο 1usmus στα DR B-Die 3333 με 1.39V.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, mpokwsths said: Που να σταθεροποιηθούν; Στα 3333; Δεν είσαι σταθερός; Ή έχεις κόλλημα με τα 1,45V; Αν όχι πρέπει βήμα βήμα να βρεις τα κατάλληλα ProcODT / RTT. Όχι στο περίπου. Ακριβώς. Κάποιο είναι πιο σταθερό από τα άλλα σε χαμηλότερη τάση. 1 μήνα συνεχών δοκιμών μου είχε πάρει εμένα. Μην περιμένεις να τα βρεις όλα σε 3-4 μέρες. Και βάλε και το tRDWR = 7 όπως έχει και ο 1usmus στα DR B-Die 3333 με 1.39V. Προφανώς και δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Θα τελειώσω δοκιμές με τα 3200 μέσα στη βδομάδα και μετά θα δοκιμάσω για 3333. Η αλήθεια είναι ότι τα φοβάμαι λίγο τα 1,45, πιο πολύ γιατί δουλεύω την υδρόψυξη με πολύ χαμηλές στροφές και δεν υπάρχει ροή αέρα στα dimmάκια τριγύρω... Για τα τεστ προφανώς και τα ανεβάζω, αλλά σε καθημερινή βάση δεν θα παίζουν έτσι. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από GeorgeMan
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Που να σταθεροποιηθούν; Στα 3333; Δεν είσαι σταθερός; Ή έχεις κόλλημα με τα 1,45V; Αν όχι πρέπει βήμα βήμα να βρεις τα κατάλληλα ProcODT / RTT. Όχι στο περίπου. Ακριβώς. Κάποιο είναι πιο σταθερό από τα άλλα σε χαμηλότερη τάση. 1 μήνα συνεχών δοκιμών μου είχε πάρει εμένα. Μην περιμένεις να τα βρεις όλα σε 3-4 μέρες. Και βάλε και το tRDWR = 7 όπως έχει και ο 1usmus στα DR B-Die 3333 με 1.39V. Στον Πετρο το λεει ρε @noFEARgr εδω ειναι με την εκδοση του demo αν θες κατεβαση την και τρεξτην για να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Στον Πετρο το λεει ρε 😊 Χα χα. Χρειάζομαι και άλλο καφέ μου φαίνεται. --------------------------- Η κωλο-MSI καλά θα κάνει να βγάλει κανένα σωστό BIOS. Μας έχει πηδήξει με το κωλο-AGESA-0.7.x.x.x Και δεν μπορώ και να βάλω και παλιότερο BIOS... το unofficial εργαλείο εκείνο μου βγάζει κάτι warnings. Δεν το ρισκάρω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Just now, mpokwsths said: 😊 Χα χα. Χρειάζομαι και άλλο καφέ μου φαίνεται. --------------------------- Η κωλο-MSI καλά θα κάνει να βγάλει κανένα σωστό BIOS. Μας έχει πηδήξει με το κωλο-AGESA-0.7.x.x.x Και δεν μπορώ και να βάλω και παλιότερο BIOS... το unofficial εργαλείο εκείνο μου βγάζει κάτι warnings. Δεν το ρισκάρω. Χαχαχα ούτε εγώ παρατήρησα τι ακριβώς είχες κάνει quote. Συνεννοηθήκαμε τέλος πάντων Άρα υπάρχει ένα timeframe από όταν έβαλε η MSI offset και πριν βγάλει τον νέο AGESA που είναι "καλό"? Περιμένω την tomahawk γι' αυτό ρωτάω...
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Βέβαια, το προηγούμενο από αυτό που λέει " Support new upcoming AMD cpu." είναι μια χαρά. 7C02v15 για την Tomahawk από ότι βλέπω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις