Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

Όρια Αγ. Δημητρίου - Αλίμου - Π. Φαλήρου (για λίγες ακόμα εμφανίσεις...).

Ο μόνος τρόπος να είμαι "σίγουρος", είναι να βγάλει 2 ωρίτσες BFV, στο εκάστοτε προφίλ που θα έχει "κάτσει".

Εν τω μεταξύ, οι διαθεσιμότητες στα περισσότερα μαγαζιά, είναι να γελάς.

Ε μην είσαι και εσύ βιαστικός το καλό πράγμα αργεί να γίνει :D κοιτα και στα του εξωτερικού μήπως βρεις τπτ σε καλή τιμή...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από περιέργεια, και μόνο...

https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pv416g373c7k-viper-4-series-16gb-2x8gb-ddr4-3700mhz-black-red-dual-kit-p-PER.559338

Έχει κάποιος ιδέα τι είναι τούτο (πέρα από κακάσχημο)?

Άκυρο, μάλλον...για CJR δείχνει.

Φαίνεται να πηγαίνει 3200/16 άνετα, σε Asrock, αλλά όχι στην X370 Taichi...fml

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ο μόνος τρόπος να είμαι "σίγουρος", είναι να βγάλει 2 ωρίτσες BFV, στο εκάστοτε προφίλ που θα έχει "κάτσει".

Φερνω ενισχυσεις με ενα παιδι που εχω απο Αθηνα. Να δουμε μηπως μπορειτε να βρεθειτε να το κανονισετε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
53 minutes ago, Πέτρος said:

Κοντά μου βρίσκεσαι. Έχω τις HX436C17PB3A που ανέφερες παραπάνω, τρέχουν 3466/16-15-δενθυμαμαι στα 1.4v πάνω σε b450, οπότε αν μη τι άλλο περιμένω να τρέξουν τόσο και στην taichi σου. Αν θες μπορούμε να συνεννοηθούμε να περάσω να τις δεις πως τρέχουν πάνω στην μητρική σου.

53 minutes ago, Πέτρος said:

Κοντά μου βρίσκεσαι. Έχω τις HX436C17PB3A που ανέφερες παραπάνω, τρέχουν 3466/16-15-δενθυμαμαι στα 1.4v πάνω σε b450, οπότε αν μη τι άλλο περιμένω να τρέξουν τόσο και στην taichi σου. Αν θες μπορούμε να συνεννοηθούμε να περάσω να τις δεις πως τρέχουν πάνω στην μητρική σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω Posts στο νήμα του DRAM Tool στο overclock.net και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Το κιτ μου σε 3133-3200, με καλά timings, με 1ης γενιά Ryzen, με οποιαδήποτε σχεδόν μητρική, ακόμα και τις μκρές Asrock...εκτός από τις Taichi.

Τόσο, πια?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Αυτό το b450 με τσάκισε...

Στέλνω ΡΜ.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Από περιέργεια, και μόνο...

https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pv416g373c7k-viper-4-series-16gb-2x8gb-ddr4-3700mhz-black-red-dual-kit-p-PER.559338

Έχει κάποιος ιδέα τι είναι τούτο (πέρα από κακάσχημο)?

https://www.skroutz.gr/s/9824734/Patriot-Viper-4-Series-16GB-DDR4-3733MHz-PV416G373C7K.html

image.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε

Ναι, τις είδα και παραπάνω...

Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον πλέον δεν είναι b-dies αλλά CJR (όσο πρόβλημα μπορεί να θεωρηθεί αυτό).

Δεν είμαι περίεργος...η μητρική μου με φοβίζει.

1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Δυστυχως η διαθεσιμοτητα ειναι πραγματικα 0

Τις έχει το e-shop άμεσα διαθέσιμες (έτσι λέει, τουλάχιστον) και σε αποδεκτή τιμή.

Από τα specs που δείχνει, όμως, CJR.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ναι, τις είδα και παραπάνω...

Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον πλέον δεν είναι b-dies αλλά CJR (όσο πρόβλημα μπορεί να θεωρηθεί αυτό).

Δεν είμαι περίεργος...η μητρική μου με φοβίζει.

Τις έχει το e-shop άμεσα διαθέσιμες (έτσι λέει, τουλάχιστον) και σε αποδεκτή τιμή.

Από τα specs που δείχνει, όμως, CJR.

Μπα, τα 3600/16 ειναι b-dies. Τα b-dies ξεκινανε με 3200/14 και μετα για καθε ενα multiplier που ανεβαινεις, ανεβαινεις και στο CL

• Like 1
Δημοσ.

Πέτυχα user reviews, που τις είχαν ξεψαχνίσει με Thaiphoon κλπ και τους εμφανίζονταν ως Β.

Τώρα, αν όντως είχαν δίκιο, μαζί σου, δεν ξέρω παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Παίζει να κανείς το εξής ; Αν έχεις το shadow of tomb raider να τρέξεις τον 2700χ σαν 6core/12 threads  στα 4ghz και τις μνήμες σου όπως τις έχεις . Θέλω να δω τι περίπου βελτίωση θα δω . Φυσικά αν έχεις χρόνο δεν είναι κάτι απαραίτητο . 

Εισαι ετοιμος, ειναι σε 1080p highest present ,αν θες καποια συγκεκριμενα settings η αλλη αναλυση μου λες

447881899_sottr4gz6coreramov.png.4cec54a9f0f7c763ef7a28a813a15d6e.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Εισαι ετοιμος

447881899_sottr4gz6coreramov.png.4cec54a9f0f7c763ef7a28a813a15d6e.png

Καλά αν καταφέρω να τις τρέξω όπως τις δικές σου μιλάμε για τρομερή διαφορά της τάξεως των 30fps στα minimum. Πραγματικά οτιδήποτε άλλο πέρα από bdie σε Ryzen είναι έγκλημα .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...