birel-motosport Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, tazio είπε με ποιόν επεξεργαστή είσαι; 2700x
Tenshi Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, birel-motosport είπε 2700x Είναι θέμα ημερών να βγεί bios με το καινούριο agesa.Υπομονή... 3
tazio Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, birel-motosport είπε 2700x έχω την ίδια μητρική αλλά έχω τον 2600Χ , το pbo δεν δουλεύει και έτσι έχασα 100 mhz (απο 4250mhz σε 4150mhz ), Αλλά παρατήρησα στο ryzen master ότι το EDC ήταν στο 99% με το νεο bios. Αυτό που έκανα, δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=eooTin5GMN4 , μου επανέφερε τον επεξεργαστή στα 4250. Κάνε μια δοκιμή μέχρι το καινούργιο bios. 1
akoinonitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, tazio είπε έχω την ίδια μητρική αλλά έχω τον 2600Χ , το pbo δεν δουλεύει και έτσι έχασα 100 mhz (απο 4250mhz σε 4150mhz ), Αλλά παρατήρησα στο ryzen master ότι το EDC ήταν στο 99% με το νεο bios. Αυτό που έκανα, δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=eooTin5GMN4 , μου επανέφερε τον επεξεργαστή στα 4250. Κάνε μια δοκιμή μέχρι το καινούργιο bios. Μιλάς για ένα πυρήνα η για όλους τους πυρήνες στα 4250?
tazio Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μιλάς για ένα πυρήνα η για όλους τους πυρήνες στα 4250? Όχι όλοι ταυτόχρονα, μην τα θέλουμε όλα δικά μας...από τυφλός καλύτερα μονόφθαλμος, υπομονή για το επόμενο bios.
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Άμα οι 2ης γενιάς πάνε για Ιούνη-Ιούλη, έχουμε καιρό ακόμα. 1
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Άμα οι 2ης γενιάς πάνε για Ιούνη-Ιούλη, έχουμε καιρό ακόμα. Να ηξερες ποσο χαρουμενος θα ειναι ο 1400 με αυτο... Αλλα δεν του το εχω ανακοινωσει ακομα... Οοοχι, θα σκασει η ανακοινωση την επομενη εβδομαδα που θα τον βαλω παλι να περασει απο μελια και τα συναφη να παρει 2πλη χαρα Εχετε κατι αλλο να προτεινετε που ειναι σχετικα ευκολα διαθεσιμο? Θυμιζω ειχα δοκιμασει μελι, αφρο ξυρισματος, αντηλιακο, κανονικες παστες, αερα κοπανιστο, Colgate, σαμπουαν. Σκεφτομουνα για σιλικονη, αλλα δεν ξερω πως θα δουλεψει ακριβως. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από kostas_anes
Fp84 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Να ηξερες ποσο χαρουμενος θα ειναι ο 1400 με αυτο... Αλλα δεν του το εχω ανακοινωσει ακομα... Οοοχι, θα σκασει η ανακοινωση την επομενη εβδομαδα που θα τον βαλω παλι να περασει απο μελια και τα συναφη να παρει 2πλη χαρα Εχετε κατι αλλο να προτεινετε που ειναι σχετικα ευκολα διαθεσιμο? Θυμιζω ειχα δοκιμασει μελι, αφρο ξυρισματος, αντηλιακο, κανονικες παστες, αερα κοπανιστο, Colgate, σαμπουαν. Σκεφτομουνα για σιλικονη, αλλα δεν ξερω πως θα δουλεψει ακριβως. Μια παραγγελία απο εμένα , παριζάκι ( οποίο νάνε ) , πατάτα και κανένα αγγουράκι για την δροσιά
RTW4ever Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 52 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Να ηξερες ποσο χαρουμενος θα ειναι ο 1400 με αυτο... Αλλα δεν του το εχω ανακοινωσει ακομα... Οοοχι, θα σκασει η ανακοινωση την επομενη εβδομαδα που θα τον βαλω παλι να περασει απο μελια και τα συναφη να παρει 2πλη χαρα Εχετε κατι αλλο να προτεινετε που ειναι σχετικα ευκολα διαθεσιμο? Θυμιζω ειχα δοκιμασει μελι, αφρο ξυρισματος, αντηλιακο, κανονικες παστες, αερα κοπανιστο, Colgate, σαμπουαν. Σκεφτομουνα για σιλικονη, αλλα δεν ξερω πως θα δουλεψει ακριβως. Κρέμα προδέρμ ή άλλη βρεφική, και άμα είσαι πολύ μερακλής... αντρικά σωματικά υγρά. 😀😁😁😪 1
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Να ηξερες ποσο χαρουμενος θα ειναι ο 1400 με αυτο... Αλλα δεν του το εχω ανακοινωσει ακομα... Οοοχι, θα σκασει η ανακοινωση την επομενη εβδομαδα που θα τον βαλω παλι να περασει απο μελια και τα συναφη να παρει 2πλη χαρα Εχετε κατι αλλο να προτεινετε που ειναι σχετικα ευκολα διαθεσιμο? Θυμιζω ειχα δοκιμασει μελι, αφρο ξυρισματος, αντηλιακο, κανονικες παστες, αερα κοπανιστο, Colgate, σαμπουαν. Σκεφτομουνα για σιλικονη, αλλα δεν ξερω πως θα δουλεψει ακριβως. Βάλτου μια κρέπα από Butlers μαζί με μια μπάλα παγωτό από Caravel να στρώσουν όλα
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Βάλτου μια κρέπα από Butlers Eσυ καπου με ξερεις.... Spoiler Συμβαίνει τώρα... Φαντάσου μόνο πόσα χρόνια την βγάζω εκεί και πόσα 20λεπτα έχουν πάρει από εμένα φιλοδώρημα τα παιδιά 😂😂 Στο σοβαρο offtopic τωρα, καμια κρεμα που ανεφερε ο RTW θα ηταν καλη ιδεα, οποτε #offtopic_off Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από kostas_anes
DEADLAZARUS Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Eσυ καπου με ξερεις.... Στο σοβαρο offtopic τωρα, καμια κρεμα που ανεφερε ο RTW θα ηταν καλη ιδεα, οποτε #offtopic_off Προτείνω black forest🤣...
akoinonitos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Eσυ καπου με ξερεις.... Στο σοβαρο offtopic τωρα, καμια κρεμα που ανεφερε ο RTW θα ηταν καλη ιδεα, οποτε #offtopic_off Biofreeze φίλε γ@μ@ει... 1
birel-motosport Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν και που έχει το κουμπί flashback @@ δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος ότι αναγράφουν οι οδηγίες κάνω οπότε τι κάνουμε?? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από birel-motosport 1
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Λοιπόν και που έχει το κουμπί flashback @@ δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος ότι αναγράφουν οι οδηγίες κάνω οπότε τι κάνουμε?? Eχεις 2 επιλογες οπως το βλεπω. H 1η ειναι αυτη εδω https://forum-en.msi.com/index.php?topic=302638.0 Η 2η ειναι βρισκομαστε καπου μιας και βλεπω οτι εισαι απο Πατρα και στο φλασαρω εγω γιατι εχω EEPROM programmer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις