Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

2700x

έχω την ίδια μητρική αλλά έχω τον 2600Χ , το pbo δεν δουλεύει και έτσι έχασα 100 mhz (απο 4250mhz σε 4150mhz ), Αλλά παρατήρησα στο ryzen master ότι το EDC ήταν στο 99% με το νεο bios. Αυτό που έκανα, δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=eooTin5GMN4 , μου επανέφερε τον επεξεργαστή στα 4250. Κάνε μια δοκιμή μέχρι το καινούργιο bios.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tazio είπε

έχω την ίδια μητρική αλλά έχω τον 2600Χ , το pbo δεν δουλεύει και έτσι έχασα 100 mhz (απο 4250mhz σε 4150mhz ), Αλλά παρατήρησα στο ryzen master ότι το EDC ήταν στο 99% με το νεο bios. Αυτό που έκανα, δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=eooTin5GMN4 , μου επανέφερε τον επεξεργαστή στα 4250. Κάνε μια δοκιμή μέχρι το καινούργιο bios.

Μιλάς για ένα πυρήνα η για όλους τους πυρήνες στα 4250?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μιλάς για ένα πυρήνα η για όλους τους πυρήνες στα 4250?

Όχι όλοι ταυτόχρονα, μην τα θέλουμε όλα δικά μας...από τυφλός καλύτερα μονόφθαλμος, υπομονή για το επόμενο bios.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Άμα οι 2ης γενιάς πάνε για Ιούνη-Ιούλη, έχουμε καιρό ακόμα.

Να ηξερες ποσο χαρουμενος θα ειναι ο 1400 με αυτο...
Αλλα δεν του το εχω ανακοινωσει ακομα... Οοοχι, θα σκασει η ανακοινωση την επομενη εβδομαδα που θα τον βαλω παλι να περασει απο μελια και τα συναφη να παρει 2πλη χαρα :)

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε που ειναι σχετικα ευκολα διαθεσιμο? Θυμιζω ειχα δοκιμασει μελι, αφρο ξυρισματος, αντηλιακο, κανονικες παστες, αερα κοπανιστο, Colgate, σαμπουαν.

Σκεφτομουνα για σιλικονη, αλλα δεν ξερω πως θα δουλεψει ακριβως.

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Αλλα δεν του το εχω ανακοινωσει ακομα... Οοοχι, θα σκασει η ανακοινωση την επομενη εβδομαδα που θα τον βαλω παλι να περασει απο μελια και τα συναφη να παρει 2πλη χαρα :)

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε που ειναι σχετικα ευκολα διαθεσιμο? Θυμιζω ειχα δοκιμασει μελι, αφρο ξυρισματος, αντηλιακο, κανονικες παστες, αερα κοπανιστο, Colgate, σαμπουαν.

Μια παραγγελία απο εμένα , παριζάκι ( οποίο νάνε ) , πατάτα  και κανένα αγγουράκι για την δροσιά 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Κρέμα προδέρμ ή άλλη βρεφική, και άμα είσαι πολύ μερακλής... αντρικά σωματικά υγρά.

😀😁😁😪

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Βάλτου μια κρέπα από Butlers μαζί με μια μπάλα παγωτό από Caravel να στρώσουν όλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Βάλτου μια κρέπα από Butlers

Eσυ καπου με ξερεις.... :P

Spoiler

Συμβαίνει τώρα...
Φαντάσου μόνο πόσα χρόνια την βγάζω εκεί και πόσα 20λεπτα έχουν πάρει από εμένα φιλοδώρημα τα παιδιά 😂😂
image.png.99780328ad6b0310b96ea63d7f71690f.png

Στο σοβαρο offtopic τωρα, καμια κρεμα που ανεφερε ο RTW θα ηταν καλη ιδεα, οποτε #offtopic_off

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Στο σοβαρο offtopic τωρα, καμια κρεμα που ανεφερε ο RTW θα ηταν καλη ιδεα, οποτε #offtopic_off

Προτείνω black forest🤣...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Biofreeze φίλε γ@μ@ει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν και που έχει το κουμπί flashback @@  δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος ότι αναγράφουν οι οδηγίες κάνω

οπότε τι κάνουμε??

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Λοιπόν και που έχει το κουμπί flashback @@  δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος ότι αναγράφουν οι οδηγίες κάνω

οπότε τι κάνουμε??

Eχεις 2 επιλογες οπως το βλεπω. 
H 1η ειναι αυτη εδω https://forum-en.msi.com/index.php?topic=302638.0

Η 2η ειναι βρισκομαστε καπου μιας και βλεπω οτι εισαι απο Πατρα και στο φλασαρω εγω γιατι εχω EEPROM programmer.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...