Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ 1440 σε 11... Σε 1080, έχω 64... Εδώ, ναι...οι διαφορές είναι τεράστιες, στα πάντα...50+% σε 1080, κάπου 26-27% σε 1440 Να υποθέσω ότι σε DX12 το demo build φτύνει στα μούτρα τους AMD επεξεργαστές και σε DX11 τους ρίχνει κι όλα τα υπόλοιπα σωματικά υγρά? Μιλάμε για Bench για αξιόπιστα συμπεράσματα...όχι αστεία... Full cpu b-neck ακόμα και σε 1440p, ακόμα και σε DX12. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Πέτρος
akoinonitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ξανα κατεβσα το demo θειος Vesrion DEMO Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από akoinonitos 2
kostas_anes Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Το θειος τι ειναι, επειδη εχω χασει λιγο την συζητηση ? Kαι δεν νομιζω πως θελει καποιος να δει bench με 480/1400, μιας και δεν συγκρινονται με αυτα που τρεχετε εσεις...
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Το θειος τι ειναι, επειδη εχω χασει λιγο την συζητηση ? Kαι δεν νομιζω πως θελει καποιος να δει bench με 480/1400, μιας και δεν συγκρινονται με αυτα που τρεχετε εσεις... Βάλε ρε, μερικοί ψήνονται για μικρά ρύζια
renaxan Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις ανακοίνωσαν ότι θα ανακοινώσουν νέα ρύζια ! 😂 Υπομονή και κουράγιο μας μέχρι τις 27/05/2019!! COMPUTEX - 2019 - AMD President and CEO Dr. Lisa Su https://www.computextaipei.com.tw/en_US/news/info.html?id=6994382A4DFCD609&totalCount=35¤tRow=1 8
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Παράγγειλα μόλις έναν 2600 (non-X), μια B450 Tomahawk και μία Arctic Freezer 34 για το δεύτερο PC. Θα συνδυαστούν με υπάρχοντα Gigabyte 1060/3GB, Samsung 860 EVO 500GB, καθώς και 8GB RAM RipjawsV 2666 C15. Κουτί λέω να πάρω αυτό ή αυτό και να κοτσάρω τα 2x14cm Thermaltake Riing (blue) μπροστά, που επίσης ήδη έχω από το main build. Νομίζω θα προτιμήσω το πρώτο λόγω Airflow, το τζάμι κόβει όσο να ναι... τι λέτε; Προοπτική να μείνουν έτσι στο δεύτερο PC και να συνταξιοδοτηθεί το i3-2120 που είναι τώρα εκεί, και σε κάνα χρόνο με το καλό αν είναι καλύτεροι οι 3xxx, να βάλω τον 2700X μου στο δεύτερο και να στηθεί ένα φτηνιάρικο τρίτο με τον 2600 για την τηλεόραση (τώρα εκεί έχει έναν Celeron G530, δε τολμάω να αγοράσω 4K tv με δαύτον!) Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. 6
akoinonitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Παράγγειλα μόλις έναν 2600 (non-X), μια B450 Tomahawk και μία Arctic Freezer 34 για το δεύτερο PC. Θα συνδυαστούν με υπάρχοντα Gigabyte 1060/3GB, Samsung 860 EVO 500GB, καθώς και 8GB RAM RipjawsV 2666 C15. Κουτί λέω να πάρω αυτό ή αυτό και να κοτσάρω τα 2x14cm Thermaltake Riing (blue) μπροστά, που επίσης ήδη έχω από το main build. Νομίζω θα προτιμήσω το πρώτο λόγω Airflow, το τζάμι κόβει όσο να ναι... τι λέτε; Προοπτική να μείνουν έτσι στο δεύτερο PC και να συνταξιοδοτηθεί το i3-2120 που είναι τώρα εκεί, και σε κάνα χρόνο με το καλό αν είναι καλύτεροι οι 3xxx, να βάλω τον 2700X μου στο δεύτερο και να στηθεί ένα φτηνιάρικο τρίτο με τον 2600 για την τηλεόραση (τώρα εκεί έχει έναν Celeron G530, δε τολμάω να αγοράσω 4K tv με δαύτον!) Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. το πρωτο θα εχει καλυτερο airflow ισχυει 1
weros Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας εντόπισα αυτό με 12 πύρινο επεξεργαστή σε benchmark είναι am4 όποτε ίσως αληθεύουν αυτά που έλεγε ο adored tv εν αναμονή για να τους δούμε από κοντά Πηγή Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από weros
kostas_anes Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, weros είπε Γεια σας εντόπισα αυτό με 12 πύρινο επεξεργαστή σε benchmark είναι am4 όποτε ίσως αληθεύουν αυτά που έλεγε ο adored tv εν αναμονή για να τους δούμε από κοντά Πηγή To συγεκριμενο εχει βγει εδω και 2 μηνες 3
birel-motosport Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-GAMING-PRO-CARBON-AC καλησπέρα είμαι ένα κλικ πριν στείλω e-mail στην msi και τους βρίζω και εξηγούμαι μετά από ένα format είχα πρόβλημα με το ενσωματωμένο wi-fi σην μητρική ,οπότε λέω δεν χάνουμε κάτι ας βάλουμε το καινούργιο bios μήπως και υπάρχει κάποια αλλαγή και έτσι έκανα. φυσικά όπως κοίταξα το site της msi δεν αναγράφεται ότι το τελευταίο bios έχει και το νέο agesa μέσα.........!!!!!! τα αποτελέσματα γνωστά δεν δουλεύει σωστά το pbo και ο επεξεργαστής δεν πιάνει τις συχνότητες που ειχε , η ερώτηση που θέλω να κανω είναι επειδή αυτή η μητρική έχει bios flashback μπορώ να περάσω το προηγούμενο που είχα????
kostas_anes Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, birel-motosport είπε https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-GAMING-PRO-CARBON-AC καλησπέρα είμαι ένα κλικ πριν στείλω e-mail στην msi και τους βρίζω και εξηγούμαι μετά από ένα format είχα πρόβλημα με το ενσωματωμένο wi-fi σην μητρική ,οπότε λέω δεν χάνουμε κάτι ας βάλουμε το καινούργιο bios μήπως και υπάρχει κάποια αλλαγή και έτσι έκανα. φυσικά όπως κοίταξα το site της msi δεν αναγράφεται ότι το τελευταίο bios έχει και το νέο agesa μέσα.........!!!!!! τα αποτελέσματα γνωστά δεν δουλεύει σωστά το pbo και ο επεξεργαστής δεν πιάνει τις συχνότητες που ειχε , η ερώτηση που θέλω να κανω είναι επειδή αυτή η μητρική έχει bios flashback μπορώ να περάσω το προηγούμενο που είχα???? 1ον. Τα νεα CPU απο την αρχη του AM4, νεο ΑGESA χρειαζονται για να τα δει οποιαδηποτε μητρικη. 2ον. Εστω οτι δεν το ειδες, ψαχτο και λιγο σε κανα φορουμ . Στο συγκεκριμενο θεμα το εχω αναφερει τουλαχιστον καμια 10αρια φορες. 3ον. Λογικα μεσω flashback μπορει να γινει, αλλιως ετοιμασου ψυχολογικα για μια βαρετη διαδικασια. 4ον. Γιατι ειπαμε πως η B450 εχει BIOS flashback ενω η X470 μου δεν εχει? Να πω οτι δεν ηταν και η 2 καλυτερη High end μητρικη της MSI παει στο καλο...
birel-motosport Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kostas_anes είπε 1ον. Τα νεα CPU απο την αρχη του AM4, νεο ΑGESA χρειαζονται για να τα δει οποιαδηποτε μητρικη. 2ον. Εστω οτι δεν το ειδες, ψαχτο και λιγο σε κανα φορουμ . Στο συγκεκριμενο θεμα το εχω αναφερει τουλαχιστον καμια 10αρια φορες. 3ον. Λογικα μεσω flashback μπορει να γινει, αλλιως ετοιμασου ψυχολογικα για μια βαρετη διαδικασια. 4ον. Γιατι ειπαμε πως η B450 εχει BIOS flashback ενω η X470 μου δεν εχει? Να πω οτι δεν ηταν και η 2 καλυτερη High end μητρικη της MSI παει στο καλο... Κώστα διάβασα ότι έχουν πρόβλημα τα νέα agesa έχω διαβάσει που το γράφεις πολλές φορές απλώς όταν κοίταξα την περιγραφή του bios δεν το έγραφε όπως το έγραφε πιο κάτω σε άλλα bios λίγο και ότι ψάχνω να βρω τη λύση με το wi-fi δεν πήγε στο μυαλό μου ότι τα νεα cpu είναι ο νέος agesa Έχει πάρα πολύ λίγες πληροφορίες το manual σχετικά με το bios flashback. Είναι σίγουρο ότι μπορεί να αλλάξει και το agesa στο flashback Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από birel-motosport
kostas_anes Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, birel-motosport είπε Κώστα διάβασα ότι έχουνε πρόβλημα τα νέα agesa έχω διαβάσει που το γράφεις πολλές φορές απλώς όταν κοίταξα την περιγραφή του bios δεν το έγραφε όπως το έγραφε πιο κάτω σε άλλα bios λίγο και ότι ψάχνω να βρω τη λύση με το wi-fi δεν πήγε στο μυαλό μου ότι τα νεα cpu είναι ο νέος agesa Έχει πάρα πολύ λίγες πληροφορίες το manual σχετικά με το bios flashback. Είναι σίγουρο ότι μπορεί να αλλάξει και το agesa στο flashback Οχι δεν ειναι, γι αυτο λεω "λογικα". Το δοκιμαζεις και βλεπεις. Βλεπεις η MSI φροντισε στην B450 Carbon να βαλει, αλλα στην X470 Carbon να το αφησει εκτος, οποτε εχω 0 εμπειρια 1
tazio Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, birel-motosport είπε https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-GAMING-PRO-CARBON-AC καλησπέρα είμαι ένα κλικ πριν στείλω e-mail στην msi και τους βρίζω και εξηγούμαι μετά από ένα format είχα πρόβλημα με το ενσωματωμένο wi-fi σην μητρική ,οπότε λέω δεν χάνουμε κάτι ας βάλουμε το καινούργιο bios μήπως και υπάρχει κάποια αλλαγή και έτσι έκανα. φυσικά όπως κοίταξα το site της msi δεν αναγράφεται ότι το τελευταίο bios έχει και το νέο agesa μέσα.........!!!!!! τα αποτελέσματα γνωστά δεν δουλεύει σωστά το pbo και ο επεξεργαστής δεν πιάνει τις συχνότητες που ειχε , η ερώτηση που θέλω να κανω είναι επειδή αυτή η μητρική έχει bios flashback μπορώ να περάσω το προηγούμενο που είχα???? με ποιόν επεξεργαστή είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις