Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 10 minutes ago, kostas_anes said: Δεν ξερω. Σε ASRock και MSI σιγουρα παντως. Στις αλλες δεν εχω ψαξει να σου πω. Νομιζω πως ναι ομως. Βασικα ο Athlon γενικα ξεκλειδωθηκε και κανεις και multiplier OC πλεον. Το λεω γιατι ανεφερες μονο το mem oc Όχι παντού, σε 3-4 συγκεκριμένες low end διάβασα ότι ξεκλειδώθηκε. Ισχύει αυτό; Το λέει κάπου;
EddieObscurant Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, kostas_anes είπε O Αthlon με τα τελευταια BIOS πηρε memory OC. εχεις κανα λινκ γιατι δεν το χω διαβάσει πουθενά αυτό
kostas_anes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε εχεις κανα λινκ γιατι δεν το χω διαβάσει πουθενά αυτό Λινκ δεν σου εχω, σου μεταδιδω την εμπειρια μου ομως. H RAM ετρεχε σε XMP παραδοξως. Δεν ξερω αν ηταν απο λαθος, η επιτιδευμενο. Τωρα αν ηταν το BIOS το συγκεκριμενο η γενικα υποστηριζεται δεν ξερω, γιατι δεν τον εχω δοκιμασει με αλλο ΒΙΟS η σε αλλη μητρικη περαν της HDV. Αντε ρε μπαγασα @Sheogorath, ειχες δεν ειχες, μου τον γκαντεμιασες . Ο 1400 επαθε πανουκλα στο SoC και πεθαινει. To ΟC στις RAM πλεον σταθερο στα 1.175V και μονο. Το τι BSOD εφαγα μεχρι να καταλαβω οτι φταιει αυτο δεν λεγεται. Πιστευω με βγαζει μεχρι καλοκαιρακι ομως, οποτε ολα πανε κατα διαολου οπως σχεδιαζα. Οποτε παιδες SoC πανω απο 1.25V για bench και ProcODT ανω των 80, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ Π*ΥΣΤΗ ΛΟΓΟ! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από kostas_anes 1 1
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Λινκ δεν σου εχω, σου μεταδιδω την εμπειρια μου ομως. H RAM ετρεχε σε XMP παραδοξως. Δεν ξερω αν ηταν απο λαθος, η επιτιδευμενο. Τωρα αν ηταν το BIOS το συγκεκριμενο η γενικα υποστηριζεται δεν ξερω, γιατι δεν τον εχω δοκιμασει με αλλο ΒΙΟS η σε αλλη μητρικη περαν της HDV. Αντε ρε μπαγασα @Sheogorath, ειχες δεν ειχες, μου τον γκαντεμιασες . Ο 1400 επαθε πανουκλα στο SoC και πεθαινει. To ΟC στις RAM πλεον σταθερο στα 1.175V και μονο. Το τι BSOD εφαγα μεχρι να καταλαβω οτι φταιει αυτο δεν λεγεται. Πιστευω με βγαζει μεχρι καλοκαιρακι ομως, οποτε ολα πανε κατα διαολου οπως σχεδιαζα. Οποτε παιδες SoC πανω απο 1.25V για bench και ProcODT ανω των 80, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ Π*ΥΣΤΗ ΛΟΓΟ! Λογικο ρε συ, για αυτό στο είπα. 1.2 οριακά γιατί το 1.2~>1.22-1.25 και για bench 1.25~>1.28-1.3. Με 1.34 που έδινες έτρωγε κοντά 1.4. 2
kostas_anes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Λογικο ρε συ, για αυτό στο είπα. 1.2 οριακά γιατί το 1.2~>1.22-1.25 και για bench 1.25~>1.28-1.3. Με 1.34 που έδινες έτρωγε κοντά 1.4. Καλα, περα απο τον χαβαλε και την πλακα, το CPU αυτο εκτελει χρεη πειραματοζωου. Ξερεις, 1ο, 2ο εξαμηνο "Εισαγωγη στο ΑΜ4" φαση. Εχω πληρη γνωση των επιπτοσεων αυτων που κανω, γι αυτο και τα κανω αλλωστε. Δεν ξερω γιατι αλλα το να βρισκω τα ορια εχει την πλακα του. Υποθετω οτι γι αυτο και μου αρεσει το OC γενικοτερα. 1
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Καλα, περα απο τον χαβαλε και την πλακα, το CPU αυτο εκτελει χρεη πειραματοζωου. Ξερεις, 1ο, 2ο εξαμηνο "Εισαγωγη στο ΑΜ4" φαση. Εχω πληρη γνωση των επιπτοσεων αυτων που κανω, γι αυτο και τα κανω αλλωστε. Δεν ξερω γιατι αλλα το να βρισκω τα ορια εχει την πλακα του. Υποθετω οτι γι αυτο και μου αρεσει το OC γενικοτερα. Καλά, η εγγύηση σε καλύπτει από την στιγμή που μαδησε ο pci express controller. 1
kostas_anes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Καλά, η εγγύηση σε καλύπτει από την στιγμή που μαδησε ο pci express controller. Δεν μαδησε. Μαδημενος ηταν. Εχω φωτο απο το πρωτο bench που ετρεξα με αυτον, οτι τον ειχα παρει και παλι 8x lanes εδινε. Αλλο που το ειδα εναν χρονο μετα.... Γραμμη παραγωγης 2400G που ξεπεσε λεει xD. Απο την αλλη, θα μεινει στην μνημη μου (και σε καμια κουτα λογικα αν καει, η θα φαει κορνιζαρισμα), ως ο "πρωτος Ryzen (Summit Ridge) που εχει 8 PCI-E lanes απο εργοστασιο".
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δεν μαδησε. Μαδημενος ηταν. Εχω φωτο απο το πρωτο bench που ετρεξα με αυτον, οτι τον ειχα παρει και παλι 8x lanes εδινε. Αλλο που το ειδα εναν χρονο μετα.... Γραμμη παραγωγης 2400G που ξεπεσε λεει xD. Απο την αλλη, θα μεινει στην μνημη μου (και σε καμια κουτα λογικα αν καει, η θα φαει κορνιζαρισμα), ως ο "πρωτος Ryzen (Summit Ridge) που εχει 8 PCI-E lanes απο εργοστασιο". Δεν θα τον γυρίσεις πίσω; Να μου πεις, δεν είναι μεγάλο κόστος να τον κρατήσεις. Αλλά μπορείς.
kostas_anes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Δεν θα τον γυρίσεις πίσω; Να μου πεις, δεν είναι μεγάλο κόστος να τον κρατήσεις. Αλλά μπορείς. Nα τον γυρισω πισω γιατι? Την δουλεια του την κανει, συν οτι ειναι προσωρινος. Που να μπλεκεις τωρα με ταχυδρομεια, μαγαζια κτλ. Ισως να το κανω οταν παρω τον 3600 γιατι μπορει να καταληξει στο PC της κοπελας μου η κατι. 2
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Nα τον γυρισω πισω γιατι? Την δουλεια του την κανει, συν οτι ειναι προσωρινος. Που να μπλεκεις τωρα με ταχυδρομεια, μαγαζια κτλ. Ισως να το κανω οταν παρω τον 3600 γιατι μπορει να καταληξει στο PC της κοπελας μου η κατι. Αν μιλάμε για RMA δωρεάν γίνεται η όλη φάση και παίρνει 6 μέρες όποτε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου ελεύθερα κάντο 1
akoinonitos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Nα τον γυρισω πισω γιατι? Την δουλεια του την κανει, συν οτι ειναι προσωρινος. Που να μπλεκεις τωρα με ταχυδρομεια, μαγαζια κτλ. Ισως να το κανω οταν παρω τον 3600 γιατι μπορει να καταληξει στο PC της κοπελας μου η κατι. rma amd ,και ερχονται και τον παιρνουν απο το σπιτι σου. 2
kostas_anes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Παιδες, εχω κανει καμια 7αρια RΜΑ, τσιλ Ξερω πως δουλευει, don't worry. Απλως βαριεμαι να ασχοληθω, τιποτα το ιδιαιτερο. @akoinonitos Ειμαι λιγο ζωχαδιασμενος, οποτε εξηγα λιγο τι ειπες γιατι αν το καταλαβα ετσι οπως το διαβασα η AMD ανεβηκε λιγο παραπανω στην εκτιμηση μου.
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Λογικά τους εξηγείς ότι είναι πολλα τα μεταφορικά, σου δίνουν τον αριθμό λογαριασμού στην DHL, παίρνεις τη DHL και έρχεται το παίρνει από το σπίτι σου, την επόμενη είναι εκεί. 2 1
STORM1978 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Παίδες, πια είναι η καλύτερη msi b450 μητρική με μπάτζετ εκεί γύρω στα 130?
kostas_anes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, STORM1978 είπε Παίδες, πια είναι η καλύτερη msi b450 μητρική με μπάτζετ εκεί γύρω στα 130? Φυσικα και Tomahawk. Δεν υπαρχει αλλη. Αν και στα 130 εγω θα πηγαινα σε Gaming Pro X470 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις