Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, spy94 είπε

Offset.Αυτο είναι το θέμα μου (είχα σχολιάσει πριν κάνα δυο μέρες) ότι αλλά βάζω και άλλα δίνει η μητρική.Γενικα στοκ με ανοιχτό turbo (πιάνει 3.7) δίνει 1.5v + με κλειστό δίνει 1.2 στα 3.6 και για  3.7-4.1  δίνει ότι ρευμα θελει πάντα κοντά στο 1.4

ποσο Offset εχεις βαλει ρε συ ?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

1.425v συμφωνα με το hwinfo ,πως εκανες undervolt ? με Offset η manual και ταση ποση εβαλες?

Κάτσε κάτσε, με το cpu Vcore απο κάτω απο γράφει 1.32 (μεγιστο 1.35 δεν λέμε); Και μένα τα CpuZ και Hardware monitor διαβάζουν περίπου 1.39 στο 1.31 απο το bios. Το Vdd διαβάζει σωστά τα 1.31.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Κάτσε κάτσε, με το cpu Vcore απο κάτω απο γράφει 1.32 (μεγιστο 1.35 δεν λέμε); Και μένα τα CpuZ και Hardware monitor διαβάζουν περίπου 1.39 στο 1.31 απο το bios. Το Vdd διαβάζει σωστά τα 1.31.

διαβαζει σωστα με Manual ταση ,εγω νομιζω οτι του διαβαζει την στοκ ταση του 1600x χωρις να προσθετει το offset, αν μας πει τι ακριβως εχει βαλει θα καταλαβουμε

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ποσο Offset εχεις βαλει ρε συ ?

Αρνητικό έχω βάλει ρε παιδιά δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή γιατί λείπω.Θα επανέλθω αργότερα.

Νομίζω -0.1 αλλά δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

διαβαζει σωστα με Manual ταση ,εγω νομιζω οτι του διαβαζει την στοκ ταση του 1600x χωρις να προσθετει το offset, αν μας πει τι ακριβως εχει βαλει θα καταλαβουμε

Εμένα που έχει στοκ 1.18, του έχω βάλει offset +0.13~ το VDD διαβάζει 1.31, το Vcore διαβάζει 1.39 :P Τι τον ταίζω τελικά; Μπας και τρώει 1.4;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spy94 είπε

Αρνητικό έχω βάλει ρε παιδιά δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή γιατί λείπω.Θα επανέλθω αργότερα.

Νομίζω -0.1 αλλά δεν είμαι σίγουρος

η εχεις κανει λαθος και εχεις βαλει +0.1v η σου αλλαζει την ταση η μητρικη. Αν θυμαμαι καλα ο 1600x εχει 1.325v στοκ ταση ,αν βαλεις -0.1v θα πρεπει να σου δινει 1.225V αν +0.1V θα σου δινει 1.425v οπως φαινεται και στο Hwinfo ,τσεκαρε το και πες μας

1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Εμένα που έχει στοκ 1.18, του έχω βάλει offset +0.13~ το VDD διαβάζει 1.31, το Vcore διαβάζει 1.39 :P Τι τον ταίζω τελικά; Μπας και τρώει 1.4;

Να διαβαζεις μονο το Core Voltage (SVI2 TFN) απο το hwinfo ,μην διαβαζεις καμια μετρηση που προερχεται απο τους sensors της μητρικης και ειδικα στις Asus...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να το έχω βάλει στο + Αλλά ακόμη και όταν το δοκίμασα στο + ότι ήθελε διάβαζε.Και στο 9 όταν το έβαλα το ίδιο.Σαν να το έχω στο auto ένα πράγμα.Αλλα επειδή έτσι δουλειά δεν γίνεται όταν επιστρέψω θα ποσταρω ακριβώς τις περιπτώσεις.Και αν δεν βγει άκρη θα βάλω είτε ένα 1300χ πάνω είτε θα βάλω την pc mate που είναι κομπλέ για δοκιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Να στρώσουν τον κ.λο τους να βγάλουν BIOSs της προκοπής για την ΑΜ4 σειρά (1st gen mobos), που έτρεξαν να μου βγάλουν για τους επερχόμενους μπλε...μη χάσουν.

Έχουμε AGESA και νέους επεξεργαστές και ως συνήθως τα ζώα (τους) αργά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adtakhs είπε
Αναφορά σε κείμενο
I ask ASRock sales team, they confirm AMD 3000 (65w)series will be compatible with software update.

Φαντάζομαι οι 65δες είναι για την παραπάνω μικρούλα.

Θεωρώ δεδομένο ότι οι Taichi θέμα ακόμα και με 12/24 δεν θα έχουν.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έχουμε AGESA και νέους επεξεργαστές και ως συνήθως τα ζώα (τους) αργά.

Δεν το θες :)
Τrust me, στο λεω εγω που το εχω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Δεν το θες :)
Τrust me, στο λεω εγω που το εχω.

Δεν έχεις δουλέψει αρκετά Asrock, για αυτό το λες 😛

Πιο κάτω (σε κάποια θέματα), δεν έχει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Δεν έχεις δουλέψει αρκετά Asrock, για αυτό το λες 😛

Πιο κάτω (σε κάποια θέματα), δεν έχει.

Εναν χρονο τωρα ASRock ειχα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...