Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Για το power delivery το λέω περισσότερο 

Τοτε οντως BS. Ακομα και τα Α320 υποστηριζουν 105W CPU. Τωρα για OC, αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δε ξέρω αν το ανέφερε κανείς, αλλά είδα ένα άρθρο από το OC3D και έκανα και εγώ ένα σύντομο research, οι Β350 κατά πάσα πιθανότητα δε θα πάρουν BIOS Update, συνεπώς υποστήριξη για τη νέα γενιά Ryzen, εκτός και αν περίμενουν όλα τα κομμάτια και δώσουν επιλεκτικά στα 6/12 υποστήριξη μονο ανάλογα το TDP. 

Aυτο απο που προκύπτει? Αν το λενε γτ δεν εχει βγει για αυτες bios Update με τον νεο agesa ,ειναι ακυρο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Aυτο απο που προκύπτει? Αν το λενε γτ δεν εχει βγει για αυτες bios Update με τον νεο agesa ,ειναι ακυρο.

Λόγω των BIOS, ναι, ωστόσο δε βρίσκω το λινκ για να το βάλω, μπορεί και να το έσβησαν βέβαια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, IoaZ είπε
c6h bios
I do not advise to use a new bios.
thanks for the tests @PlotnikVA 

BIOS 6808 
Data Latency U0-U12 144.8ns
Inter-Core Latency 95.5ns

BIOS 6401 
Data Latency U0-U12 129.0ns
Inter-Core Latency 87.4ns

Nαι το ειχε αναφερει και πριν. Το νεο AGESA ειναι και επηρεαζει ολες τις μητρικες. 

• Like 1
Δημοσ.

Asrock X370 Killer SLI vs Msi B450M Mortar Titanium?

Εμφανησιακα αυτές οι δύο ταιριάζουν με το build εκτός αν έχουμε χάσει κάτι.Γνωμες?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spy94 είπε

Εμφανησιακα αυτές οι δύο ταιριάζουν με το build εκτός αν έχουμε χάσει κάτι.Γνωμες?

Αυτή https://www.skroutz.gr/s/15565265/MSI-B450-A-Pro.html ή η https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html είναι εκτός;

Απο τις δυο που ειπες, θα πήγαινα στην MSI.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spy94 είπε

Killer SLI = δεν προκειται να πας RAM πανω απο 2933. Σε φαση ο Χριστος ο ιδιος να ερθει να στις κλοκαρει.
Επισης εχει χειροτερο VRM.

Βασικα εχεις παρει ηδη την Mortar :P

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Αυτή https://www.skroutz.gr/s/15565265/MSI-B450-A-Pro.html ή η https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html είναι εκτός;

Απο τις δυο που ειπες, θα πήγαινα στην MSI.

Ξέρω Sheo απλά λόγω ανωτέρας βίας μια από τις παραπάνω μόνο.Ευχαριστω πολύ για την γνώμη σου πάντως.

1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Killer SLI = δεν προκειται να πας RAM πανω απο 2933. Σε φαση ο Χριστος ο ιδιος να ερθει να στις κλοκαρει.
Επισης εχει χειροτερο VRM.

Βασικα εχεις παρει ηδη την Mortar :P

Έχω πάει 3066 σε a320 ρε γατάκια (οχι stable εννοείται) :P

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, spy94 είπε

Ξέρω Sheo απλά λόγω ανωτέρας βίας μια από τις παραπάνω μόνο.Ευχαριστω πολύ για την γνώμη σου πάντως.

Έχω πάει 3066 σε a320 ρε γατάκια (οχι stable εννοείται) :P

Ευχαριστώ!!V

Kαι εγω εχω πιασει 3466 σε Α320 σταθερα μαλιστα, ισα ισα, λογω μικροτερων και "καθαροτερων" traces (1DPC και οχι Daisy Chain configuration) κλοκαρουν καλυτερα απο οτι αρκετες B/Χ μητρικες.

Το θεμα ειναι οτι η Killer SLI απλως δεν, ποτε και πουθενα. Εχει θεμα με τα traces

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Kαι εγω εχω πιασει 3466 σε Α320 σταθερα μαλιστα, ισα ισα, λογω μικροτερων και "καθαροτερων" traces (1DPC και οχι Daisy Chain configuration) κλοκαρουν καλυτερα απο οτι αρκετες B/Χ μητρικες.

Το θεμα ειναι οτι η Killer SLI απλως δεν, ποτε και πουθενα. Εχει θεμα με τα traces

Καλά και εγώ πήγα από 2400mhz χωρίς να πειράξω καθόλου timings,οπότε πιθανώς να ήταν λόγω μνημών,απλά δεν ασχολήθηκα.Στην τελική δεν περίμενα να πάει ούτε εκεί τόσο εύκολα.

Δεν περίμενα όμως τόσο πατάτα την asrock.Η γενικά έτσι παίζει το χ370? Πληροφοριακά ρωτάω,στην msi κλείσαμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσημη ανακοίνωση του Stadia από την Google, με custom Zen 2;
0*lDkI1SPaMrIdDoAX.png

Η υποστήριξη AVX 2 και η απουσία της Ίντελ από την λίστα συνεργατών, δείχνουν προς τα εκεί. ;)

Επεξ/σία από talos_2002
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, talos_2002 είπε

0*lDkI1SPaMrIdDoAX.png

Η υποστήριξη AVX 2 και η απουσία της Ίντελ από την λίστα συνεργατών, δείχνουν προς τα εκεί. ;)

Από τα ρολόγια και τα specs κάποιο custom soc είναι βασισμένο σε EPYC Rome και πολλαπλά vega56 με 2x8ρες HBM2 shared μνήμες.

PS. Εμάς τι μας νοιάζει δεν έρχεται Ελλάδα, αλλά και να έρθει σε εμάς τους plebs 200 ms latency έχει και 720p/60 downstream σε 15 Μbps σύνδεση (που ούτε αυτά δε πιάνουμε αρκετοί) .👿

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
14 ώρες πριν, talos_2002 είπε

0*lDkI1SPaMrIdDoAX.png

Ο επεξεργαστής ιντελ είναι αφού αναφέρει hypertheaded 

Avx2 υποστηρίζουν και οι zen/zen+ 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, talos_2002 είπε

0*lDkI1SPaMrIdDoAX.png

Ειναι επιβεβαιωμενο οτι θα ειναι σιγουρα AMD GPU. Μου εστειλε και email η AMD ;) 

Spoiler

image.png.9d7b4ed918633913db31ebdf217c1521.png

Το οποιο αντιστοιχα οδηγει εδω. 
https://www.amd.com/en/graphics/server-cloud-gaming?utm_source=pardot&utm_content=&utm_campaign=2019-3-19-2019-Announcements-Cloud_Streaming-en&utm_medium=email&utm_term=banner

Για CPU δεν βρηκα κατι ετσι που του εριξα μια γρηγορη ματια.

Στις 20/3/2019 στις 10:25 ΠΜ, spy94 είπε

Καλά και εγώ πήγα από 2400mhz χωρίς να πειράξω καθόλου timings,οπότε πιθανώς να ήταν λόγω μνημών,απλά δεν ασχολήθηκα.Στην τελική δεν περίμενα να πάει ούτε εκεί τόσο εύκολα.

Δεν περίμενα όμως τόσο πατάτα την asrock.Η γενικά έτσι παίζει το χ370? Πληροφοριακά ρωτάω,στην msi κλείσαμε :P

Φυσικα και οχι. Η συγκεκριμενη που ειπα ειναι προβληματικη. Η Gaming X που ειχα μια χαρα ηταν (μεχρι τα 3200MHz, μετα δεν ηθελε) και η Taichi που εχω κανει review παλι οκ ηταν σε μνημες.

Βεβαια τωρα με την Carbon καμια σχεση, αλλα δεν τις λες κακες. 

4 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Ο επεξεργαστής ιντελ είναι αφού αναφέρει hypertheaded 

Avx2 υποστηρίζουν και οι zen/zen+ 

To θεμα ειναι οτι το hyperthreading χρησιμοποιειται σαν ονομασια για το.... hyperthreading η SMT αναλογα την εταιρεια.
Δηλαδη τι θα εγραφε :P ? STM'ed?
Συν οτι αμα ηθελε να πει οτι υποστηριζει HT της Intel, θα εβλεπες ενα HyperThreading TM κτλ κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...