Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, demmian είπε τελικα μαλλον εφταιγε οτι ειχα στο bios perfomance enhancer lvl3 και ειχα πολυ ψηλα ρευματα. τωρα το εχω lvl2. μολις ετρεξα και ενα cinebench απο 1446 που ειχα , επσε στα 1390. ειναι μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις? Aρκετή σαν νούμερο,στην πράξη δεν θα δεις διαφορά θεωρητικά. 2
akoinonitos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, demmian είπε τελικα μαλλον εφταιγε οτι ειχα στο bios perfomance enhancer lvl3 και ειχα πολυ ψηλα ρευματα. τωρα το εχω lvl2. μολις ετρεξα και ενα cinebench απο 1446 που ειχα , επσε στα 1390. ειναι μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις? Έχεις δοκιμάσει να παίξεις μόνο με pro Και όχι με performance enhancer? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από akoinonitos
naruto14 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ήρθα και εγώ στην οικογένεια των Ryzen με τον 2600. Ερώτηση: Στο MSI Afterburner μου έχει για temps μόνο CPU1 Temperature. Φαντάζομαι δεν εννοεί μόνο τη θερμοκρασία του πρώτου πυρήνα έτσι? Γιατί το usage του πρώτου πυρήνα στα games ήταν χαμηλό, ενώ η θερμοκρασία έφτανε μέχρι τους 65 βαθμούς.
kostas_anes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, naruto14 είπε Ήρθα και εγώ στην οικογένεια των Ryzen με τον 2600. Ερώτηση: Στο MSI Afterburner μου έχει για temps μόνο CPU1 Temperature. Φαντάζομαι δεν εννοεί μόνο τη θερμοκρασία του πρώτου πυρήνα έτσι? Γιατί το usage του πρώτου πυρήνα στα games ήταν χαμηλό, ενώ η θερμοκρασία έφτανε μέχρι τους 65 βαθμούς. Το tdie μετραει.
nikpoth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Ήρθα και εγώ στην οικογένεια των Ryzen με τον 2600. Ερώτηση: Στο MSI Afterburner μου έχει για temps μόνο CPU1 Temperature. Φαντάζομαι δεν εννοεί μόνο τη θερμοκρασία του πρώτου πυρήνα έτσι? Γιατί το usage του πρώτου πυρήνα στα games ήταν χαμηλό, ενώ η θερμοκρασία έφτανε μέχρι τους 65 βαθμούς. Έχει και cpu temperature σκέτο. Τέρμα χαμηλά.
kostas_anes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, nikpoth είπε Έχει και cpu temperature σκέτο. Τέρμα χαμηλά. Αυτο μαλλον ειναι της μητρικης και μετραει το σοκετ. Ιδιαιτερα αν δεν παει πανω απο ~40.
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δεν μου έχει επιλογή για CPU Temperature σκέτο ούτε τέρμα κάτω. Άρα ουσιαστικά όπως είπα, βλέποντας τη θερμοκρασία του CPU1 είμαι καλυμμένος;
kostas_anes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, naruto14 είπε Δεν μου έχει επιλογή για CPU Temperature σκέτο ούτε τέρμα κάτω. Άρα ουσιαστικά όπως είπα, βλέποντας τη θερμοκρασία του CPU1 είμαι καλυμμένος; Ναι. 1
nikpoth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Η τελευταία έκδοση 4.6.0 νομίζω, κάτι πρόσθεσαν για ryzen. Για 2700χ σίγουρα, το έλεγε το changelog. Από εκεί και πέρα οι θερμοκρασίες σε όλους τους πυρήνες είναι στο περίπου, cloned.
kostas_anes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, nikpoth είπε Η τελευταία έκδοση 4.6.0 νομίζω, κάτι πρόσθεσαν για ryzen. Για 2700χ σίγουρα, το έλεγε το changelog. Από εκεί και πέρα οι θερμοκρασίες σε όλους τους πυρήνες είναι στο περίπου, cloned. Οι Ryzen μονο στο die εχουν αισθητηρα, δεν ειναι στο περιπου. Ειναι cloned Δεν μπορεις να μετρησεις ξεχωριστα καθε πυρηνα.
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, kostas_anes είπε Οι Ryzen μονο στο die εχουν αισθητηρα, δεν ειναι στο περιπου. Ειναι cloned Δεν μπορεις να μετρησεις ξεχωριστα καθε πυρηνα. Και όμως το xfr διαβαζει λένε εκατοντάδες αισθητήρες Ας τους δώσουν στο κοινό.
kostas_anes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Και όμως το xfr διαβαζει λένε εκατοντάδες αισθητήρες Ας τους δώσουν στο κοινό. Θα μπορουσε οντως να διαβαζει απο 100 read points και απλως να τα κανει average και να μας δινει αυτο. Εμεις παντως περα απο το Tdie δεν εχουμε και τιποτα αλλο
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δε ξέρω αν το ανέφερε κανείς, αλλά είδα ένα άρθρο από το OC3D και έκανα και εγώ ένα σύντομο research, οι Β350 κατά πάσα πιθανότητα δε θα πάρουν BIOS Update, συνεπώς υποστήριξη για τη νέα γενιά Ryzen, εκτός και αν περίμενουν όλα τα κομμάτια και δώσουν επιλεκτικά στα 6/12 υποστήριξη μονο ανάλογα το TDP.
kostas_anes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δε ξέρω αν το ανέφερε κανείς, αλλά είδα ένα άρθρο από το OC3D και έκανα και εγώ ένα σύντομο research, οι Β350 κατά πάσα πιθανότητα δε θα πάρουν BIOS Update, συνεπώς υποστήριξη για τη νέα γενιά Ryzen, εκτός και αν περίμενουν όλα τα κομμάτια και δώσουν επιλεκτικά στα 6/12 υποστήριξη μονο ανάλογα το TDP. I call BS. Η AMD θα ετρωγε τεραστιο πληγμα απο αυτην την κινιση και τρελο hate. Για το ROM size λες, η για λογους power delivery? Γιατι σε power delivery μια χαρα ειναι ολες (πλη ισως του 16πυρηνου). Μεχρι 105W παντως υποστηριζουν. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, kostas_anes είπε I call BS. Η AMD θα ετρωγε τεραστιο πληγμα απο αυτην την κινιση και τρελο hate. Για το ROM size λες, η για λογους power delivery? Γιατι σε power delivery μια χαρα ειναι ολες (πλη ισως του 16πυρηνου). Μεχρι 105W παντως υποστηριζουν. Για το power delivery το λέω περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις