oddin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα,τεχνικά μιλώντας έχω ενα θεματάκι με 2ο pc που έστησα.. 2400G MSI Bazooka V2 b450m aegis gskill 3000 Μετά την εγκατάσταση των windows και αφού περάσω τα drivers (είτε προλάβει και περάσουν τα windows είτε βάλω adrenalin) o υπολογιστής κανει restart και μετα black screen,μετά δεν μπαίνει στα win ή βγάζει blackscreen. Τι έχω κάνει μέχρι τώρα.. Bios update Στο bios έχω σεταρι να παίζει με την εσωτερική κάρτα. adrenaline διαφορετικές εκδόσεις windows σε διαφορετικό σκληρό (official windows) Σύνδεση σε dvi και HDMI (και με διαφορετικά καλώδια) Στην Motherboard οταν βγάζει black screen ανάβει ενα άσπρο φως που απότι διαβάζω είναι οτι δεν βρίσκει την εσωτερική κάρτα. Καμια ιδέα τι μπορεί να παίζει η αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από oddin
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μήπως προσπαθείς να περάσεις παλιά έκδοση των windows 10? Νομίζω χρειάζεται από 1709 και πάνω.
oddin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, ilos είπε Μήπως προσπαθείς να περάσεις παλιά έκδοση των windows 10? Νομίζω χρειάζεται από 1709 και πάνω. 1809 ειναι το build νομίζω.Το τελευταιο.
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, oddin είπε 1809 ειναι το build νομίζω.Το τελευταιο. Βάλε την1803, η 1809 είναι καταραμένη όλο προβλήματα ακούω.🤩
oddin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε Βάλε την1803, η 1809 είναι καταραμένη όλο προβλήματα ακούω.🤩 Οκ,θα το κάνω και αυτό (είμαι στο βήμα πριν βγεί στο σφυρί ) Thank you
kostas_anes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, miracleWorker είπε Ελπίζω να μην είναι off-topic το post, i7 4770 εδώ πηγαίνω για αναβάθμιση τώρα σε r7 2700 ή περιμένω για περισσότερες ανακοινώσεις από amd; Υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το που θα βρίσκονται το νέα μοντέλα; Αδελφε δεν ξερω αν το εχεις διαβασει πιο πριν (πρεπει να ειναι η 3η φορα που το λεω ) Aλλα στα τελευταια AGESA (0.0.7.2/0.0.7.0) ισχυριζονται οτι υποστηριζουν "new AMD CPU's" και μεσα στο BIOS της Carbon βρηκα αναφορες για ενα CPU με ID 00870F00 και stepping MTS-A0, το οποιο οπως καταλαβαινεις ειναι ενας Zen 2. Το support για τους Zen+ σε BIOS, αρχισε περιπου 1-2 μηνες πριν το release. Οποτε κρατα τα λεφτα σου εκει που ειναι, γιατι οπως το βλεπω τον Μαιο θα δουμε κατι να ερχεται. 2
demmian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 @akoinonitos @kostas_anes @Sheogorath παιδια εσεις που ειστε ειδικοι επι ρευματων και θερμοκρασιων για δειτε λιγο φωτο, αν διορθωθηκε τπτ απο τιμες και αν ειναι καλα τωρα
kostas_anes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, demmian είπε @akoinonitos @kostas_anes @Sheogorath παιδια εσεις που ειστε ειδικοι επι ρευματων και θερμοκρασιων για δειτε λιγο φωτο, αν διορθωθηκε τπτ απο τιμες και αν ειναι καλα τωρα Δεν ακολουθω τα ποστ σου λεπτομερως δυσυχως, αλλα απο ρευματα στο CPU δεν μπορω να βρω κατι το περιεργο η κακο. Απο θερμοκρασιες επισης νορμαλ ειναι οι 78 σε κανα prime95 κτλ, αναλογα την ψυξη που εχεις.
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, demmian είπε @akoinonitos @kostas_anes @Sheogorath παιδια εσεις που ειστε ειδικοι επι ρευματων και θερμοκρασιων για δειτε λιγο φωτο, αν διορθωθηκε τπτ απο τιμες και αν ειναι καλα τωρα Ειδικός δεν ειμαι, αλλά σε idle δεν θα έπρεπε να πάει κοντά στα 1Volt? Εμένα πέφτει περίπου στο 1 με τον 1700. Απο θερμοκρασίες, τα 70+ είναι πολλά.
demmian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 @kostas_anes ty για την απαντηση.. μου ειχαν πει οτι ηταν πολυ ανεβασμενο το vsoc voltage σε παλιοτερο screenshot κ συνεχως ρωταω για τα ρευματα κ θερμοκρασιες. αν ειμαστε οκ και δεν ειναι ανεβασμενα ολα καλα
kostas_anes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Ειδικός δεν ειμαι, αλλά σε idle δεν θα έπρεπε να πάει κοντά στα 1Volt? Εμένα πέφτει περίπου στο 1 με τον 1700. Απο θερμοκρασίες, τα 70+ είναι πολλά. Aν εχεις κλοκαρει, στην καλυτερη να πεσει εκει περα. Στην χειροτερη απλως μενει καρφωμενο σε αυτο που δινει σε full load. Aν δεις δεν ριχνει και καθολου κλοκια.
kostas_anes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, demmian είπε @kostas_anes ty για την απαντηση.. μου ειχαν πει οτι ηταν πολυ ανεβασμενο το vsoc voltage σε παλιοτερο screenshot κ συνεχως ρωταω για τα ρευματα κ θερμοκρασιες. αν ειμαστε οκ και δεν ειναι ανεβασμενα ολα καλα Η πλακα ειναι οτι το SoC δεν το ειχα κοιταξει Τωρα που το κοιταξα ομως, μια χαρα ειναι. Μόλις τώρα, demmian είπε @Sheogorath ετρεχα prime95 οταν τραβηξα φωτο Για τα minimum λεει λογικα
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλά, και μαξ δεν μαρέσουν, αλλά έχω συνηθίσει με το μαξ 50 βαθμούς στον 1700. Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει να πάει πάνω απο 70,ακόμα και φτιαγμένο να ειναι ετσι.
demmian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 τελικα μαλλον εφταιγε οτι ειχα στο bios perfomance enhancer lvl3 και ειχα πολυ ψηλα ρευματα. τωρα το εχω lvl2. μολις ετρεξα και ενα cinebench απο 1446 που ειχα , επσε στα 1390. ειναι μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις