thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Το τακουνάκι θα φορεθεί πολύ φέτος λένε στην πιάτσα από το γυναικείο κοινό
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Aντε να μας περιποιηθει και με κανα Ζen 2 Θα δουμε benches απο οτι ειπε... ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΘΕΙΑΑΑΑ! (ειχα πεισει καποια ατομα οτι η Lisa ειναι μακρινη θεια μου και εχει μεινει σαν inside joke με αρκετους γνωστους μου) 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, kostas_anes said: Aντε να μας περιποιηθει και με κανα Ζen 2 Θα δουμε benches απο οτι ειπε... ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΘΕΙΑΑΑΑ! (ειχα πεισει καποια ατομα οτι η Lisa ειναι μακρινη θεια μου και εχει μεινει σαν inside joke με αρκετους γνωστους μου) Αρα έχεις μακρινό θείο και τον Jensen? Γιατί είναι ξαδέρφια ΧΑΧΑΧΑ... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από GeorgeMan
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Αρα έχεις θείο τον Jensen? Γιατί είναι ξαδέρφια ΧΑΧΑΧΑ... Well, γιατι οχι. Multi-Corporate master race? Ελατε, πειτε ποιος θελει 2080ti μαζι με 3700Χ? Εχω 7-8 ES και εφοσων θα τα κανει announce σημερα, μαλλον θα παρω αδεια να σας δωσω καμια 5αρια
renaxan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σχολείο της Lisa!! (Easter egg μέσα στο video). lol Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από renaxan
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εντωμεταξυ τι φαση ρε παιδες..... βλεπω χθες της Intel το βιντεο ολα κρυσταλο. Τωρα παω στης AMD 720p με bitrate απο τα LIDL. Ριχτε εναν 2950Χ ρε παιδια, τοσο πληβειακο στριμ πλεον ?
Πέτρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Χαζομαρκετοκαταστάσεις, μέχρι τώρα. Ειδικά τα videos, ο κόσμος από κάτω τα υποδέχεται από χλιαρά μέχρι αδιάφορα. Δεν χρειάζεται PRιλίκι...hard facts-numbers plz. Άντε, να δούμε τώρα με τον Spencer... 2
Darthvader Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μόλις ανέβηκε στη σκηνή και ο Phil Spencer.... 1
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Χαζομαρκετοκαταστάσεις, μέχρι τώρα. Ειδικά τα videos, ο κόσμος από κάτω τα υποδέχεται από χλιαρά μέχρι αδιάφορα. Δεν χρειάζεται PRιλίκι...hard facts-numbers plz. Άντε, να δούμε τώρα με τον Spencer... Oτι σκεφτομουν ακριβως.... Λογικα κραταει τα δυνατα για το τελος για να κανει μεγαλυτερο ντορο. Αυτο που το εχουμε κανει live chat ομως, καλη φαση! Δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει κατι τετοιο στο insomnia. Βετερανοι παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος 2 λεπτά πριν, Darthvader είπε Μόλις ανέβηκε στη σκηνή και ο Phil Spencer.... ur late fam
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Brace yourselves, Navi/Vega incoming!
Darthvader Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Φοράει "πέτσινο " η Lisa ή είναι η ιδέα μου; 😂
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Darthvader είπε Φοράει "πέτσινο " η Lisa ή είναι η ιδέα μου; 😂 Φοράει. Αυτό το the new 1080p για την 590 ξεπεράστηκε προχθες νομιζω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις