Tony10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας, ψαχνω εδώ και κάποιες μέρες να αγοράσω headphones που θα ειναι μεγαλα και θα καλύπτουν όλο το αυτι. Γενικά έχω ψιλοκαταλήξει στα beyerdynamic dt-770-pro 32 ohm επειδη τα θέλω να τα χρησιμοποιώ και με λαπτοπ και κινητό. Γενικά αυτό που θέλω είναι να ειναι άνετα γιατι έχω μεγάλο κεφάλι :ρ να κάνουν για gaming,μουσική αλλα και ίσως (σπάνιες φορές) για λίγο πιο σοβαρό editting μουσικής (έχω μια καρτα ήχου scarlett 2i4) .Έπισης θα τα χρησιμοποιήσω πολύ και σε γραφείο με πολλά άτομα που γενικά έχει φασαρία οποτε θέλω να έχουν μια στοιχειώδη μόνωση και προς τις δύο μεριές.Η μουσική που ακούω είναι alternative rock , punk αλλά και καποια EDM κομματια. Τα ath mx50 τα δοκίμασα από έναν φίλο μου και δεν μπορώ να πω ότι με τρέλαναν και από ήχο(μπάσα) και από άνεση(φοράω και γυαλιά). Αμα υπάρχει τίποτα καλύτερο θα εκτιμούσα μια καθοδήγηση. Για ενισχυτή και τα 80 ohm το αποκλείω απο τώρα γιατι θα τα πηγαίνω και από δω και από κεί καποιες φορές με την σχολή μου οπότε δεν μπορώ να έχω ενισχυτή ή καρτα. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Voodooman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Έχω τα DT770 pro. Πήρα τα 80 ohm γιατί ακούω κυρίως από το LG G6 dual, το οποίο τα οδηγεί μια χαρά. Από περιέργεια τα έχω δοκιμάσει και στο Xiaomi mi pad 1, στο Xiaomi redmi 4X και στο LG G4, σε καμιά από τις τρεις συσκευές δεν ένοιωσα να έχω υπερβολικά χαμηλή ένταση λόγω αντίστασης, χωρίς βέβαια να φτάνουν την απόδοση που έχουν στο G6. Αργότερα στο μέλλον, όταν (και αν) στματήσω να παίρνω κινητό LG με quad DAC, σκέφομαι να πάρω ή καποιον Dragonfly DAC ή το creative super X-fi, αξίζει το έξοδο για αυτά τα ακουστικά, από την στιγμή που με ενδιαφέρει ο καλός ήχος. Από εκεί και πέρα, δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις περί ήχου, αλλά όντως τα Beyerdynamic είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει. Δεν έχουν κάποιο εντυπωσιακό στοιχείο, πχ έχω ακούσει και με ακουστικά με πιο δυνατό μπάσο, αλλά πιστεύω ότι τα DT770 αποδίδουν πιο πιστά το κομμάτι, χωρίς υπερβολές. Άλλωστε, υπάρχει πάντα και το equalizer. Το μόνο τους αρνητικό για εμένα είναι ότι έχουν αρκετή διαρροή ήχου για τα γούστα μου.
Fotia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 https://www.e-shop.gr/logitech-981-000337-h800-wireless-headset-p-PER.501844
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα