Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τις πιο χρησιμες λειτουργιες του Word  ειναι ο ορθογραφικος ελεγχος .Στο σπιτι εχω την εκδοση 2007 (μια χαρα μου ειναι) αλλα στη δυλεια με windows 10 εχω  την εκδοση 2013.

Ξαφνικα σε ενα εγγραφο σημερα δεν δουλευε ο ορθογραφικος ελεγχος .

Σε λαθος ορθογραφια λεξης  δεν κοκκινιζει απο κατω ωστε με δεξι κλικ να εχω τις γνωστες δυνατοτητες.

Δεν προλαβα να δοκιμασω σε αλλο εγγραφο .

Αυτο το εγραφο  ειχα κατεβασει απο επισημο portal και μπορούσα να το επεξεργαστώ.

Πηγα εδω αλλα ειναι κλικαρισμενος ο ορθογραφικος ελεγχος .

Καθε βοηθεια ...ευροσδεκτη αλλα θα το δω Δευτερα πρωι στη δουλεια αφου εδω εχω την εκδοση 2007

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Καλημέρα, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση - εγκατάσταση του word και βεβαιώσου ότι δε έχεις ενεργοποιήσει προστασία φακέλων στην θέση που βρίσκεται το αρχείο σου. (Έτσι είχα πάθει κι 'γω με το Bitdefender  και τον file manager cloover)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gamsgr είπε

Καλημέρα, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση - εγκατάσταση του word και βεβαιώσου ότι δε έχεις ενεργοποιήσει προστασία φακέλων στην θέση που βρίσκεται το αρχείο σου. (Έτσι είχα πάθει κι 'γω με το Bitdefender  και τον file manager cloover)

Δεν μου επιτρεπεται .Ειναι υπηρεσιακο pc intranet  και εχει κλειδωμενες λειτουργιες.

Στην επφανεια εργσιας το εβαλα προχειρα και εχω κι αλλα εκει χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Δοκίμασε άνοιγμα και επιδιόρθωση. Αν όμως στο κάνει και σε άλλα έγγραφα τότε αυτό που σου είπε ο gamsgr.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, stathisp είπε

Δοκίμασε άνοιγμα και επιδιόρθωση. Αν όμως στο κάνει και σε άλλα έγγραφα τότε αυτό που σου είπε ο gamsgr.

Ο υπολογιστης ειναι υπηρεσιακος (intranet) και θελει δικιαωματα διαχειριστη που δεν εχω για τετοιες αλλαγες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο υπολογιστης ειναι υπηρεσιακος (intranet) και θελει δικιαωματα διαχειριστη που δεν εχω για τετοιες αλλαγες.

Για άνοιγμα και επιδιόρθωση νομίζω ότι δε χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή, χωρίς να παίρνω και όρκο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stathisp είπε

Για άνοιγμα και επιδιόρθωση νομίζω ότι δε χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή, χωρίς να παίρνω και όρκο.

Θα δοκιμασω αυριο πρωι αν το προβλημα ειναι σε ολλα τα εγγραφα word . Αν ομως ειναι μονο στο συγεκριμενο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Θα δοκιμασω αυριο πρωι αν το προβλημα ειναι σε ολλα τα εγγραφα word . Αν ομως ειναι μονο στο συγεκριμενο ?

Άνοιγμα και επιδιόρθωση μόνο για το συγκεκριμένο (όχι ότι δε μπορείς να το κάνεις και για περισσότερα).

Επεξ/σία από stathisp
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stathisp είπε

Άνοιγμα και επιδιόρθωση μόνο για το συγκεκριμένο (όχι ότι δε μπορείς να το κάνεις και για περισσότερα).

Σε ενα του 2007 που εχω τωρα στον υπολογιστη με δεξι κλικ δεν βλεπω τετοια δυνατοτητα .

Δημοσ.

Δεν υπάρχει στο δεξί κλικ. Με ανοιχτό το word (χωρίς να ανοίξεις το έγγραφο που σ' ενδιαφέρει) πας αρχείο-άνοιγμα. Επιλέγεις το αρχείο που σ' ενδιαφέρει και κάτω δεξιά (δίπλα από το άκυρο) πατάς το βελάκι και επιλέγεις άνοιγμα και επιδιόρθωση (δεν πατάς άνοιγμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, stathisp είπε

Δεν υπάρχει στο δεξί κλικ. Με ανοιχτό το word (χωρίς να ανοίξεις το έγγραφο που σ' ενδιαφέρει) πας αρχείο-άνοιγμα. Επιλέγεις το αρχείο που σ' ενδιαφέρει και κάτω δεξιά (δίπλα από το άκυρο) πατάς το βελάκι και επιλέγεις άνοιγμα και επιδιόρθωση (δεν πατάς άνοιγμα)

Ευχαριστω.Το βρηκα .Θα δοκιμασω αυριο .Ναι δεν νομιζω να θελει δικαιωματα διαχειριστη κατι  τετοιο  αλλα οπως  λες ...δεν παιρνω και ορκο .

Δημοσ.

Καλημέρα . Δεν ειχα πρόβλημα με αλλα αρχειο word , ξανακατεβασα από το portal το...προβληματικο και με αφησε να το επεξεργαστω με ορθογραφικο ελεγχο.

Ευχαριστω πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...