Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ!

Εχω το παραπανω λαπτοπ, ξαφνικα οταν το ανοιγω λιγο πριν μου ζητησει κωδικο να εισελθω στα windows σβηνει ακαριαια..Μπορει να σβησει και λίγο νωρίτερα. Αν το ανοιξω πολλες φορες καποια στιγμη μενει αναμμενο και λειτουργω κανονικα το λαπτοπ. Τι πιστευετε φταιει;;

απο θερμοκρασιες ειναι κομπλε.

Ευχαριστω

Δημοσ.

δοκιμασα και με και χωρις μπαταρια...το ιδιο κανει απλα δεν κανει επανεκκινησεις, κλεινει και πρεπει να το ανοιξω εγω χειροκινητα...τι να ειναι;

Δημοσ.

Στο bios μπορείς να μπεις ; Αν ναι μπες και κοίτα στις ρυθμίσεις του επεξεργαστή κάπου λέει για 2 πυρήνες αν θυμάμαι καλά και μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ένα.

Κάντο αυτό κάνε save και δοκίμασε να δεις αν ανοίγει. Αν ανοίξει θα σου πω και τι μπορεί να συμβαίνει.

Δημοσ.

Λοιπόν χαλάει ένας πυκνωτής που λέγεται nec/tokin. Όπως θα δει και στο βίντεο κάποιοι τον επισκευάζουν βάζοντας ίδιο η μια 4τράδα από κάποιους πιο μικρούς που κάνουν την ίδια δουλειά.

Δημοσ.
Στις 22/10/2018 στις 3:12 ΜΜ, Unforgiven21 είπε

αρα να το δουλευω μονοπυρηνο δε θα εχιε κανενα απολυτως θεμα;

Εαν το δουλεύεις σε Full Load μπορεί να σου σβήνει , επίσης σου είπα τη λύση στο Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 μμ  εαν διάβαζες το άρθρο θα είχες βρει την αιτία του προβλήματος γρηγορότερα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...