kazzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Έχω αρκετούς δίσκους βινυλίου και ψάχνω να αγοράσω ένα πικαπ ενισχυτή και ηχεία. Με ενδιαφέρει ο ποιοτικός ήχος. Θα ήθελα μια σύνθεση που να θεωρείτε value for money audiophile entry level. Οποίος κατέχει το άθλημα παρακαλώ ας αφήσει κάποιο σχόλιο. Ευχαριστώ.
kazzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Θα ήθελα μια πρόταση για τα λιγότερα δυνατά χρήματα κάτω από τα οποία δε θα έπεφτε κάποιος για να αγοράσει ένα σύστημα που να αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ Geosim79.
Vangelis_D9 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω ν' απογοητεύσω το νηματοθέτη αλλά πρέπει οποσδήποτε να ξεκαθαρίσει "τα λιγότερα δυνατά χρήματα" για το μπάτζετ του που δεν λέει πόσο διαθέτει. Γιατί προσωπικά με χρόνια εμπειρία με πολλές συσκευές, η δική μου απαίτηση "με τα λιγότερα χρήματα" που έστησα το δικό μου ηχοσύστημα ήταν γύρω στα είκοσι χιλιάρικα. Γιατί τόσα διέθετα ώστε να στήσω ένα σωστό σύστημα που θα ικανοποιούσε αποκλειστικά τις δικές μου απαιτήσεις αφού δεν μπορούσα να διαθέσω περισσότερα. Χωρίς μπάτζετ δεν μπορούμε να σου κάνουμε καμία πρόταση. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Vangelis_D9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα