Salvation81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ετοιμαστειτε για ακυρα του τυπου "εφταιγε το αυτοματο συστημα - που δεν εχουμε - η ετρωγε τυροπιτα ο υπαλληλος και επεσε στο πληκτρολογιο η το πιο κλασσικο μας κρεμασε ο αντιπροσωπος που καμια επαφη δεν εχει με οτι εγινε ". 1
mikegad Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Είχε κάποιος (από όσους πρόλαβαν) επικοινωνία με το κατάστημα; Εμένα δεν μου την ακύρωσαν προς το παρόν, αλλά δεν τους έχω κάνει και την κατάθεση.
saltjon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μόλις τώρα επικοινώνησα και τους ρώτησα που να στείλω το καταθετηριο δεν με ρώτησαν καν γιατί πράγμα είναι εγώ τους είπα ότι είναι για ένα δίσκο Samsung αλλά ούτε καν ασχολήθηκαν. Υπάρχουν πολλές αρνητικές στο σκρουτζ ακριβώς για ακυρώσεις χωρίς ενημέρωση. https://www.skroutz.gr/m/5082/NewStore Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από saltjon
mikegad Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Από την μία αν η τιμή ήταν λάθος έπρεπε να ενημερώσουν τηλεφωνικά (ή έστω με email) από το Σάββατο για την ακύρωση και να ζητήσουν και κανένα συγνώμη. Απο την άλλη σου σου λένε στο αυτοματοποιημένο email που στέλνεται μόλις γίνει η παραγγελία πως αν σε 2 εργάσιμες (δηλαδή μέχρι και αύριο) δεν γίνει η κατάθεση η παραγγελία ακυρώνεται. Τους βάζεις τώρα τα λεφτά ή δεν θα στείλουν τίποτα και θα κάνουν εκατό χρόνια να σου βάλουν τα χρήματα πίσω
xrhstos90 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Εμένα μόλις έσκασε ακύρωση, no questions asked.
mikegad Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) είχες κάνεις κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα; *edit Τελικά μόλις έπεσε άκυρο και σε μένα. Είπαν πως έγινε λάθος στην τιμολόγηση ,αλλά ούτε υπάρχει διαθέσιμο. Τώρα πως έκαναν το ίδιο λάθος 3 φορές (σύμφωνα με το σκρουτζ) μέσα σε λίγες μέρες μόνοι αυτοί ξέρουν Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από mikegad
Salvation81 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Παντως μετα αναρωτιομαστε πως τα email μας καταληγουν σε ενα σορο ασχετες λιστες. Στο email που χρησιμοποιω οποτε αγοραζω κατι απο καταστηματα βρεχει απο email απο εταιρειες που δεν εχω την παραμικρη ιδεα που το βρηκαν (βεβαια εννοω απο πιο καταστημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα