monoxromos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας θέλω να αλλάξω το χρώμα του φόντου όταν επιλέγω ένα κείμενο άρθρου. Τώρα είναι μπλε μπορώ να το κάνω πχ κόκκινο ή άλλο χρώμα; Ευχαριστώ
XPHSTOS_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 ::selection { background: red; color: white; }
monoxromos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Χρήστο σε ευχαριστώ αλλά πες μου που βάζω αυτό τον κώδικα δεν τα ξέρω καλά,είναι καμιά ρύθμιση στην βάση του wordpress;
Crypton-R- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μας τα γράφεις πολύ γενικά, γι' αυτό σου έγγραψε και ο XPHSTOS_ απλά τον κώδικα. Ο κώδικας είναι css και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μέσα σε html. πχ. έχουμε το αρθρο: Γειά σας, είμαι ο Γιάννης. Αυτο το άρθρο θα σας δείξει πω να βάλουμε κώδικα CSS. για να του βάλουμε χρώμα στο φόντο μπορούμε να κάνουμε το εξής: <div style="background: #000; color: #fff;"> Γειά σας, είμαι ο Γιάννης. Αυτο το άρθρο θα σας δείξει πω να βάλουμε κώδικα CSS. </div> αυτός ο κώδικας θα του βάλει μαύρο φόντο με λευκά γράμματα, αλλά επειδή θα έχεις κάποια εμφανισιακά προβληματάκια θα πρέπει να ψαχτείς με CSS. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Crypton-R-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα