Προς το περιεχόμενο

Usual Suspects DVD

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...] -->(μια μεγάλη λίστα από μπινελίκια προς τις ελληνικές εταιρείες διανομής που δεν έχουν αξιωθεί να το φέρουν τόσα χρόνια...Αίσχος...)

Περίμενα καιρό μήπως το δω στα ελληνικά δισκάδικα, αλλά που...Λοιπόν, έχω ψάξει όλα τα γνωστά DVD e-shop αλλά πουθενά δεν το βρήκα με ελληνικούς υπότιτλους. Έχουν κάτι υπόψιν τους οι θαμώνες του φόρουμ;

Καλά όπως και να χει θα το πάρω με αγγλικούς -είδα ότι υπάρχουν στην κατηγορία subtitles του insomnia ελληνικοί για DivX, οπότε άνετα φτιάχνω ένα αντίγραφο DVD και με ελληνικούς (εδώ κάθομαι και μεταφράζω τους αγγλικούς υπότιτλους του Fear and Loathing in Las Vegas για την ίδια δουλειά, που έχει και ΤΟ δύστροπο και ιδιαίτερο λεξιλόγιο).

Δημοσ.

Απ'όσο γνωρίζω, δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Πάρε από το play.com την έκδοση 2 δίσκων που έχει μόνο 13€. Σκέφτομαι να την παραγγείλω κι εγώ, γιατί η Αμερικάνικη έκδοση που έχω είναι αρκετά λιτή.

Δημοσ.

Ναι για την ίδια ενδιαφέρομαι και γω, μάλιστα ευχαριστώ που μου πες για το play.com είναι αισθητά πιο χαμηλή η τιμή της εκεί.

.

..

...

....

Και εκεί που έλυσα το ένα θέμα, ψάχνω σε κάτι βίντεο-κλαμπ να νοικιάσω το Pulp Fiction που χω να το δω 2-3 χρόνια και δεν το βρίσκω. Πάω και μια βόλτα από in.gr και voila, ούτε αυτό υπάρχει σε DVD! Aν είναι δυνατόν...

Δημοσ.

Νομίζω ότι ούτε και αυτό υπάρχει σε Ελληνική έκδοση (όπως και το Seven και ένα σωρό άλλες σχετικά πρόσφατες και πολύ γνωστές ταινίες). Και οι δύο αυτές ταινίες, υπάρχουν στο play σε εκδόσεις 2 δίσκων με 13€. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί οι Έλληνες πρέπει να είναι οι καλύτεροι πελάτες του.

Δημοσ.

Όντως, το χα ξεχάσει το play.com...Ωραία θα γλιτώσω τα έξοδα αποστολής του ενός :-) Α ρε έξοδα...

dim_b, ξέρεις αν δέχεται electron visa (όπως δηλαδή αυτή του προγράμματος 1-2-3 της Alpha?). Θα το ψάξω και γω, αλλά δεν έχω account οπότε δεν ξέρω αν θα βρω κάτι.

EDIT: Μήπως έχεις εμπειρία πόσες μέρες κάνει να ρθει; Από γερμανικό amazon έκανε 2 βδομάδες να ρθει

Δημοσ.

Με πιστωτικές Electron Visa έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί. Λογικά θα πρέπει να δέχεται και χρεωστικές.

Δημοσ.
Μήπως έχεις εμπειρία πόσες μέρες κάνει να ρθει; Από γερμανικό amazon έκανε 2 βδομάδες να ρθει

Συνήθως χρειάζονται 10-15 μέρες, καμιά φορά και περισσότερες.

Πάντως, μου έχει έρθει δέμα και σε 5 μέρες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως αξίζει αγορά από το play.com για τα Usual Suspects, Se7en, Pulp Fiction και Jackie Brown - είναι από τις πιο καλές αγορές που έχω κάνει. Όλα διπλά δισκάκια με μπόλικα extras. Αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους. Σιγά μην περιμένω τους άχρηστους έλληνες διανομείς να το σκεφτούν... :evil:

Παρεπιπτόντως, έχω δει maximum 'αργοπορία' 15 μέρες από το play. Και minimum 5 μέρες (παρήγγειλα Δευτέρα και το πακέτο ήρθε Παρασκευή).

Δημοσ.

Πάντως αξίζει αγορά από το play.com για τα Usual Suspects, Se7en, Pulp Fiction και Jackie Brown - είναι από τις πιο καλές αγορές που έχω κάνει. Όλα διπλά δισκάκια με μπόλικα extras. Αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους. Σιγά μην περιμένω τους άχρηστους έλληνες διανομείς να το σκεφτούν...

Σταμαααααάτα διάολε, μου βάζεις ιδέες, άσε με να παραγγείλω μόνο τα 2 που προείπα, γιατί βλέπω να μην έχω φράγκα ούτε για καφέ να πάω το επόμενο δεκαπενθήμερο. :D :D :D

Οι ελληνικές εταιρείες διανομής βασικά έχουν βρει το καλύτερο μέτρο κατά της πειρατείας DVD: δεν τα φέρνουνε, δεν τα αντιγράφουμε.

Κάιζερ: ω ρε αδερφέ τι μου θύμισες το δικαστικό με τον Θεό Jack...Το χα γράψει σε βίντεο πριν 6-7 χρόνια, καθόμουνα έψαχνα μες στις σκόνες και το βρήκα, θα το ξαναδώ καμιά μέρα. Εν τω μεταξύ, τι DVD και φλωροαπαράμιλλη ποιότητα, δες VHS μετά από τόσα χρόνια, με κόκκο, σινεφίλ θαμπώματα και ξεθωριάσματα, το πανάρχαιο λογότυπο του MEGA, διαφήμιση για τη νέα υπερπαραγωγή...Τιτανικό και προεκλογικές διαφημίσεις της εποχής, κτλ κτλ. Αυτά είναι...:D :D :D

Απ' όσα διάβασα για μέρες παράδοσης Οκ στη χειρότερη θα κάνει όσο το amazon.de (που ψάχναμε έναν έναν στην πολυκατοικία να δούμε ποιός το βούτηξε - ήμασταν σίγουροι ότι κάτι είχε παιχτεί!)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

tous eixa vrei paliotera sto net...psakse ligo an den mporeis na tous vreis dose mou to email sou na stous steilo(elpizo na tous vro+na leme tin idia tainia :P)

Δημοσ.

sta videoclub exoune vgei tous teleytaious mines me ellinikous ypotitlous

ta pulp fiction,se7en,usual suspects.

logika tha pwlountai kiolas

apto play einai exairetikes oi ekdoseis tous sta sygkekrimena pantws

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...